Avatar foto Door Josine Droogendijk
Overige royals 30 aug 22 reacties

Prinses Sofia verrast met heel bijzondere rok

Kunst kun je aan de muur hangen, maar met dank aan de moderne technieken kun je ze tegenwoordig ook dragen. Sofia droeg gisteren een heuse kunstrok tijdens een muziekfestival voor jongeren met een handicap. Ik werd nog verliefder op haar stijl dan ik al was.

Foto: BSR/Patrik C. Osterberg/Stella

De rok bestaat uit drie lagen stof met een print van diverse schilderingen.

Foto: BSR/Patrik C. Osterberg/Stella

Is er toevallig iemand die een kunstwerk herkent?

De ringenset die je hierboven ziet is van het Belgische label Bigli. De drie ringen uit de Mini Sweety-lijn staan voor haar drie zoons. Het is dan ook een cadeau dat prins Carl Philip aan haar gaf na de geboorte van hun jongste. De blauwe steen is topaas, de groene citroenkwarts en de witte bergkristal.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
22 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Mooi idee, maar het hoeft niet met religieuze prenten te zijn. Liever een neutralere thematiek.

Mooie vorm van kunst maar het model staat haar helaas niet zo goed.

👰🏻‍♀️ Ohhhh deze vrouw is zo mooi en puur p/krachtig, m.i. een rolmodel wat betreft autonomie voor iedere vrouw.
De bijzondere rok is echt een statement wat betreft ontwerp èn durf 👏🏼 , uitermate geschikt voor de gelegenheid. Ik heb associaties met onze prinses Mabel.

Aan durf, moed en kwetsbaarheid ontbreekt het zeer zeker niet bij deze prinses getuige haar bruidsjapon inclusief “de achterkant van de jurk” ☀️, ik was meteen om 🙇‍♂️ , diepe buiging voor de liefde tussen Carl Philip en Sofia inclusief wederzijds respect.

Ik meende vanochtend iets in de tekst te hebben gelezen over het beroepsverleden van deze prinses; waarschijnlijk vergis ik me… gelukkig maar!

Graag deel ik deze link van een aantal Zweedse bruidsjaponnen inclusief:
🫶🏼 Het bijzondere liefdes/levensverhaal van Bertil & Lilian
🫶🏼 Een zwierig bruidspaar met een zichtbaar dolgelukkige prins Carl Philip en zijn prinses met de ☀️ tattoo 💞

https://beaumonde.nl/artikel/123741/meest-schitterende-bruidsjurken-zweedse-royals/

Last edited 1 jaar geleden by PK020

Excuses Josine, ik heb nog even verder gekeken, het bleek tijdschrift Nouveau

Gelukkig maar Josine dat ik me vergis, mooi geschreven, ‘Ze is meer dan haar verleden’ 🙏🏼

Ik heb werkelijk geen idee wie deze mevrouw is, maar de fladderrok staat haar op zich wel. Lekker jeugdig. De ring steelt de show.

U b/lijkt geen volger van het Zweedse Koningshuis…..

Ze is de schoondochter van het Zweedse Koningspaar. Prinses Sofia, de vrouw van Prins Carl Philip.

Whow, wat is dit toch een prachtige vrouw met een krachtige uitstraling. Ten eerste had ik er geen enkel bezwaar tegen gehad als ik dit setje ringen van mijn man had gekregen na de geboorte van onze drie kinderen. Ten tweede vind ik de rok leuk, weer eens iets anders, denk aan de Chinese kamer jurk van Máxima. En om jouw vraag te beantwoorden Josine, ik zie sowieso de Sixtijnse kapel, het plafond van Michelangelo.

👍🏼👍🏼👍🏼

Mooie ringen, deed mij denken aan de Pomellato set met robijn en saffier van Máxima.
De rok kan ik echt niet mooi vinden.

Ja de ringen zijn mooi, maar de rok vind ik echt niks.

Ja, superleuk en ze kan t goed hebben

Ik vind het mooi als er met kunst iets wordt gedaan, hoe meer ervan genoten kan worden hoe fijner.
Maar dit kan mij niet bekoren, veel te glanzende stof, en het model lijkt meer op een ouderwetse lampenkap.
Een sjaal hiervan lijkt me weer wel leuk .

Zeer gewaagd maar zeer toepasselijk voor het evenement dat ze bezoekt. Ik kan dit wel waarderen

Nee, ik kan het niet mooi vinden… Op de ringen na dan, die zijn echt geweldig. Dit is toch al niet mijn favoriete prinses, ik ben niet weg van haar kledingstijl.

De stof is apart, de rok vind ik niets. Ze heeft zo’n mooi figuur en dan deze rok, jammer.
de ringen zijn geweldig!

Geweldige ring!!!! De rok zal vast een betekenis hebben, ziet er bijzonder uit en ze kan het model goed hebben maar echt mooi vind ik het niet.

De rok is grappig, maar mooi? Dat niet. Ik had het sowieso gecombineerd met een witte top, passender bij de heldere kleuren van de rok. Ze kan het model trouwens wel goed hebben met haar slanke postuur.

Nee, leuk idee, die kunstprint, maar het model is alles behalve flatteus.