Op uitnodiging van Zijne Majesteit de Koning brengt de president van de Republiek Singapore, mevrouw Halimah Yacob, op 21 en 22 november 2018 een staatsbezoek aan Nederland. Zij wordt vergezeld door haar echtgenoot Mohamed Abdullah Alhabshee.

De tweede dag van het staatsbezoek begint met een bezoek van president Halimah en Koningin Máxima aan het Horticultural Centre in Bleiswijk, een demonstratie- en onderzoekscentrum van Wageningen University & Research (WUR). Tijdens dit bezoek is er onder meer aandacht voor duurzame (stads)landbouw, innovatieve tuinbouw, gezond voedsel en voedselveiligheid. De Nanyang Technological University en WUR vernieuwen hun samenwerkingsovereenkomst. Vervolgens spreekt president Halimah met de voorzitters van de Eerste en Tweede Kamer der Staten-Generaal.

In de middag wordt zij voor een lunch ontvangen door burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam op het schip ‘De Nieuwe Maze’. Tijdens een rondvaart in de haven vinden gesprekken plaats over ontwikkelingen in de Rotterdamse haven en over de werkwijze van het Nationaal Programma Rotterdam-Zuid. Dit programma is gericht op sociale inclusie door bewonersgroepen te verbinden en in te zetten op een betere kwaliteit van werk, wonen, veiligheid en vrije tijd. In dit kader wordt op de RDM Campus ook een bezoek gebracht aan het techniekonderwijs van Hogeschool Rotterdam. Hier werken bedrijven, studenten en onderzoekers samen aan technische projecten die bijdragen aan slimme ontwikkelingen in de Rotterdamse haven. Er wordt gesproken met jongeren die via het programma Rotterdam-Zuid na het volgen van deze opleiding een baangarantie hebben. Vervolgens spreken de president en de Koning verschillende startup-ondernemers die zich bezighouden met maritieme logistiek en circulaire economie. Aansluitend wonen zij een businessforum bij. Tijdens deze bijeenkomst wordt ook een aantal samenwerkingsovereenkomsten getekend gericht op het versterken van handelsmogelijkheden en informatie-uitwisseling.

Na het businessforum wordt een bezoek gebracht aan Deltares in Delft, een onafhankelijk instituut voor toegepast onderzoek op het gebied van water en ondergrond. Zowel Nederland als Singapore en de omliggende kusteilanden staan voor uitdagingen op het gebied van klimaatverandering en het stijgende zeewater. Bij Deltares krijgen de president en de Koning een toelichting op de laatste onderzoeken en ontwikkelingen op dit gebied.

In de avond wordt president Halimah ontvangen door minister-president Rutte en vindt een regeringsdiner plaats in de Trêveszaal op het Binnenhof. Tijdens het diner wordt gesproken over de thema’s van het staatsbezoek; onderwijs en innovatie, sociale inclusie, circulaire economie en water. Na het diner neemt het Koninklijk Paar officieel afscheid van de president en haar echtgenoot.

Outfit: jumpsuit van Etro, driemaal eerder gedragen in 2016 en 2017. 

Foto's: PPE/Nieboer 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Helena

Helena

maandag 26 nov 2018 - 13:17

Poeh, wat zijn jullie kritisch, voeten bijelkaar. Van mij hoefde die Botox nog niet, al weten we dat niet zeker. Kan altijd nog. Aan de andere kant hoef je minder make up te gebruiken, wat beter voor de huid is.

afbeelding van Lina

Lina

maandag 26 nov 2018 - 14:39

Minder make-up? Bedoel je foundation? Wat mijn ervaring is dat kan je juist helemaal niet meer gebruiken als je rimpels hebt, dat gaat zich ophopen in de rimpels en accentueert ze juist.
Niet dat ik dat vroeger veel gebruikte hoor, ik vond het altijd al vieze troep.

afbeelding van Luisje61

Luisje61

zondag 25 nov 2018 - 21:02

Trouwens, gisterenavond was ik bij een bal...., iedereen prachtig aangekleed en ik hield mijn avondtasje op schoot tijdens het diner.....! Tijdens het dansen lag het tasje op de stoel ;)

afbeelding van Maaike

Maaike

zondag 25 nov 2018 - 18:28

Doro, als jouw opmerking de groepsfoto betreft van het staatsbanket (dat was in het vorige topic; ik heb nl. geen foto kunnen vinden van het regeringsdiner), dan snap ik deze niet zo goed. Volgens mij staat Maxima gewoon naast Willem-Alexander. Ik kan niet zien dat ze "wijdbeens" staat en zie ook geen "gebalde vuisten". Haar linkerhand is gedeeltelijk iets naar binnen gebogen, maar zeker niet gebald. Maar misschien heb ik een verkeerde foto in beeld.

afbeelding van Luisje61

Luisje61

zondag 25 nov 2018 - 19:20

De gebalde vuisten vallen wel mee volgens mij, zo houdt zij haar handen wel vaker.
Haar voeten staan inderdaad weer uit elkaar, zo niet mooi. Heb ik al vaker iets op gezegd , wil het niet iedere keer doen. Lijkt dan zo negatief, maar er is toch wel iemand in haar entourage die haar hierop kan wijzen?
Andere collega,s staan keurig met de voeten tegen elkaar. Misschien lukt het niet met die torenhoge, slecht voor je voeten, hakken?
Doe dan wat elegantere schoenen aan.

afbeelding van Maria

Maria

zondag 25 nov 2018 - 21:53

Als Max er net zo bij gaat staan als de andere vrouwelijke aanwezige wordt het verschil tussen de rollen wel erg groot: mannen met de benen uit elkaar - nemen meer plaats in, en vrouwen met de voeten bij elkaar - nemen minder plaats in. De drie mannen - handen voor de buik, en de vrouwen... doen dat niet.

Graag zie ik 'voetjes bij elkaar' op koninklijke foto's, maar hier vind ik hoe Max erbij staat heel mooi, ook de handen :)
Ik vind het leuk bij me zelf te merken dat de context verschil maakt :)

afbeelding van Luisje61

Luisje61

zondag 25 nov 2018 - 22:41

Én trouwens de dame uit Singapore vervult een grote rol, gelijk niveau als onze Minister president

afbeelding van Maria

Maria

maandag 26 nov 2018 - 02:33

Wist je dat je je eerste bericht kunt aanpassen en geen 2 berichten onder elkaar hoeft te zetten?

afbeelding van Luisje61

Luisje61

zondag 25 nov 2018 - 22:36

Hoezo is dit geen koninklijke foto??

afbeelding van Maria

Maria

maandag 26 nov 2018 - 02:34

Dat heb ik niet geschreven.

afbeelding van Maaike

Maaike

zondag 25 nov 2018 - 18:59

Dank je wel, Lina, die foto heb ik dus niet kunnen vinden. Nu snap ik de opmerkingen van Doro. Excuus ! Mevrouw de President ziet er overigens ook prachtig uit.

afbeelding van Doro

Doro

zondag 25 nov 2018 - 10:50

Jammer dat de fotograaf niet wat alerter was bij de groepsfoto. De heren en de president staan keurig voor de haard. Maxima valt daar net buiten en staat met gebalde vuisten en wijdbeens (en terecht!!) .
Ze hadden een beetje naar links moeten schuiven

afbeelding van Lina

Lina

zondag 25 nov 2018 - 17:51

Wat natuurlijk het moeilijke is met zoiets, de fotograaf kan niet zeggen, hoogheid wilt U even Uw benen bij elkaar doen.....hahaha

Maar serieus, dat is het lastige natuurlijk met fotografie van mensen die je niet aan kunt/mag spreken op die manier over hoe ze er bij staan, om te zorgen dat ze er niet verkeerd op komen te staan.

Maar waarom is het terecht dat ze daar met gebalde vuisten en wijdbeens staat? Die snap ik niet.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

zondag 25 nov 2018 - 08:57

Wow LG zonder make up zou in Maxima ook niet herkennen. Grappig zeg die foto en stoer dat ze zonder make up ook verschijnt.

afbeelding van LG

LG

zaterdag 24 nov 2018 - 23:33

Ik vind het een ontzettend leuk pak en ze ziet er stralend uit. Als Maxima ooit ergens naar toe wilt gaan zonder optevallen dan moet zij gewoon geen make-up gebruiken. Ik vind haar bijna onherkenbaar zonder make-up maar wie weet zou ik haar herkennen als zij geen make-up ophad maar wel botox gebruikte…………….ik weet het niet zeker;-)
https://www.modekoninginmaxima.nl/mode-maxima-kapsel-make/de-make-van-ko...

afbeelding van Lina

Lina

zaterdag 24 nov 2018 - 22:00

Ik vind het absoluut totaal wat anders, make-up of Botox/fillers omdat dat laatste toch een medische ingreep is. Make-up is een kleurtje wat je er weer afveegt.

Het schijnt ook zo dat zijn dat als je daar eenmaal aan begint, vooral met fillers, je dan altijd door moet blijven gaan daarmee omdat je huid door de fillers wat opgerekt wordt en als dat dan na een jaartje ofzo weer uitgewerkt is je huid dan meer gaat hangen dan het gedaan zou hebben zonder die fillers.
Je hebt geloof ik ook permanente fillers? Als dat zo is, zou superstom zijn als je dat zou doen voor het geval dat niet goed zou uitpakken.

Áls het 100 procent zeker zou zijn dat er 0 procent risico zou zijn bij het gebruik van fillers/botox, wat niet zo is, dan zou ik dat wel willen doen. Maar je hoort te vaak van afschuwelijke verminkingen en daarom zal ik er nooit aan beginnen.

afbeelding van Jens

Jens

zaterdag 24 nov 2018 - 20:52

Maxima:
Jumpsuit top.
Sieraden top.
Gezicht met of zonder Botox top.
Kapsel top.

Voor mijn korte benen doet zo’n jumpsuit helaas niets. Bij mijn korte kapsel doen de sieraden ook niet veel, eigenlijk niets. Botox zou ik zeker overwegen als alles gaat hangen. Ik heb m’n ogen laten laseren en ben daar tot op de dag van vandaag heul blij mee. Botox valt voor mij in dezelfde categorie. Zo ook een borstvergroting of -verkleining. En wat iedereen daar van vindt interesseert mij helemaal niets. Ieder zijn of haar eigen mening en ieder baas over eigen buik, borsten, oren, ogen etcetera.

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 24 nov 2018 - 22:32

Wat maakt het uit zeg, laat het lekker doen als iemand dat wil. Live and let live
Deze reactie had ik geschreven voorr jouw reactie Josine, dus komt een beetje vreemd over nu hij onder jou staar. Het ging mij dus om hetzelfde als wat jij schrijft!

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

zaterdag 24 nov 2018 - 17:32

Botox is toch veel ingrijpender en gaat letterlijk onder de huid,mascara is veel oppervlakkiger en minder"ingrijpend.
Je veranderd echt wat aan de uitdrukking.
Van het gezicht en het moet na een tijd altijd.
Over om het mooi te houden 1 malig is echt niet blijvend en mascara is goedkoper!

afbeelding van Snijders

Snijders

zaterdag 24 nov 2018 - 17:56

Mee eens. Mascara is make-up en uitwendig zoals oogschaduw, lippenstift. Haal je er met een reiniger zo weer af. Botox wordt in de huid gespoten en is niet zo maar te verwijderen. Dus dat is iets heel anders

afbeelding van Suus

Suus

zaterdag 24 nov 2018 - 19:37

En gaatjes in de oren?
En verf in het haar?
Zo kan je van alles afkeuren of juist niet.
Hoewel ik zelf nooit Botox zou gebruiken (motto: geen ‘medisch’ ingrijpen in gezond lichaam), begrijp ik Josine wel. Als het haar niet onnatuurlijk maakt, waarom zouden wij ons dan opwinden hierover?

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

zaterdag 24 nov 2018 - 20:33

Ik zou zelf ook niet zo snel botox gebruiken, maar gevoelsmatig zit er voor mij weinig verschil tussen een spuitje in je wangen, het prikken van oorgaatjes, het plaatsen van een tatoeage, het verven van haar, het laseren van je benen/oksel, etc. In feite zijn het allemaal onnatuurlijk updates. Ik denk alleen dat botox een heel slecht imago heeft doordat het een soort van verslavend is en juist de voorbeelden die mislukken extra opvallen.

Los daarvan vind ik ook dat we ons moeten beseffen dat koningin Máxima onder een vergrootglas ligt en dat de druk om er goed uit te zien voor haar héél erg groot is. Zou het in zo'n geval ook niet verleidelijk zijn om subtiel iets te laten sleutelen aan jezelf? Dat zou toch heel begrijpelijk zijn? Zouden wij anders beslissen in haar geval? Ik denk allereerst dat we daar moeilijk een uitspraak over kunnen doen omdat we redelijk anoniem leven, maar al zou het ons lukken: waarom zouden we iemand die het niet lukt daar voor moeten aanvallen?

En ik zeg niet dat Máxima op deze website compleet de grond in is gestampt doordat ze eventueel botox gebruikt en ik vind het ook niet erg als het af en toe ter sprake komt, maar waarom zouden we er een sport van maken om het te bespeuren en vervolgens af te kraken? Ik zou eerder vragen om haar adresje te achterhalen in het geval dat, want dan zijn er vast wel bezoekers van MKM die interesse hebben ;)

En ik betwijfel of mijn bedoeling in mijn reactie goed overkomt. Sorry, ik typ hem even snel na een paar uur Netflixen (the Bodyguard) ;-)

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

zondag 25 nov 2018 - 09:38

Zelf vind ik er wel een verschil tussen 'versieren' en 'verbouwen', maar ik vind dat iedereen dat inderdaad voor zichzelf moet weten. Enige is dat ik het zo leuk vind aan royals dat ze overal het algemeen stijlvol voor de dag komen en zware botox is niet snel stijlvol. Zo vond ik koningin Rania altijd een van de mooiste vrouwen en deze week zag ik een foto van haar en schrok me een hoedje wat er met haar gezicht was gebeurd. Hoe mooi de kleding dan ook is, ik kan het totaalplaatje dan niet meer waarderen. Ook word ik dan een beetje verdrietig dat iemand zichzelf zo toetakelt, ik vind dat geen goed voorbeeld voor jongere dames: hoe kan ze haar dochters nu laten geloven dat ze mooi zijn zoals ze zijn? Als ze zelf zo'n voorbeeld geeft.

afbeelding van Mijtje

Mijtje

zondag 25 nov 2018 - 15:05

Koningin Rania is echt schikken inderdaad.... zag vandaag foto’s op mynewroyals.com en ik werd er oprecht verdrietig van! Zo zonde dat zo’n mooie vrouw zich zo toetakelt.
Zelfde geld voor Letizia, Charlene en koningin Sylvia. Echt bijna onherkenbaar soms....
Blijkbaar is de druk toch groter dan wij achter ons scherm kunnen voorstellen.

afbeelding van Suus

Suus

zaterdag 24 nov 2018 - 22:43

Ik ben het helemaal met je eens!

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

zaterdag 24 nov 2018 - 16:29

Ik heb een vraag aan de anti-botoxers: waarom wel mascara en geen botox? Het is toch beide onnatuurlijk? Ik ben het eens met de commentaren dat botox veel vrouwen niet mooier maakt, maar als dat nou wel het geval is, dan is daar toch niets mis mee? Niet meer mis dan mascara of wat dan ook?

En daarmee zeg ik niet dat Máxima botox gebruikt. Het effect van make-up moet zeker niet onderschat worden en photoshop en flitslicht al helemaal niet. En zolang ze op een natuurlijke manier weet te stralen met botox heb ik er geen enkel bezwaar tegen. Niet iedereen met botox ziet er gelijk uit als Lindsay Lohan, Donatella Versace en Nicole Kidman.

afbeelding van Dahlia

Dahlia

zaterdag 24 nov 2018 - 16:16

Mooie jumpsuit!
Persoonlijk vind ik het alleen niet geschikt voor de gelegenheid.

afbeelding van Marga

Marga

vrijdag 23 nov 2018 - 23:51

Mijn favoriete jumpsuit. Love it

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 23 nov 2018 - 22:41

En een compliment voor de outfit van de president. Zeer mooi in deze rode set. En stralend. Ik denk dat ze het goed naar haar zin heeft gehad.

afbeelding van Margreet

Margreet

vrijdag 23 nov 2018 - 20:51

Geweldig! Wát een mooi pak! Dit is echt míjn Máxima!

afbeelding van Doro

Doro

vrijdag 23 nov 2018 - 20:05

Jajajjajajajajjajajajaa!! Ik had bier al opgehoopt en Ju nog graag een keer die jurk die ze eens droeg al winkelend in NY. Geloof van Valentino.
Dit past helemaal bij de boho chic die ik haar zo cool vind staan. Alex zal wel trots zijn op zijn Kekke dame en Amalia is ook vast op ideeën gebracht! Zal haar ook mooi staan

afbeelding van Gerwi22

Gerwi22

vrijdag 23 nov 2018 - 19:24

Vind het knap dat er er schijnbaar heel veel experts zijn op het gebied van botox en fillers! Jammer heeft niets met mode te maken! Misschien beetje afgunst ondat onze koningin erzo goed uit ziet?

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 23 nov 2018 - 17:10

Mooi. Ook prima voor gelegenheid, vind ik En mooie combi met de gouden sieraden.

afbeelding van Dick Jan Peters

Dick Jan Peters

vrijdag 23 nov 2018 - 16:32

Botox...zou ze dat echt doen??? Ik moet denken aan de woorden van Prinses Irene over plastische ( kosmetische) chirurgie: Dat is het toppunt van decadentie.....; Ik vind die jumpsuit mooi en modern staan, een mooi contrast met de look van de avond ervoor.....; Alleen jammer van die simpele sieraden, dat vind ik een gemiste kans voor iemand die de beschikking heeft over zoveel (echt) moois....; Bijvoorbeeld die turkooizen sieraden van Beatrix, dat zou geweldig staan bij dit pak !

afbeelding van Carolina

Carolina

zaterdag 24 nov 2018 - 13:08

Ik geloof er helemaal niets van Dick Jan, dat Maxima botox en fillers gebruikt bedoel ik. Inderdaad het toppunt van decadentie en zo ongelofelijk niet stijlvol, dat doet ze vast niet. Ze ziet er mooi genoeg uit van zichzelf.

afbeelding van Lina

Lina

zaterdag 24 nov 2018 - 13:19

Nou dat is nou het lastige Carolina, wij kunnen dus niet weten of ze er mooi genoeg uitziet van zichzelf of dat het door cosmetische ingrepen komt.

Dick Jan, daar noem je ook wel twee werelden die heel ver uit elkaar liggen, Irene en Maxima ;)

afbeelding van Carolina

Carolina

zaterdag 24 nov 2018 - 19:55

Lina ik zeg ook alleen maar dat ik niet geloof dat ze botox en/of fillers gebruikt. Meer niet hoor. En ja, ik vind het gebruiken ervan niet stijlvol, maar dat is persoonlijk. Verder moet iedereen het gewoon zelf weten.

afbeelding van Moon

Moon

zaterdag 24 nov 2018 - 08:18

Ik vind juist de gouden accessoires goed gekozen. De tint past prachtig bij het pak en ze heeft de rustigste stukken (die ook echt en echt mooi zijn) omgedaan. Turkoois zou echt heel raar staan denk ik, qua kleur alleen al, veel te bont.

afbeelding van Christal

Christal

vrijdag 23 nov 2018 - 16:16

Max ziet er fijn uit. Heerlijke jumpsuit, staat haar geweldig!
Ik ben altijd heel benieuwd hoe je met zoveel stelligheid 'sporen van botox' dan wel '(niet langs natuurlijke weg verkregen) strakheid' weet vast te stellen. Hoe kun je dat zien - en weten op foto's, die met veel (omgevings)flitsers verkregen, ingezoomd, uitgezoomd en bewerkt zijn? Je moet over magische gaven beschikken!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

vrijdag 23 nov 2018 - 15:06

Een vlot jumpsuit dat haar goed staat en waar ze zich zichtbaar goed in voelt. En prima aansluit op een zeer formele avond.
Ik vind dit staatsbezoek qua kleding op de snel aangetrokken jas die nog in de buurt was na, zeer geslaagd. Ze zag er mooi en verzorgd uit, we hopen de eerste jurk een keer volledig te zien. De rode avondjurk was mooi met sieraden, de 2e overdag set was zeer geschikt. Goed gedaan.

afbeelding van Merel

Merel

vrijdag 23 nov 2018 - 13:05

Geweldige jumpsuit! Ik snap dit wel hoor, na het ruiten pakje, even de balans herstellen met een fleurig en hip kledingstuk. Oorbellen ook erg mooi, lekker strak. Halsband vind ik, nou ja, een halsband (...).

afbeelding van Margriet76

Margriet76

vrijdag 23 nov 2018 - 12:38

Mee eens dat Maxima strakker lijkt in het gezicht. Staat haar prima maar ik houd meer van haar rimpeltjes en sproetjes persoonlijk

afbeelding van Lowie1984

Lowie1984

vrijdag 23 nov 2018 - 12:29

Ik vind het prachtig. Ik reageer bijna nooit, maar wordt even tijd voor het volgende:
Zullen we misschien kunnen denken om de opmerkingen rondom fillers, botox etc? Het is nooit echt bekend gemaakt of Maxima dat echt gebruikt en vind het persoonlijk niet altijd even respectvol. Bedoel het goed hoor!

afbeelding van Celeste

Celeste

vrijdag 23 nov 2018 - 13:35

Kunnen denken aan de opmerkingen?
Er is tot nú toe toch netjes gereageerd?
Er heeft nog niemand geschreven dat ze hamsterwangetjes heeft gekregen ;-)
Dat er óver Botox, fillers, geschreven wordt is toch niet erg?
Het is toch duidelijk zichtbaar?

afbeelding van Mijtje

Mijtje

vrijdag 23 nov 2018 - 17:53

Zou het kunnen zijn dat ze de afgelopen weken cq maanden al wat kwakkelde met haar gezondheid en dat dat zichtbaar was in haar gezicht? En dat de verplichte rust haar gewoon heel veel goeds heeft gedaan?

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

zondag 25 nov 2018 - 14:30

We weten niet of ze wat heeft laten doen of wat ze mankeerde. Ze is weer aan het werk gegaan na een melding van een darminfectie, maar of ze daar mee ook beter is of dat ze het nog aan het behandelen zijn, daar zijn geen mededelingen over gedaan zover ik weet. Wellicht gebruikt ze prednison, daar krijg je vaak ook een voller hoofd van. Maar dat is net zo speculatief als de suggestie dat ze botox zou gebruiken.

afbeelding van Lina

Lina

vrijdag 23 nov 2018 - 12:35

Hahaha Lowie, je denkt toch niet dat dat officieel bekend gemaakt zou worden? Ik zie het al gebeuren, officieel bericht van de Rijksvoorlichtingsdienst :D

(Maar ik denk het stiekem ook wel, haar gezicht wordt naarmate ze ouder wordt voller en boller en gladder en dat is iets hoe de natuur niet in elkaar zit)

afbeelding van car

car

vrijdag 23 nov 2018 - 12:32

Meee eens! Denk dat het nooit bekend gemaakt gaat worden ook hahaha! Maar dat het te zien is, is voor mij persoonlijk duidelijk! :)

afbeelding van Lina

Lina

vrijdag 23 nov 2018 - 12:36

Car, Haha je was me net voor terwijl ik mijn berichtje aan het schrijven was ;)

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?