Avatar foto Door Josine Droogendijk
Accessoires 12 jul 0 reacties

Terugblik: Máxima's schoenen juni/juli 2016

Nu de fotosessie achter de rug is, is het eerste werkseizoen van 2016 echt afgelopen. In de afgelopen weken keken we al terug op het schoeisel van januari tot mei 2016, en in deze log staan de maanden juni en juli centraal. 

Juni begon chic met Máxima's pumps van Gianvito Rossi. Inmiddels zijn ze bijna uitgegroeid tot een favoriet. Ook de pumps met plastic -van modehuis Natan- zijn in trek. Geen tijdelijke bevlieging, want Máxima draagt ze al jaren. 

Nieuw in Máxima's garderobe zijn deze beige pumps met een metalen neus. Ze komen van het Italiaanse merk Sergio Rossi. In Urk (midden) droeg Máxima leren slingbacks van Natan, eerder gedragen tijdens de Appeltjes van Oranje. De bruine peeptoes die we zagen tijdens een bezoek aan Taal aan Zee (rechts) zijn zelfs al enkele jaren in gebruik. Met 400 paar schoenen in je garderobe zul je ook niet zomaar een paar verslijten 😉  

Links: een relatief nieuw model van modehuis Natan. De Arendsogen onder ons hebben vast al het plastic gedeelte gespot. Het tweede paar, met een uitsnede op de neus, komt ook uit een wat nieuwe collectie van Natan. Hoewel het derde paar bijna tijdloos oogt, is ook dit een recent model van modehuis Natan. De zandkleurige pumps rechts zijn van LK Bennet en zijn in drie jaar tijd uitgegroeid tot dé pumps van Máxima. 

Links: ballerina's van een onbekende ontwerper. Midden:Tijdens de ontvangst van de Griekse president droeg Máxima donkerblauwe pumps met een subtiele uitsnede. Ook deze komen van modehuis Natan. De wedges op de rechterfoto komen van Jimmy Choo en laten wel iets zien van de tegenstelling tussen Máxima's officiele kleding en haar casual garderobe. 

Foto's met dank aan: 

President Mexico 
www.yvonnevanwoudenberg.com
RVD/UN 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments