Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 27 dec 19 reacties

Stem hier op Máxima’s mooiste mode-aanwinst van 2022

De afgelopen week keken we naar Máxima’s nieuwe outfits van 2022. In deze blog zie je jullie top tien en kun je stemmen op de állermooiste.

Bij dit overzicht heb ik de looks in volgorde van populariteit gezet. Deze donkerblauwe jurk van Oscar de la Renta, een donkerblauwe met witte bloemapplicaties, werd door 70 procent beoordeeld als een goede aankoop. Ik was erbij die dag en ik moet zeggen: jullie hebben een goede smaak! Het is ook een jurk die formeel genoeg is voor een staatsbezoek, maar even goed dienst kan doen bij een werkbezoek of opening.

Foto: PPE/Nieboer

Van de nummer 9 is helaas maar weinig beeld verschenen doordat de Nederlandse media vanwege Amalia’s eerste schooldag niet met Máxima meeging naar de VS. De witte top heeft een riante strik aan de onderzijde, de pantalon heeft wijde, soepele pijpen. Label: Natan.

(c) Vorsten/Karlijn

Op nummer 8: een zilverkleurige godinnenjurk van Elie Saab.

Foto: RVD/Jeroen vd Meyde

Op nummer 7: een roze capejurk van Natan. Deze outfit werd door 73 procent goedgekeurd.

(c) RVD

Aan Máxima’s kast werd ook een rode capejurk van Natan toegevoegd. Deze outfit was met 74 procent van de stemmen net iets meer in trek.

Foto: PPE/Nieboer

Op nummer 5 opnieuw een Natan: de grijze jurk van de Italiaanse regeringslunch.

(c) PPE/Nieboer

Op nummer 4 staat opnieuw een ontwerp van Natan. De zwarte set die speciaal voor de staatsbegrafenis van de Queen werd gemaakt, kreeg 78 procent van de stemmen.

(c) BSR/PA Images

Een frisse kleur valt blijkbaar ook goed in de smaak. Dit paarse pak van Natan staat op een gedeelde nummer 2/3 en kreeg 80 procent van de stemmen.

(c) PPE/Nieboer

Het paarse broekpak van Zara, gecombineerd met een roze haarband, kreeg ook 80 procent van de stemmen.

(c) BSR/PvK

Met 83 procent van de stemmen staat deze rode Natan-jurk op nummer 1.

(C) PPE

Naar aanleiding van deze top tien kunnen we wel concluderen dat Máxima en Natan een goede match zijn. Ik weet dat er in de reacties weleens kritisch gereageerd wordt op de ontwerpen van het Belgische modehuis, maar één reactie staat niet gelijk aan de smaak van de duizenden bezoekers van deze website. Dat maakt voor mij de reacties ook juist zo interessant. Gaat er dan ook een Natan winnen dit jaar? Dat is maar de vraag, want hieronder kun je stemmen op Máxima’s állermooiste aanwinst van 2022.

De mooiste nieuwe outfit van 2022 is....

Resultaten bekijken

Laden ... Laden ...

De uitslag volgt op 31 december.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
19 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Ondanks de kleur valt me op dat het een heel klassiek en degelijk kleding overzicht is. Het paarse Zara pak is favoriet, maar ook de roze cape jurk en het zwart witte Natan set zie ik heel graag weer terug.

Persoonlijk hou ik niet erg van losse lappen en flappen, hoewel ik de snit van de roze jurk wel mooi vind, dat jurkje valt heel mooi. Ik heb gestemd op donkerblauw met witte bloemen. Heel stijlvol met een bescheiden hoofddeksel erbij, chique. Wat Chris zegt: “broeken met daaronder naaldhakken staan lelijk” , kan ik alleen maar onderschrijven. De witte top is ook erg leuk, staat haar goed. Maar die broek eronder met alweer die hakken? Dat kan ik niet goed zien, maar de lengte van de pijpen, de wijdte van onderen doet vermoeden dat er hakken onder zitten. Het valt niet mooi.

Ik heb een afwijkende smaak, geloof ik. Er vallen er sowieso al 5 af, gewoon omdat ik ze niet mooi vind.
1, 4, 6, 7 en 10 blijven over.
En dan vind ik 4 de topper. Daarin neem ik uiteraard mee de omstandigheden waarin deze outfit is gedragen.

Misschien t totaalplaatje?

Ik vind de broekpakken allemaal heel mooi maar die naaldhakken er telkens onder vind ik echt lelijk, dat maakt het plaatje zeker niet af

Ik vind de donkerblauwe jurk met witte bloemen van Oscar de la Renta ook absoluut een topper, voor mij met stip op 2, maar kies toch voor t paarse broekpak van Zara, mede omdat t geen peperdure Haute Couture is, maar “gewoon” van Zara, staat haar prachtig!

De keuze is echt bijzonder lastig; heb uiteindelijk gestemd voor nr. 5 (grijze kokerjurk van Natan), maar nr. 8 (zilverkleurige godinnenjurk van Elie Saab) vind ik ook héél mooi !! En vele van de andere nummers ook !! In het jaar 2022 was Máxima ontzettend chic gekleed !!!

Last edited 1 jaar geleden by Trixedo

… jammer nog dat haar outfit, gedragen in Breda op 8.2.22 in een kledingzaak, er niet bij zat : toen droeg ze ook bijzonder verfijnde beige laarzen (oh !) van Gianvito Rossi ! Komt er misschien nog een toptien van haar mooiste schoeisels van het afgelopen jaar ? – dat zou heel leuk zijn !

Leuk om te zien wat nu uiteindelijk onze top-10 is geworden!
Het was voor mij nog even knopen tellen, want ik kom uit op een gedeelde nummer 1 (en dat lukt natuurlijk niet) door de lastige keuze tussen 1 en 10, die ik beiden prachtig vind.

De mooie blauwe Oscar is hier wat gecamoufleerd maar ik heb m op mn radar! Hoewel zn roze-met-zwart zusje bij mij nog hoger scoort, zie ik deze jurk heel graag weer in 2023!
En natuurlijk veel broekpakken waaronder deze van Zara!

Voor mij is de absolute topper: het broekpak van Zara! Ik vind dit pak Maxima geweldig goed staan, qua kleur, qua model, mooie schnitt, mooi afgestyled met de accessoires en de leuke haarband.
Een geweldige top 10 als je t mij vraagt.

Last edited 1 jaar geleden by Tantie

Zoveel pareltjes… denk dat ik maar 10x ga stemmen, kan echt niet kiezen…1, 2 en 5…alledrie prachtig! 7, 9 en 10 idem…pffffff… en tot slot 3, 4, 6 en 8 ook mooi..lastig lastig!

Ik stem op het paarse broekpak van Zara. Het is een prachtige dieppaarse kleur, de accessoires staan er supergoed bij en het is anders dan anders door de mooie geborduurde haarband en haar haar zit heel mooi steil en glad en met een lok aan de voorkant, ja, ik ben hier fan van. Ik vind de capejurken ook heel mooi.

Ik vind het pak van Zara, het roze pak en de zwarte broek met witte top het mooiste.
Op die foto met de witte top ziet ze er zo in haar element uit, kan het niet goed omschrijven naar je ziet hier dat ze heerlijk fris uit de douche is gestapt

Getwijfeld tussen 2 en 3, maar mijn winnaar is toch het paarse broekpak geworden. Heel gaaf, ook met haarband 😊

Gestemd op nummer 2, het broekpak van Zara.
De combinatie van hard roze en bordeaux, de accessoires, het model van het broekpak, het hele plaatje klopt.
De haarband vond ik eerst te meisjesachtig, maar ik heb mijn mening bijgesteld 😉

Ik heb gestemd op het broekpak van Zara. Vanwege de toegevoegde haardband en de verfijnde schoenen. De roze capejurk van Natan komt vanwege de kleur op 2 en de paarse set van Natan op 3.

Haarband ….