Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 01 dec 0 reacties

Zien: Máxima voorziet haar ruitjurk van een heerlijke snuf pit en kleur

Koningin Máxima heeft dinsdagmiddag 1 december in Nijmegen een werkbezoek gebracht aan de Stadsschouwburg en Concertgebouw De Vereeniging. Het bezoek stond in het teken van de impact van de coronacrisis op het ondernemerschap en de bedrijfsvoering van theaters en concertzalen.

Koningin Máxima sprak in het concertgebouw met het management en met medewerkers over de gevolgen van de coronamaatregelen voor de programmering, over de impact van de crisis op het personeel en over de verwachtingen voor de komende periode. Tijdens een rondleiding door De Vereeniging sprak Koningin Máxima met technici over nieuwe vaardigheden zoals streaming die zij zich de afgelopen maanden hebben eigen gemaakt. Met de rector magnificus, medewerkers en studenten van de Radboud Universiteit en met medewerkers van beide Nijmeegse podia ging Koningin Máxima in gesprek over de samenwerking tussen de organisaties in coronatijd. Ook kwam het gebruik van de verschillende ruimtes voor onderwijs en toetsen aan bod. In de Stadsschouwburg verzorgde de Nijmeegse singer-songwriter Ruben Schaap een kort optreden. Aansluitend volgde op het podium van de schouwburg een rondetafelgesprek met culturele partners uit de stad en uit de regio Arnhem-Nijmegen. In dit gesprek kwamen onder andere de initiatieven van podiumorganisaties om de crisis door te komen en de samenwerking in de regio op cultureel gebied ter sprake.

Mode 
Net als in november, begon Máxima de maand december ook weer met haar ruitjurk van NATAN. Maar dan wel, en dat maakt mij heel blij, met rode laarzen. Deze snuf pit en kleur had deze outfit net nodig! 

Máxima met de jurk in november 2020:

 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments