Zet vanavond je zonnebril maar op, want de verjaardag van koning Harald en koningin Sonja wordt vandaag en morgen gevierd. En daar horen natuurlijk -naast avondjurken- ook koninklijke juwelen bij. In deze log lees je het laatste modenieuws van de Nederlandse royals! 

Koning Willem-Alexander:  info volgt 

Koningin Máxima: Máxima draagt een handbeschilderde zijden organza japon, gedecoreerd met verschillende kraalsoorten en borduurtechnieken.Het tafereel op Koningin Máxima's jurk is geïnspireerd op de Japanse kamer in Paleis Huis ten Bosch. Ontwerper: Jan Taminiau. We zagen de jurk eerder tijdens Prinsjesdag 2015. 

 

Máxima tijdens Prinsjesdag 2015:

Ontwerp van Taminiau:

Advertentie- 

- Einde advertentie-

Máxima draagt het saffieren inhuldigingsdiadeem. Meer info volgt binnenkort in een speciale log. 

Ook de saffieren strikbroche kwam weer in beeld:

Prinses Beatrix: Beatrix draagt haar 'verjaardagsjurk' met  paisley-dessin, vleermuismouwen en openvallend rokgedeelte van Sheila de Vries. 

Bekende japon:

 

Prinses Mabel: Mabel draagt een tweedelige combinatie met strik van Viktor en Rolf. We zagen de creatie eerder tijdens de Koningsvaart. Qua juwelen heeft ze voor het parelknoopdiadeem gekozen. 

Bekende japon:

Meer weten over het diadeem? Klik dan hier voor een uitgebreide log. De broche die we zien op haar taille, zagen we tweemaal eerder bij prinses Beatrix:

 

 

 

Prins Constantijn:

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van elise1

elise1

woensdag 10 mei 2017 - 20:00

Ik vind dat de Nederlandse dames uitstekend voor de dag komen. Mooie jurken, Dutch Design en ook nog een heerlijk uitgepakt met de mooiste juwelen. Echt genieten dit!

afbeelding van jeannine

jeannine

woensdag 10 mei 2017 - 16:35

@ Royalphoto dank voor deze te delen zulke foto's zie ik graag ,zoals je ze zou kunnen tegenkomen op straat.

afbeelding van Merel123

Merel123

woensdag 10 mei 2017 - 12:41

Wat een leuke set heeft Maxima vandaag aan, al vind ik het haar wel wat ouder maken.
Zo te zien heeft ze een opvouwbare tas bij zich van MZ Wallace.

Zou WA dit jasje vorige week in Oostenrijk gescoord hebben ;-)
Vind het een vreselijk lijzig ding, kan ook door de te lange mouwen komen.

afbeelding van Marianna

Marianna

woensdag 10 mei 2017 - 13:21

Wat een grote tas, zit daar het saffieren diadeem in of zo???

afbeelding van Emma

Emma

woensdag 10 mei 2017 - 11:12

Vandaag is Koningin Máxima in een fuchsia top, een paars jasje (beetje type Chanel of Missoni, zo wollig met van die strepen in het stof), en een donkerblauwe 7/8ste broek. Haren heel mooi netjes op een staart! Ze draagt ook een parelketting en pareloorbellen.

afbeelding van Sanne

Sanne

woensdag 10 mei 2017 - 10:35

Wauw wat is dit toch een mooie jurk, die van Máxima! Groot gelijk dat ze 'met nog eens draagt en dit is wat mij betreft een goede gelegenheid. Kan ze Taminiau weer eens goed promoten bij haar collega-koninginnen en prinsessen, net als bij het feest van Willem-Alexander :) de tiara is ook werkelijk schitterend!
Prinses Mabel vind ik er óók heel mooi uitzien. Dit vind ik echt een mooie jurk en hij staat haar goed. Top dat ze eens een andere tiara draagt en dat we haar überhaupt weer eens in gala en tiara zien!
Prinses Beatrix ziet er prima uit, maar echt geweldig vind ik het niet. De jurk was wel leuk maar heeft ze inmiddels iets te vaak gedragen tijdens Internationale koninklijke feestjes van haar voormalige collega's. Het lijkt mij dat ze nog veel meer geschikte japonnen heeft die ze óók had kunnen dragen...

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

woensdag 10 mei 2017 - 09:58

De japon van Maxima is werkelijk prachtig. Wat blij dat deze nog een keer de kans krijgt om bij een feestelijke gelegenheid gedragen te worden!

De tiara vind ik er echt niet goed bij passen. Iets te groot? Te (hard) blauw? Ik weet het niet, maar absoluut geen eenheid of goede combinatie met de jurk.

Ik ben geen fan van de jurk van Mabel helaas, en de jurk van Beatrix heb ik nu ook echt wel gezien. Die heeft ze al zo vaak aangehad!

afbeelding van WA

WA

woensdag 10 mei 2017 - 09:37

Het diadeem is prachtig, de JT is geweldig.
Maar de combinatie 'vind ik' niet mooi. Verschillende stijlen, waarbij zowel de diadeem als de JT teveel aandacht vragen als item op zich.
De diadeem stond vele malen mooier bij de inhuldigingscombinatie, de JT kwam vele malen mooier uit als Prinsjesdag-outfit.

Volgens mij denkt Jan bij het zien van deze combinatie: Jammer, jammer, jammer Majesteit. Zó was m'n jurk niet bedoeld. :-)

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 10 mei 2017 - 07:23

Wie is de knappe slanke dame in het donkergroen?
En wie is de dame zondrr bh die verkleed was in Griekse stijl?

afbeelding van Marga

Marga

woensdag 10 mei 2017 - 00:33

Wat vind ik die saffieren tiara toch gaf!! Maar misschien iets te zwaar in combinatie met de fijne mooie creatie van Jan Taminiau. Prinses Beatrix is weer keurig verzorgd. En wat ontzettend leuk dat Mabel haar outfit van de koningsvaart weer herdraagt. Staat haar prachtig, zeker met de tiara van vandaag!! De Dutch royals staan er weer mooi bij!!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 09 mei 2017 - 22:27

Ik was de jurk van Mabel vergeten. Schitterend.
Ik ben nooit helemaal fan geweest van deze Prinsjesdagjurk. Ze had wat mij betreft voor die gouden jurk mogen kiezen. Ik vind de tiara wonderschoon maar toch niet zo bij deze wat katoenachtige jurk passen. En Beatrix is netjes maar had beter gekund ja. Eens met mevrouw Duck.
Mabel scoort t best bij de NL royals!

afbeelding van marinde

marinde

dinsdag 09 mei 2017 - 22:16

Wat een prachtige japon heeft Jan toch voor Máxima gemaakt. De tiara past mooi qua kleur maar het formaat vind ik wat te pompeus bij deze japon. Ook Mabel ziet er prachtig uit. Mooie jurk en schitterend kapsel. De jurk van Beatrix heb ik nu wel gezien. Ze ziet wel weer prima verzorgd uit, natuurlijk.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 09 mei 2017 - 22:34

Wat een plaatje!! Máxima in de prachtige prinsjesdagjurk van Taminiau. Ik vind de saffieren tiara niet de mooiste combinatie met deze jurk, een neutraal diamanten diadeem had ik mooier gevonden maar het misstaat ook niet. De strikt ochtend vind ik wel heel groot bij deze mooie outfit. Prachtige jurk van Mabel! Ben heel nieuwd naar de outfits van de andere royals.

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

dinsdag 09 mei 2017 - 22:04

Prachtige japon van Maxima, ik vind hem eigenlijk meer geschikt voor een gelegenheid als deze dan voor Prinsjesdag. De tiara had voor mij een tikje kleiner gemogen, dat wel.
Ook Mathilde ziet er schitterend uit ... nou ja, eigenlijk iedereen wel - Margrethe voor haar doen heel bescheiden en Sonja pakt enorm uit - maar die is dan ook het feestvarken samen met haar man.
Genieten dit soort partijen!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

dinsdag 09 mei 2017 - 21:50

Geweldig dat Maxima deze japon herdraagt! Een prachtig exeplaar! Ook deze tiara staat Maxima zooo mooi!

afbeelding van Johannetta

Johannetta

dinsdag 09 mei 2017 - 21:48

Prachtige creatie van Maxima, die ik al weer vergeten was! Diadeem is groot alsof het wil laten zien dat zij de koningin is. Maar tegelijkertijd passen de saffieren alleen bij haar jurk. Beatrix's jurk doet een beetje folkloristisch aan, staat haar heel goed. Mabels jurk is zoals altijd bijzonder, al begrijp ik haar keuze vaak niet. Meestal een statement, niet speciaal omdat iets haar goed staat of flatteert. Ik word wel vrolijk van de zachte kleur die zij nu draagt en alweer een strik natuurlijk.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

dinsdag 09 mei 2017 - 21:48

Mooie jurk voor de gelegenheid, niet te opzichtig maar wel koninginwaardig. Op de foto met haar tafelheer zie je dat het blauw in haar juwelen wel past bij het blauw/paarsig/grijze van het motief op haar jurk. Maar omdat het blauw in de tiara zo mooi helder is, botst dat een beetje met de felpaarse clutch en de zachte tinten in de jurk worden door deze accessoires overschreeuwd. Een blauwe clutch had dat probleempje wellicht kunnen oplossen en er meer een eenheid van gemaakt ipv losse onderdelen.

Beatrix draagt een van haar favorieten, blijkbaar. Niets mis mee, maar ook niets bijzonders meer en lichtelijk gedateerd.

Mabel ziet er fris uit. Strikken zijn toch haar handelsmerk en ik ben blij dat ze weer straalt. Het haar zit mooi, de tiara vind ik op de een of andere manier wel wat tuttig bij haar. Ik vind haar geen parelmeisje.

afbeelding van Iris

Iris

dinsdag 09 mei 2017 - 21:44

De jurk lijkt mooier over te komen dan op prinsjesdag. Ik vind het kapsel alleen niet zo mooi, van de zijkant wel maar dit kapsel lijkt altijd net een pruik, alsof die los op haar hoofd staat., alsof de tiara er zo af kan kukelen. ;-)

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

dinsdag 09 mei 2017 - 21:33

Prachtige jurk, super dat Maxima deze herdraagt! En met die mooie diadeem! Alleen vind ik de kleur blauw van het diadeem niet overeenkomen met de kleur blauw in de jurk.
Maar het totaalplaatje is weer mooi.
Mabels jurk met die strik voorop snap ik niet, dat zit toch niet lekker als je gaat zitten, zo'n grote strik? Onlogische plek. Mooie tiara.
Prinses Beatrix ook weer super verzorgd. Heeft duidelijk een mooie feestjurk uit haar kast gehaald.

afbeelding van Carolina

Carolina

dinsdag 09 mei 2017 - 20:17

Het ziet er allemaal nu niet geweldig 'blij' uit, maar dat kan aan de foto's liggen natuurlijk...

afbeelding van Margriet76

Margriet76

dinsdag 09 mei 2017 - 20:12

Prachtige keuze van Maxima. Zo'n jurk heeft ze' zomaar'in de kast hangen en ze kan dan beslissen uit zoveel moois! Wat een luxe moet dat zijn! Ik vind dit echt een geweldige keuze. Wachten nog op betere foto's. Het haar lijkt ook geweldig te zitten!

afbeelding van Carolina

Carolina

dinsdag 09 mei 2017 - 19:45

Oh de groepsfoto is weg? Ik zag Max en WA al helemaal niet....?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 09 mei 2017 - 19:48

Die groepsfoto was van de verjaardag van Carl Gustaf. Maar om verwarring te voorkomen, maar even een collage gepost ;) Maar goed dus.

afbeelding van Carolina

Carolina

dinsdag 09 mei 2017 - 20:16

Zeker ;-)

afbeelding van karpathos

karpathos

dinsdag 09 mei 2017 - 19:30

Volgens mij draagt prinses Beatrix de jurk die ze ook droeg op 16 April 2010 in Kopenhagen tijdens het verjaardagsfeest van koningin Margrethe.

afbeelding van Mary

Mary

dinsdag 09 mei 2017 - 22:08

Ik vind het apart dat Prinses Beatrix jurk draagt bij feest Margrethe, Carl Gustaf en nu bij Harald.

afbeelding van Jannie

Jannie

woensdag 10 mei 2017 - 00:03

Dat viel mij ook op ja, raar. Alsof ze geen geld heeft voor een nieuwe jurk ;-).

afbeelding van Els

Els

donderdag 11 mei 2017 - 09:49

Als je iets te vaak draagt, krijg je de reactie "Daar heb je haar weer in die jurk, heeft ze niets anders". Jammer, want Beatrix zal heus nog wel iets moois in de kast hebben hangen. Ik ben er ook op uitgekeken eerlijk gezegd.

afbeelding van karpathos

karpathos

dinsdag 09 mei 2017 - 19:46

Hi, hi. Ze staat er "gekleurd en verkleumd op".

afbeelding van Lowie1984

Lowie1984

dinsdag 09 mei 2017 - 19:24

Ik keek als eerste naar haar diadeem en zag pas later het echte probleem haha!! Wat erg!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 09 mei 2017 - 19:15

Ik vind de combi wel mooi omdat het blauw subtiel terugkomt in de jurk en het bovenste gedeelte van het lijfje niet geborduurd is en dus heel rustig.

afbeelding van karpathos

karpathos

dinsdag 09 mei 2017 - 19:17

Smaken verschillen Josine.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

dinsdag 09 mei 2017 - 19:19

Precies, daarom staat er ook 'ik vind' ;-) :-)

afbeelding van karpathos

karpathos

dinsdag 09 mei 2017 - 19:06

De jurk van Máxima is rijkelijk geborduurd en dan vind ik eerlijk gezegd de saffieren tiara niet zo bij deze jurk passen. Het totale plaatje wordt te druk. Wellicht was de aquamarijn tiara een betere keuze geweest ????

afbeelding van Suzanne

Suzanne

dinsdag 09 mei 2017 - 19:16

Of de tiara met saffieren die je ook als collier kunt dragen, is wat kleiner

afbeelding van Emma

Emma

dinsdag 09 mei 2017 - 18:48

Máxima in saffierentiara, en prinsjesdagjurk 2015?
Beatrix in Württemberg pareltiara.
Mabel in parelknoop en Victor & Rolf jurk van diner na inhuldiging.

afbeelding van karpathos

karpathos

dinsdag 09 mei 2017 - 18:47

Mabel heeft een schitterend kapsel.

afbeelding van Emma

Emma

dinsdag 09 mei 2017 - 18:58

Máxima ook! Ze draagt ook schitterende oorbellen en een grote diamanten armband.
Mabel droeg nog nooit een andere tiara dan haar huwelijkstiara, deze keer voor het eerst! Bijzonder, had dat niet meer verwacht na het overlijden van prins Friso.

afbeelding van Suzanne

Suzanne

dinsdag 09 mei 2017 - 19:14

Dat komt omdat Maxima de saffieren tiara draagt. Onderdelen van die tiara, zijn nodig om het huwelijksdiadeem van Mabel te maken

afbeelding van Merel123

Merel123

dinsdag 09 mei 2017 - 19:21

Dan had ik, als ik Maxima was, de eer bij Mabel gelaten.
Maar ik weet natuurlijk niet of er overleg tussen de dames is geweest. Heel goed mogelijk dat Mabel bewust voor een andere tiara heeft gekozen,

afbeelding van Suzanne

Suzanne

dinsdag 09 mei 2017 - 19:37

Willem Alexander is beheerder. Misschien maar even aan hem vragen hihihi

afbeelding van Emma

Emma

dinsdag 09 mei 2017 - 19:44

Ik denk dat Willem-Alexander in naam de beheerder is, maar dat Máxima in praktijk het allemaal regelt! En ik denk ook dat zij alles wel prima vindt, want Beatrix draagt ook nog de pareltiara die normaal alleen door koninginnen wordt gedragen. En het is ook wel eens leuk voor Mabel, een andere tiara!

Bij de inhuldiging werd de tiara (als het dus inderdaad dezelfde tiara's zijn, dat is nooit bevestigd) super snel omgebouwd, in de avond had Mabel hem op als kleine diamanten tiara, de volgende ochtend droeg Máxima hem, in saffieren versie.

afbeelding van karpathos

karpathos

dinsdag 09 mei 2017 - 18:35

Máxima draagt de saffieren tiara.

afbeelding van Mary

Mary

dinsdag 09 mei 2017 - 18:59

Dank voor de link! Constantijn nog zien swingen.

afbeelding van jeannine

jeannine

dinsdag 09 mei 2017 - 18:20

@ Lowie 1984 dank je dat je deze link met ons deelt

afbeelding van Anouk

Anouk

dinsdag 09 mei 2017 - 18:09

Dank je wel! :D

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?