Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 19 okt 9 reacties

Wil je zien: Máxima wordt geknepen door dreumes

Dat onze koningin deze week in Tanzania is vanwege haar VN-werk, is je vast niet ontgaan. Naast foto’s van een naturelle Máxima, doken er gisteren ook hele schattige beelden op van de koningin en een dreumes.

De ontmoeting vond plaats tijdens een veldbezoek aan MomCare. Dit project van PharmAcces biedt zwangere vrouwen een gedigitaliseerd zorgpakket met vaststaande kosten en kwaliteitsnormen aan. Hierdoor kunnen de vrouwen in verschillende stadia van hun zwangerschap bij geselecteerde ziekenhuizen terecht voor zorg en begeleiding. Máxima wilde als datavreter natuurlijk alles weten van de praktische uitvoering van het plan, maar tijdens de gesprekken werd ze flink afgeleid door een schattig dreumesje. Eerst hield ze het kindje bezig door met haar vingers te bewegen, later werd er ook nog even geknuffeld. En als kers op de taart werd de koningin *heel herkenbaar* nog even in haar neus geknepen.

Bewegende beelden zie je hieronder in de video van Vorsten.

Heel herkenbaar, een knijpende dreumes. Mijn jongste is inmiddels een peuter, en geloof me of niet: die graaiende knuistjes mis ik echt.

Foto: BrunoPress
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
9 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Schattig, kleine kindjes kunnen zo vertederend zijn en ook ijs breken indien nodig.

Oh heerlijk zo’n kleine dreumes. Wat een mooi fotomoment van Maxima en de kleine, ze is dol op kinderen en kinderen zijn dol op haar.

Ze wordt ongetwijfeld een leuke en lieve oma als de tijd daar is.

Hoe leuk om te zien dat Maxima dit kindje probeert bezig te houden en af te leiden……; en met een gemak alsof ze dit nog dagelijks doet!

Zo leuk. Het filmpje dat op de Insta pagina van Vorsten staat is ook zo grappig. Er is ook nog flink op haar vingers gekleurd door deze zuigeling. Wat is Máxima leuk met kinderen.

Oh wat schattig!

Baby’s blijven geweldig om vast te houden.
Loop ik door de Makro moet ik écht mijn handen thuishouden om de donkere kindjes niet aan te raken😩In Afrika kon ik mijn gang gaan😍

Zo leuk!

Had het filmpje ook gezien, echt leuke beelden ;).