Op de een na laatste dag van het bezoek aan Australië spreekt het prinselijk paar met veelbelovende Australiërs over hun toekomst en de toekomst van hun land. Ook wordt er een vaartocht gemaakt met de Duyfken en is het paar aanwezig bij een rondetafelgesprek over integratie en migratie. De dag wordt afgesloten met een officieel diner en een concert met het Sydney Symphony Orchestra onder leiding van Jaap van Zweden. 

27 oktober: 

- Vaartocht met de Duyfken
- Gesprek met veelbelovende Australiers
- Rondetafelgesprek met migranten

Tijdens het dagprogramma van 27 oktober zien we prinses Máxima verschijnen in een nieuw ensemble van modehuis NATAN en een strohoed van een onbekende ontwerpster. Lang is gedacht dat Máxima dit hoofddeksel bij de Nederlandse modiste Berry Rutjes kocht, maar deze informatie is onjuist. 

De japon en het jasje met de bekende houtje-touwtje knopen bleef na de reis niet in de kast. Tijdens de eerste schooldag van prinses Alexia droeg Máxima de japon zonder jasje en tijdens de reis naar Tanzania en Ethiopie (december 2013) droeg ze het gehele ensemble weer. 

- Officieel diner 
- Concert o.l.v. Jaap van Zweden in het Opera House. 

In de avonduren zien we de zwangere prinses verschijnen in een satijnen positiejapon van modehuis Valentino en een clutch van Vernon Bruce Hoeksema. Pluspunten aan de glamoureuze look zijn -mijns inziens- het prachtige kapsel en de kleur van de japon, een beduidend minpunt de verkeerd gekozen onderkleding. 

Foto's met dank aan:

www.royalpress.nl via www.ppe-agency.com

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 21 aug 2014 - 10:53

Het zwarte jurkje vind ik leuk! Best casual, maar toch netjes. Het leukste vind ik het in de middelste foto van de tweede rij (schooldag?). Op de foto er rechts naast ziet Maxima er uit alsof ze net uit bed komt...

Het satijnen jurkje vind ik te "bloot" en tekenend, zeker als je zwanger bent. Niet echt iets voor een prinses...

afbeelding van Wilma

Wilma

woensdag 20 aug 2014 - 19:17

Eerste outfit vind ik leuk!Nog leuker zonder jasje!Hoed weer eens wat anders,had(zie middelste foto)klein beetje meer naar voren gedragen kunnen worden....
Wat zag ze er in Etiopië moe uit en een erg lelijk kapsel.
Japon bij het diner...je moet het maar durven,als je zwanger bent!
De bedoeling is best goed,prachtig kapsel,sieraden ,schoenen,kleur vind ik best mooi,jammer van de kreukels,maar wat straalt ze.....op de één of andere manier vind ik het best iets sjieks hebben!
Leuk,dat we alles weer eens kunnen herbekijken!

afbeelding van Annelie

Annelie

woensdag 20 aug 2014 - 17:49

De eerste outfit vind ik echt geweldig. De jurk mag ze van mij nog wel eens herdragen. Evenals de hoed, die vind ik ook heel leuk en zou ze ook nog wel eens op mogen zetten.
De avondoutfit vind ik minder geslaagd. Het model vind ik niet geweldig en de stof tekent te veel. Erg jammer, want je kunt er volgensmij echt iets leuks van maken.

afbeelding van Louisa

Louisa

woensdag 20 aug 2014 - 16:51

Het witte jurkje vind ik net een onderjurk , of nachtkleding . Ik vind het een soort négligé , en helemaal niet geschikt voor een kroonprinses , om in gezelschap te dragen .

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 20 aug 2014 - 15:44

Jurk met jasje heel erg mooi, jurkje zou ik wel vaker willen zien en met een gekleurd vestje erbij zou het ook helemaal leuk zijn!!
Het witte jurkje is niet mijn smaak, als je al een beginnend zwangerschapsbuikje hebt moet je geen satijnen kleding dragen, dit tekent te veel.
Het kapsel vind ik prachtig en Maxima is echt een stralende a .s. moeder !!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 20 aug 2014 - 17:20

Inderdaad is het kapsel prachtig en ook de sieraden vind ik heel mooi!
Maxima is zeker te weten altijd een stralende a.s. moeder geweest!!

afbeelding van Agnes

Agnes

woensdag 20 aug 2014 - 14:36

Eerste outfit erg leuk en tikkeltje sportief. De hoed is ook heel leuk! Heeft ze die nog wel eens vaker gedragen?
Outfit 2 vind ik een mooi totaalplaatje. Mooi kapsel, sieraden en geweldige schoenen!! De jurk is inderdaad qua onderkleding wat minder, maar ik vind wel dat ze er stralend uit ziet!!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 20 aug 2014 - 13:01

Ik vind de zwarte outfit erg mooi! Had iets langer gekund, maar mag zeker nog eens uit de kast komen!! Ook een hele leuke hoed!!
De witte jurk vind ik niet zo mooi... zeker ook omdat alles er wel heel duidelijk in zichtbaar is...

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 20 aug 2014 - 12:31

De zwarte outfit vind ik erg leuk en kan nog best in het begin van een zwangerschap. Waarschijnlijk heeft ze het jurkje laten innemen na de zwangerschap. De satijnen japon is erg mooi en idd jammer dat die niet meer is gedragen. Ik denk dat Maxima hier geen bh droeg, Josine, gelet op de foto's. Een beetje slordig, want satijn tekent altijd. Maar verder een prachtig plaatje.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 20 aug 2014 - 12:39

Het zou ook kunnen dat ze geen bh droeg, maar op de middelste foto lijkt het alsof haar bh heel laag zit :)

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 20 aug 2014 - 12:08

Leuke outfits, jammer dat ze het cocktailjurkje nooit een herkansing heeft gegeven. Ik zou het nog wel eens terug willen zien met de prachtige sandalen die ze erbij draagt.
Ik vind dat Máxima deze reis veel kiest voor gewonen kleding terwijl ze zwanger is. Hoe leuk de outfits zijn, daardoor oogt het wel wat rommelig omdat de pasvorm op de buik niet goed is. De zwarte jurk vind ik erg leuk, met het jasje wordt het wel een beetje stijf. Prima outfit voor een VN bezoek.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 20 aug 2014 - 12:30

Ik denk dat het ook best lastig is om kleding te vinden als je buik net begint te groeien. Positiekleding is vaak gemaakt voor een echte zwangerschapsbuik, terwijl je buik in het begin van de zwangerschap soms meer weg heeft van een volle maag ;)

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 20 aug 2014 - 17:35

Snap ik helemaal Josine, maar al je je kleding door een coutourier laat maken kan dat toch zo verholpen worden?

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?