Avatar foto Door Josine Droogendijk
Laurentien 04 dec 28 reacties

Prinses Laurentien: “Schoonheid zit van binnen.”

Ze is een wereldverbeteraar op vele fronten en sinds vandaag heeft ze er nóg een functie bij. Prinses Laurentien is gasthoofdredacteur, en wel van de nieuwe Nouveau! Vanmorgen was ik bij de feestelijke lancering in Almere.

Het voelde een beetje vreemd: een magazine met haar naam en gezicht erop. Ze wilde zichzelf niet kleiner maken dan ze is, maar groter hoefde ook niet zozeer. Omdat haar magazine mocht draaien om maatschappelijke problemen en levenslessen, besloot prinses Laurentien toch ‘ja’ te zeggen tegen het hoofdredacteurschap. Gelukkig maar, want naast een paar leuke interviews, staan er ook práchtige foto’s in de nieuwe Nouveau. Fotograaf Roger Neve en visagist Leco Zadelhoff hebben het mooiste in haar naar boven gehaald.

In het nummer komen elf dames met een belangrijke boodschap aan bod. De een spreekt over de gevolgen van de toeslagenaffaire, de ander over de maatschappelijke inclusie voor slechthorenden, en ook haar eigen moeder komt aan het woord.

Over mevrouw Brinkhorst gesproken: tijdens de lancering sprak prinses Laurentien over haar moeder en haar relatie tot schoonheid. Laurentien: “Toen ik een jaar of vier was, stond ik met mijn roze jurk voor haar: ‘Mammie, ben ik mooi?” Mijn moeder zei toen: ‘Schoonheid zit van binnen.’ ‘Ja, maar ben ik mooi?’, vroeg ik opnieuw. Voor de tweede keer zei ze: ‘Schoonheid zit van binnen.’ Dat vond ik toen niet zo leuk en in de jaren die volgden ook niet.’ En dan al lachend: ‘Maar ik heb er ook geen therapie voor hoeven volgen, hoor. Nu weet ik: ware schoonheid zit écht van binnen.”

Prinses Laurentien met haar moeder

Eloise

In Nouveau staat ook een dubbelinterview met Laurentien en haar dochters. Leonore kon er vanmorgen helaas niet bijzijn vanwege haar studie in het buitenland, Eloise was er wel. Aan de zijlijn, want de gravin wilde haar moeder niet overschaduwen. Gezien de hoge kijk- en klikcijfers rondom haar persoon een sympathieke en terechte keuze. Alleen toen er een foto werd overhandigd, kwam ze even naar voren

Voor wie graag meer wil weten over het beautyregime van de prinses, moet doorbladeren naar het ’travel notebook van Laurentien’. Even een korte samenvatting:
– Haar nagels laat ze doen bij Mady Lady in Den Haag
– Nagellak van Opi is favoriet
– Twee keer per week traint ze samen met personal trainer Ian. “Vooral boksen geeft me enorm veel energie.”
– Oorbellen koopt ze bij Angelo Moretti. “Ik hou zó van de eigentijdse sieraden van Angelo Moretti. (…) Ik draag zijn sieraden bijna iedere dag en zijn eyecatchers zijn perfect voor een bijzondere gelegenheid. Bovendien zijn ze gemaakt vanuit een duurzaamheidsgedachte.”
– Haar haren worden geknipt door Mady o’Brien, die een kapsalon heeft aan het Lange Voorhout in Den Haag.
– Favoriet kledinglabel: Summum. “De collectie is een mooie combinatie van simpel en bohemien.”
– Voor belangrijkste gelegenheden gaat ze langs bij Hardies in Den Haag. “Faycel Ahmed en zijn team zijn mijn steun en toeverlaat voor bijvoorbeeld Koningsdag en Prinsjesdag. Het is echt een dierbare samenwerking.”
– Fijn shopadresje: House of Fashion

De nieuwe Nouveau ligt vanaf 7 december in de winkels.

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
28 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Wow, haar kapsel op de voorpagina van het blad, wat een verschil. Als het dan toch kort moet blijven, dan zo alstublieft: stoer en chic.

Mooie goed gestylde prinses in Nouveau. Maar bij de presentatie is ze toch weer haar eigenzinnige zelf in een kleurig pak. Het hoort bij haar maar ik vond de kleding die ze droeg in het blad zoveel beter bij haar passen. Die roze creatie, fantastisch!

Hier (bij MKM) staan echt prachtige, heel zwierige foto’s van Prinses Laurentien !! Dit past allemaal bij haar grote persoonlijkheid !

WauW wat ziet ze er geweldig uit. Geweldige kleding keuzes, vooral het pak en de mooie outfit op de voorkant . Heel blij dat ze weer dit mooie kapsel heeft (ook al mag het van mij wat minder blond). En wat is het toch een leuk en enthousiast mens!

Wat een leuk initiatief van Nouveau en goed dat Laurentien dit gedaan heeft, ben erg benieuwd naar de verhalen van de door haar uitgenodigde vrouwen. En wat zijn de foto’s prachtig!

Prachtig die roze jurk op de trap. Mooie foto’s van haar.

Wat een prachtige foto’s en inderdaad geweldige kleding. Maar ik ben vooral onder indruk van de kapsels. Stoer op de cover en lieflijk op de andere foto’s. Ze lijkt me ook zo’n fijn mens. Maar ook heerlijk eigenwijs want bij de presentatie droeg ze haar vertrouwde kapsel weer. Gelukkig wel de verzorgde versie van de laatste tijd. Wat vond ik dat plukhaar altijd jammer. Ik hoop dat we de kapsels vaak terug gaan zien. En ook de mooi verzorgde make-up. Als ik Laurentien was werd ik vaste klant bij Leco.

Leuk voor prinses Laurentien om gasthoofdredacteur te zijn van Nouveau.
Het pak wat ze vandaag droeg vind ik niet mooi; veel te drukke print.
Effen kleuren laten haar veel beter uitkomen.
De foto met haar moeder springt er voor mij uit: die blik vol warme genegenheid!!
En ik wil ook graag vermelden hoe leuk gravin Eloise er in mijn beleving vandaag uitzag!
Gewoon, heel gewoon, maar vlot en keurig gekleed, passend bij haar leeftijd! Top, Eloise, voor herhaling vatbaar!
Zoals meerderen al benoemden: wat een mooie kapsels op de foto’s van onze prinses.
Haar houding op de trapfoto: heel ongedwongen en elegant.
Tenslotte: ware schoonheid zit echt van binnen!
Een goede levensles die we allemaal ter harte kunnen nemen van mama Brinkhorst.

👍🏼 Zo zeg, die Laurentien! Bij het klimmen der jaren komt ze er steeds mooier uit te zien en dan niet alleen in deze editie van Nouveau.

Ben heel benieuwd naar de ontwerper(s) van haar jurken of lees ik ergens overheen? 👓

Heel benieuwd naar een beter beeld van de foto bij de schouw en die van op de trap is werkelijk waar stunning 🤩, geweldige shoes 👌🏼

Goede en mooie cover 👍🏼

👍🏼 Djw Josine voor het rappe uitzoekwerk voordat deze Nouveau in de winkels ligt; snelle modeservice op MKM! 👌🏼

😁 Ik vind het verder ge-wel-dig dat Laurentien zich Natan zo op deze manier ook eigen maakt; is zo te lezen ‘even wennen voor deze en gene’ hierro op MKM, die Natan toch 👏🏼

Altijd goed Josine👍

Uiteraard 😉

Ze staan vast in het blad vermeld.

Nee, dat stonden ze helaas niet. Maar we hebben ze inmiddels gevonden.

🔍 Geweldig goed en snel professioneel speurwerk 👍🏼 Dank!

Graag gedaan! Laurentien is 1 van mn favoriete Royals, dus altijd leuk om te doen.

Zin om het blad te gaan kopen 🙂 vind het een bijzondere vrouw. Lijkt me echt een fijn en krachtig mens tegelijk.

Sluit ik me helemaal bij aan!

Ik ook.

Wat ziet Laurentien er prachtig uit op alle foto’s! Het kapsel op de cover staat haar echt geweldig, hopelijk gaat ze het vaker zo doen. Ik ben benieuwd naar het blad, ik denk dat ik het ga kopen:)

Wat staat die oudrose kleur van de japon op de trap haar prachtig🤩
Leuk hoor dat ze hiervoor gevraagd is en leuk voor ons al deze nieuwe weetjes.

De foto’s van het magazine zijn prachtig, het kapsel, de kleding, de schoenen, wauw! Drukke prints heeft ze inderdaad niet nodig, wat ze bij de lancering wel had 😄.
Leuk dat Eloise er wel bij kon zijn en jij ook Josine!

Leuk voor Laurentien zo in het zonnetje te worden gezet. Prachtige foto’s en leuk om wat meer over haar te weten te komen.Het kapsel op de cover staat haar erg goed, hopelijk gaan we dat vaker zien.

Wat zit haar haar leuk op deze foto’s!!! Laurentien lijkt me een geweldige vrouw, betrokken en vriendelijk en zoals ik al vaker heb gezegd, ze heeft die opvallende kleding die ze vaak draagt absoluut niet nodig, ze komt veel beter tot haar recht in eenvoudige ontwerpen in effen kleuren.

Laurentien komt bij mij over als een mooie en sterke vrouw, als een rots in de branding !!

Wat een leuke feitjes staan er in!

Mooi mens. De kapsels in deze rapportage staan haar goed, maakt wat zachter.