Zaterdagavond was prinses Mabel, samen met de couturiers Viktor en Rolf, aanwezig bij AmsterdamDiner in de Heineken Music Hall. De prinses, die altijd perfect verzorgde kapsels heeft, droeg een zwarte japon met rood ceintuur. Op twitter was er echter meer aandacht voor haar bevlogen speech, waar ik helaas nog geen beelden van heb kunnen vinden. Wel kun je hier een filmpje bekijken van de aankomst van de prinses en haar twee modevrienden. 

Als ik kijk naar de stijl van de jurk, vermoed ik dat het een ontwerp is van Viktor en Rolf. Helaas heb ik de japon nog niet kunnen vinden op de catwalk, maar wie weet kom ik hem ooit nog tegen!


Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Emmy

Emmy

dinsdag 02 jun 2015 - 13:50

Ja, ik vind dit heel leuk. Mabel draagt, zover ik kan overzien, veel zwart. Staat haar prima. En ik weet niet of ze het gewoon mooi vindt of dat ze (nog steeds?) het aspect van de rouw wil uitdragen (of ...?), maar ik vind het opvallend en ik denk dan telkens het tweede. Daarom verheug ik me des te meer om zo'n feestelijke strik te zien. Ze mag rouwen zo lang ze wil en nodig heeft en ze mag zwart gewoon een hele mooie kleur vinden, maar ik ben blij om een vrolijke kleur en een stralend gezicht te zien.

afbeelding van Sofia

Sofia

dinsdag 02 jun 2015 - 13:32

Deze hobbezakjurken van Victor en Rolf doen weinig voor een vrouw of je moet inderdaad zo slank zijn als Mabel maar dan nog.Ontzettend saai en dan bij elkaar gehouden met een veel te grote kerst strik. Zwart en rood bij elkaar .....erg heftig. Strikken ....heren Victor en Rolf hebben we nu na jaren en jaren wel gezien.

afbeelding van zara

zara

dinsdag 02 jun 2015 - 08:13

Zo'n echt perfecte strik op een jurk, daar heb ik altijd veel bewondering voor. Het staat prachtig! Het kapsel is weer fantastisch, zoals we gewend zijn van Mabel. Haar oogmake-up zou daarentegen naar mijn mening wel wat beter kunnen, die is nu helaas wat flets voor een galadiner. Maar het meest ben ik nog onder de indruk van haar speech, 'to the point' maar ook heel troostrijk.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 02 jun 2015 - 01:10

Wat een leuke jurk! En wat een stralende lach! En die strik is super! Ga zo door Mabel!

afbeelding van elise1

elise1

maandag 01 jun 2015 - 21:00

Mooi. En mooi gebaar, die strik. Blij om te zien dat ze straalt. Ze kon er de laatste tijd soms zo triest uitzien.
Is er toch nog iemand van onze koninklijke familie die zich om de Nederlandse mode-ontwerpers ontfermt. Kan haar schoonzuster Maxima een groot voorbeeld aan nemen. Die presteert het om naar Canada en de VS te gaan zonder ook maar iets van Nederlandse makelij aan te trekken. Wat mij betreft trekken we haar royale toelage in!

afbeelding van Lowie1984

Lowie1984

dinsdag 02 jun 2015 - 00:16

Je bent wel veel aan het klagen en zeuren Elise dat siert je niet. 1x duidelijk maken ok, maar niet op elk nieuw onderwerp steeds weer beginnen over hetzelfde. Daarnaast haal jij onnodige dingen erbij zoals de renovatie etc. Het begint me te irriteren. Laten we het alsjeblieft leuk houden hier!!

afbeelding van marinde

marinde

dinsdag 02 jun 2015 - 20:49

Eens!

afbeelding van Paula

Paula

maandag 01 jun 2015 - 23:43

Mee eens. Dat was een wangedrocht.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 01 jun 2015 - 19:16

Wat een prachtige jurk en mooi kapsel! De strik vind ik voor deze gelegenheid een prima accent. Ik zou Mabel graag wat vaker in kleurige outfits zien, alhoewel het zwart haar goed staat. Begin Mabel steeds meer te waarderen. Super dat ze zich zo inzet om de wereld een stukje beter te maken!

afbeelding van Paula

Paula

dinsdag 02 jun 2015 - 00:28

Ik sluit me graag bij AnnekeM aan.

afbeelding van marinde

marinde

maandag 01 jun 2015 - 17:26

Heerlijk, die grote strik. 'n Mooi statement.

afbeelding van Annelie

Annelie

maandag 01 jun 2015 - 16:28

Ik vind haar er prachtig uit zien! Haar kapsel is echt geweldig! De jurk vind ik ook erg leuk, maar van mij had de strik ook wel wat kleiner gemogen.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

maandag 01 jun 2015 - 15:46

Prachtige oorbellen. Een bevlogen prinses die zich inzet voor vrouwenrechten.

afbeelding van Doro

Doro

maandag 01 jun 2015 - 13:35

Beeldschoon!!!!

afbeelding van Kaatje

Kaatje

maandag 01 jun 2015 - 12:49

Ik moet zo lachen om die tekst bij dit twitterbericht.... Victor en Wolf....! Ik vermoed dat de jurk door de twee is ontworpen, zij zijn nogal van de strikken immers. Mooie vrouw!

afbeelding van Mary

Mary

maandag 01 jun 2015 - 18:52

Ja, deze jurk is ongetwijfeld van V&R. Misschien rode strik speciaal voor deze avond toegevoegd...

afbeelding van elisah.

elisah.

maandag 01 jun 2015 - 12:47

Ja, ik ga haar ook steeds meer waarderen, hoe bevlogen ze is maar ook haar ingetogenheid spreekt mij erg aan,ze heeft een hele moeilijke start gehad door alle moeilijkheden rond het huwelijk, heel veel zorgen en verdriet om Friso, wat iemand die dit niet heeft meegemaakt maar moeilijk kan inleven , maar ze doet het fantastisch !!
Ze krijgt van mij een dikke 10 !!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 01 jun 2015 - 11:52

Ik ben verliefd op haar kapsels en waardeer de prinses om haar inzet voor goede doelen zoals Girls not Brides. Zou haar graag eens willen ontmoeten om te vragen waarom ze zo gepassioneerd is en waarom bijvoorbeeld het onderwerp aidsbestrijding haar zo raakt!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 01 jun 2015 - 19:16

Mag ik dan met je mee?

afbeelding van elisah.

elisah.

maandag 01 jun 2015 - 11:42

Dat was ook mijn eerste indruk, wel heel erg veel strik, maar om op deze wijze de rode' aids strik. te dragen vind ik wel orgineel .
Kan het zijn dat we dit jurkje al eens eerder hebben gezien maar dan zonder rode strik ?

afbeelding van Maria

Maria

maandag 01 jun 2015 - 13:06

Denk ik ook: rode aids strik 'hint'. Goed gedaan.

afbeelding van Magda

Magda

maandag 01 jun 2015 - 11:26

Prachtig zoals ze er uit ziet. En altijd mooi verzorgde kapsels. Alleen vind ik de grote strik iets teveel van het goede.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?