Vanavond bieden koning Willem-Alexander en koningin Máxima een contraprestatie aan aan de Deense koningin en haar man. Goede reden voor Máxima om flink uit te pakken met een a-symmetrische avondjapon van de Nederlandse ontwerper Claes Iversen! 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van elisah.

elisah.

donderdag 19 mrt 2015 - 17:09

Ik ben net zo enthousiast over Maxima als jullie deze afgelopen dagen, het was echt een feestje om al dit moois te zien, kleding, juwelen en kapsels, PRACHTIG !!!!
En al vind ik het niet leuk om te zeggen, het voelt ook een beetje dubbel, want waarom kan dit alles wel in het buitenland en stelt ze ons zo vaak teleur in ons eigen landje?

afbeelding van marinde

marinde

donderdag 19 mrt 2015 - 20:20

Volgens mij gaat het niet zozeer om het buitenland als wel om het soort gelegenheden. 'n Staatsbezoek vraagt iets anders dan de werkbezoeken die ze in Nederland aflegt. En overigens stelt ze mij niet zo vaak teleur in ons eigen landje.

afbeelding van Annelie

Annelie

donderdag 19 mrt 2015 - 16:21

Ik vind haar er prachtig uit zien. Haar kapsel vind echt geweldig. Zo zou ik haar veel vaker willen zien!
De jurk vind ik ook erg mooi. Hij heeft wel iets Jan Taminau-achtigs. Erg mooi!

afbeelding van Lisanne Slotman

Lisanne Slotman

donderdag 19 mrt 2015 - 13:22

Wat is deze jurk mooi zeg!!! :-) Echt een plaatje, wat meer informeel vind ik haar toch het leukste staan omdat ze dan het meest zichzelf is!

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 19 mrt 2015 - 11:15

In een woord PRACHTIG van top tot teen! Dit staatsbezoek is echt een modefeestje om bij de term van AnnekeM te blijven. De ene creatie is nog mooier dan de andere.
Ook het loshangende is zelfs heel mooi. Goed gedaan Maxima en ook Claes Iversen :))

afbeelding van Kaatje

Kaatje

donderdag 19 mrt 2015 - 11:08

Zo, ik kon vanochtend even heerlijk beginnen met deze foto's.... Zucht, daar kunnen gewone stervelingen toch alleen maar van dromen, zulke prachtige japonnen dragen. Enfin, ik vind het er allemaal subliem uitzien! Claes Iversen: geweldig mooi gedaan, hoor! Chapeau!!!

En als het haar door een Deense kapper is gedaan: meteen inlijven! ;-)

afbeelding van Lowie1984

Lowie1984

donderdag 19 mrt 2015 - 10:21

Van wat ik zie wat ze vandaag aanheeft is het ook weer erg mooi :)

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 19 mrt 2015 - 10:07

Ik denk dat Maximas haar gedaan is door een Deense kapper :)

afbeelding van Manon74

Manon74

donderdag 19 mrt 2015 - 10:49

Waarom denk je dat? Zou ze juist met staatsbezoeken niet een kapper meenemen?

Het is het mooi vanavond zo los, staat haar waanzinnig goed!

afbeelding van Magda

Magda

donderdag 19 mrt 2015 - 09:15

Prachtige jurk en ze zag er stralend uit. Ik heb net foto's zitten kijken op royals by robin.com , vanaf pagina 13 . Mooie juwelen en het haar mooi zo los en gekruld. Zeer verzorgd, mag ze vaker zo doen.

afbeelding van Jadau

Jadau

donderdag 19 mrt 2015 - 08:15

Geweldig mooie jurk.

afbeelding van Merel

Merel

donderdag 19 mrt 2015 - 06:49

Prachtige jurk, prachtige kleur, wow, heel mooi. Blij dat ze Claes Iversen ook heeft gevonden. Die ketting, tja, voor mij had het niet gehoeven bij dit model, maar ach. Het haar vind ik beetje plastic fantastic, een strakke knot zodat de nek vrijkomt had ik bij dit model jurk mooier gevonden.

afbeelding van Wilma

Wilma

donderdag 19 mrt 2015 - 00:42

Terug kijkend op dag 2....prachtig gekleed bij het dagprogramma...
Terug kijkend op dag 2...avond programma....subliem,prachtig,verzorgd los kapsel....
Terug kijkend op het gehele staatsbezoek....fantastisch en tot in de puntjes verzorgd...
Terug kijkend.....wat een prachtig koningspaar!!

afbeelding van Imke

Imke

woensdag 18 mrt 2015 - 23:52

Heb de foto's op PPE bekekeken en daar valt het licht op de meeste foto's gelukkig wat minder beroerd dan op bovenstaande foto. Ik denk inderdaad dat het in de eerste plaats daaraan ligt dat ik het er vreemd uit vond zien. Op sommige foto's ziet het er helaas nog steeds weinig flatteus uit. Overigens valt me nu ook op dat de ketting nogal in de verdrukking komt door de schouderband van de jurk.
@Christa (niet-geïnteresseerden mogen dit overslaan!): de donkere streep valt volgens mij steeds op het middelste (volste) deel van de buste. Door de lichtval lijkt op veel foto's een gapend gat te ontstaan boven de buste; in werkelijkheid valt dat erg mee, als je het in closeup ziet. Die streep komt wellicht ook doordat het bovenstuk iets te strak zit en/of er een iets te massieve bh onder zit.

afbeelding van Huubke

Huubke

woensdag 18 mrt 2015 - 23:28

Ik vind de hele outfit ook in-één-woord prachtig! Maar misschien vind ik de witte versie van de jurk, zoals afgebeeld, nog wel prachtiger! Zo'n mooie halslijn! Had Máxima die in het oranje aangeschaft, liefst met jasje (dan kon die stola ook thuis blijven) dan was ik nog enthousiaster geweest.

afbeelding van Imke

Imke

vrijdag 20 mrt 2015 - 10:58

Vooral met jasje is de witte versie prachtig! Heel geraffineerd effect met die glittertjes onderaan mouwen en voorpand. Voor Máxima lijkt oranje inderdaad het mooiste.

afbeelding van Magda

Magda

vrijdag 20 mrt 2015 - 08:53

Wow, die witte is ook mooi hoor. Maar ik ben het met je eens , de kleur die Maxima draagt is warmer.
Sylvia Hoeks ziet er tenminste chic uit, dat kun je van de andere twee dames op de foto niet zeggen.

afbeelding van Lowie1984

Lowie1984

woensdag 18 mrt 2015 - 23:16

Prachtig weer!!! Ze heeft me deze 2 dagen zeer blij gemaakt!! Mooie vrouw is het toch..Goed plaatje voor Nederland! En van niet goed zittende lingerie is geen sprake, omdat het op de andere foto's op andere sites niks van te zien is :)

afbeelding van Sjanine

Sjanine

woensdag 18 mrt 2015 - 23:10

Prachtige jurk!!! Kapsel eindelijk zoals ik hem nog eens wilde zien... En de lok vind ik nu mooier als dat ze het opgestoken heeft..
Eigenlijk staat dit losse kapsel nog mooier als opgestoken bij Maxima, ik weet niet.. Het geeft een jonge, frisse uitstraling, ik denk net zoals ze zelf is..
De ketting ben ik wel kritisch over, hij zit daar niet op zijn plek omdat de one- schouder er al zit. Ik denk dat een 'strakke' ketting halverwege de hals mooier was geweest.. Zoals de smaragden- parure een ketting heeft.
Maar ze doet het super deze dagen..!!!

afbeelding van Joris

Joris

woensdag 18 mrt 2015 - 23:02

Ik had gehoopt op een rode dan wel zwarte jurk vanavond, en ja, het werd een rode. Alweer van Claes Iversen. Wat zal dat hem een boost geven in zijn carriere. Na modeketen WE, nu het Huis van Oranje... ;) Haar heel mooi gekapt en zo echt Maxima. Opgestoken haar is ook prachtig bij haar maar ik vind Maxima met los haar gewoon meer Maxima. Vooropgesteld dat het dan wel heel mooi gekapt moet zijn. Maar ja, gezien haar drukke leven, zit dat er niet altijd in. Maar nu gewoon in één woord: TOP. En iedereen lijkt zo blij. De Deense koningin ook helemaal in haar nopjes, Henrik gewoon gekke Henrik en Willem-Alexander trots op alles en nog wat. Wat is een monarchie toch iets magisch. Carla Bruni? Angela Merkel? Give me Maxima anytime. De robe-manteau op Samsoe vond ik ook zeer stijlvol. En dat hoedje mag ze vaker op doen. En van dat laaghangend fruit... Echt weer iets voor sommige vrouwen om daar nou weer op te letten. Gewoon de lichtval.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

donderdag 19 mrt 2015 - 14:56

En natuurlijk niet te vergeten na de trouwjurk van Prinses Viktoria de Bourbon-Parme, en een ander feestelijk jurkje bij het avondprogramma van de viering van 200 jaar koninkrijk der Nederland in november 2013.!

http://www.modekoninginmaxima.nl/mode-maxima-mode-algemeen/huwelijk-jaim...

http://www.gettyimages.nl/detail/nieuwsfoto's/princess-viktoria-de-bourbon-de-parme-prince-jaime-de-nieuwsfotos/452632907

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

donderdag 19 mrt 2015 - 08:22

Als ze voor permanente haarwerken gaat of kiest voor een ander model kapsel kan ze doordeweeks ook prima voor de dag komen. Net als Beatrix.

afbeelding van Sjanine

Sjanine

woensdag 18 mrt 2015 - 23:13

Zo... Over het kapsel schrijven we zo ongeveer hetzelfde, terwijl ik je reactie nog niet had gelezen.. Dus het is geen 'na-aperij' van mijn kant ;-)

afbeelding van karpathos

karpathos

woensdag 18 mrt 2015 - 22:55

Heeft iemand van jullie een link waarop het collier en de oorbellen goed zichtbaar zijn?

afbeelding van pdbakker2546

pdbakker2546

donderdag 19 mrt 2015 - 07:13

LG ik lees helemaal geen reacties meer van jou? Gewoon blijven reageren in het Engels!!!

afbeelding van LG

LG

vrijdag 20 mrt 2015 - 04:25

:)
Deze jurk vind ik schitterend! Iris ik begijp wat jij bedoeld met nephaar en eerlijk gezegd zou ik niet weten hoe het anders genoemd kan worden, kunsthaar misschien??
Met het reageren in het nederlands slaat mijn "auto correct" op hol. Ik kan het natuurlijk afzetten maar dat is ook de moeite weer niet.
Karpathos en Henny het was leuk om deze link the vinden het heeft voordelen om in het engels the zoeken;-)
Ik moet zeggen dat ik het jammer vind om geen reacties meer te zien van anderen zoals Ineke (Facebook "Dress like a lady", Maria (uit Canada) en Hendrikje om er een paar te noemen. Ik hoop van harte dat het met iedereen goed gaat!

afbeelding van Henny

Henny

donderdag 19 mrt 2015 - 11:13

Vind ik ook.
Thanks for the link. Lovely!!

afbeelding van karpathos

karpathos

donderdag 19 mrt 2015 - 05:44

Dank je wel LG voor de link.

afbeelding van Carmen

Carmen

woensdag 18 mrt 2015 - 22:50

Prachtig plaatje! Of ik het collier erbij mooi vind weet ik nog niet zo helemaal...
Ze zag er, terugkijkend op dit staatsbezoek, echt bovengemiddeld mooi uit. Ik ben tevreden.

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

donderdag 19 mrt 2015 - 08:19

Ik had zonder gedaan.

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 18 mrt 2015 - 21:15

De jurk is prachtig, echt heel mooi, de kleur, de make up, alles is mooi en ik vind het kapsel ook mooi maar het komt echt heel nep over, teveel nephaar.

afbeelding van marinde

marinde

woensdag 18 mrt 2015 - 22:25

Smaken verschillen weer.... Ik vind het absoluut geen nep!

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

donderdag 19 mrt 2015 - 08:18

Nee hoor, het oogt heel natuurlijk! Dat is dus de kunst, ook al zitten er haar werken in.

Weet je wat nep oogt? Die realitydames op rtl5 met hun extreem lange extensions ! Dan zie je juist hoe professioneel dit gedaan is bij onze koningin.

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 18 mrt 2015 - 22:57

No problem! ;-)

afbeelding van Joris

Joris

woensdag 18 mrt 2015 - 23:07

Kan je het niet wat minder denigrerend formuleren. 'Nep'...

afbeelding van Emmy

Emmy

woensdag 18 mrt 2015 - 21:05

Jeempie de peempie, wat mooi zeg...

afbeelding van juliette

juliette

woensdag 18 mrt 2015 - 20:54

Wat een mooie foto, ik moet het weer zeggen : Dat haar is PRACHTIG !!!

afbeelding van Trixedo

Trixedo

woensdag 18 mrt 2015 - 20:24

Verrukkelijk asymmetrische jurk, prachtige kleur, en die losse krullen : héél chic !

afbeelding van Christa

Christa

woensdag 18 mrt 2015 - 20:24

Prachtig weer! En dat het niet goed zou zitten....dat komt echt door de lichtval, de donkere schaduwstreep zit ónder de buste!!!
;-))

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 18 mrt 2015 - 20:22

Wat betreft de inhuldigingsjurk was ik ook erg verbaasd, maar omdat het zonder mantel toch een heel ander plaatje is was ik blij om zoiets moois weer eens terug te zien.
Wel had ik een andere tiara gisteren mooier gevonden, deze hoorde voor mijn gevoel echt bij de inhuldiging ,zag het meer als een ;kroon; op die dag.!!

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

woensdag 18 mrt 2015 - 20:40

Bij deze gelegenheid was het idd niet gek dat ze deze jurk droeg gezien de innige band die ze daarmee ook bevestigd. Het was misschien veel beter geweest met andere haardracht en een andere tiara.

afbeelding van Knoxus

Knoxus

woensdag 18 mrt 2015 - 20:18

Maxima is tijdens staatsbezoeken op haar best, wat kleding betreft. Prachtig weer! Mooi model, mooie kleur een haren zien er goed uit. Past mooi bij een cultureel avondprogramma.

Wat betreft de inhuldigingsjurk, ik ben juist blij dat ze zo'n mooie, en vooral ook dure jurk niet in de kast laat verstoffen maar besluit hem voor een speciaal moment als dit staatsbezoek weer aan te doen. Een jurk is er om gedragen te worden. Ook koningin Elizabeth van het Verenigd Koninkrijk heeft haar kroningsjurk later nog een aantal maal gedragen omdat ze hem zo mooi vond.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

woensdag 18 mrt 2015 - 20:19

En was het niet Farah die hij trouwjurk opnieuw droeg?

afbeelding van car

car

woensdag 18 mrt 2015 - 20:09

Like it!! Ketting lijkt op het eerste gezicht n minpuntje! En yes het haar zit anders!!
Oranje is niet mn favo kleur..maar ze kan het hebben :)

afbeelding van juliette

juliette

woensdag 18 mrt 2015 - 20:08

Wat een mooie jurk , hij past perfect en de pasvorm is prachtig .
De kleur staat haar goed en de haren zijn heel mooi verzorgd ,dat kapsel mag ze vaker doen .
Ik was ook in shock toen ik die jurk weer zag en het voelt inderdaad net als een trouwjurk .
Persoonlijk zou ik hem voor een hele speciale gelegenheid dragen , Zoals een 50ste verjaardag van een van de 2 of iets anders wat daar op lijkt .
Want nu is de speciale touch er een beetje vanaf , ik weet het , het is de mooiste jurk die Maxima heeft en waarom zou ze hem dan ver opbergen maar ik weet het niet het voelt toch apart .

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

woensdag 18 mrt 2015 - 19:53

Yes, alweer een prachtige creatie! Wat een stijlvol paar is het toch! :)

afbeelding van Imke

Imke

woensdag 18 mrt 2015 - 19:39

Mooie creatie, sprekende kleur, stijlvol, alleen erg zonde dat het niet mooi zit bij de buste. Dat bederft het effect toch wel behoorlijk, temeer daar een avondjurk juist bedoeld is om in te schitteren, het gaat niet om een inderhaast aangeschoten outfit voor een werkbezoek. Dan begrijp ik dat de lingerie niet altijd even perfect zit, maar hierbij vind ik het vrij onbegrijpelijk dat ze niet wat kritischer in de spiegel heeft gekeken. Misschien is het op andere foto's beter en ligt het deels aan de belichting... ik hoop het maar. Zonder dit minpunt zou ik zeggen: klasse.

Pagina's

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?