Avatar foto Door Josine Droogendijk
Accessoires 28 apr 2 reacties

Verwijst Amalia met haar ketting naar Alzheimer Nederland?

Gisteren vertelde ik meer over de bijzondere oorbellen van prinses Amalia, en in de blog van vandaag leggen we haar collier ook nog even onder de loep. Op Twitter werd namelijk volop gesuggereerd dat ze het vergeet-me-nietje van Alzheimer Nederland zou dragen, maar klopt dat ook? 

De vraag stellen is hem beantwoorden, en onderstaande beelden bewijzen wel dat het antwoord 'nee is. In plaats van een vergeet-me-nietje draagt ze een klavertje vier. 

Links Amalia's hanger, rechts het vergeet-me-nietje. De verschillen zijn duidelijk zichtbaar. 

Met dank aan Netty, die vaak met mij meespeurt, kan ik de gelukkig de juiste herkomst van het sieraad ook verklappen. Bij juwelier Friend & Company is de hanger van kleine ronde diamantjes, turkoois en 14 karaats goud verkrijgbaar voor 975 dollar. 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
2 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Mooie foto idd, en herinner mij de gele jurk die haar ook prachtig stond.

Een superprachtige foto van – toekomstige Koningin !- Amalia !!