Prinses Laurentien was op 6 februari met een grote groep schoolkinderen aanwezig bij het hoofdkantoor van de Albert Heijn in Zaandam. Laurentien was hierbij aanwezig in haar functie voor de Raad van Kinderen. De kinderen vertelden hun bevindingen over gezond voedsel aan de directie van de Albert Heijn.

De Prinses droeg een mooie zwarte mantel, met omgeslagen manchetten. Aan de knopen te zien horen de manchetten omgeslagen te zijn. De ontwerper van deze mantel is mij niet bekend. Tips zijn van harte welkom!

Helaas is niet goed te zien wat ze verder nog droeg, maar wel is te goed te zien dat ze sierraden draagt in de kleuren lichtgroen, oranje en zwart.

Voor zover ik het aan deze foto's kan zien, vind ik haar er mooi uit zien. Wat vinden jullie er van?

Foto's met toestemming van ©Albert Heijn

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals - Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en af en toe over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie mag alleen over genomen worden met toestemming van de beheerder van The World of Royals! 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Marcella

Marcella

donderdag 06 apr 2017 - 16:40

Tja ze heeft geen makkelijk haar lijkt het , maar je zou denken dat ze zich een top kapper kan permiteren????

afbeelding van Janna

Janna

zaterdag 28 feb 2015 - 23:57

Misschien knipt en kleurt/blondeert ze zelf haar haar. Zo ziet het er in ieder geval wel naar uit.

afbeelding van Wilma

Wilma

zaterdag 28 feb 2015 - 20:11

Ik kan het haar ook niet fraai vinden....het lijkt wel of er in het wilde weg in gesneden/geknipt is....echt afschuwelijk is het....ook de kleur vind ik verre van mooi....te groot contrast met haar wenkbrauwen.
Ik schreef al eerder,dat we het wel over een prinses hebben...ze heeft meer weg van een t.v presentatrice ....

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 28 feb 2015 - 20:26

Mwah, als ze op een tv presentatrice lijkt doet ze het toch nog best goed. Die zien er nl over het algemeen best goed uit.

Daarbij doet ze de meeste dingen vanuit haar privefuncties, en niet als prinses, hoewel ze natuurlijk wel altijd prinses IS.

Haha, sorry, ik merk bij mezelf de neiging dat ik Laurentien altijd een beetje wil verdedigen. Niet omdat ik haar kleding nu altijd zo geweldig vind, maar meer omdat ik haar waardeer om haar inzet voor analfabetisme en al haar andere functies, ze lijkt me gewoon iemand met een groot, warm hart. Zo gewoon. En tja, dat mag ik wel.

afbeelding van orchidee

orchidee

zondag 01 mrt 2015 - 12:15

Ze heeft gewoon een badhair dag: ) Het lijkt erop dat ze met haar hoofd ergens tegenaan gezeten heeft, en het daarna niet meer heeft gekamd.
Volgens mij, maar ik kan het fout hebben, is ze geen prinses maar mag ze zich prinses noemen omdat haar man prins is.

afbeelding van Margreet

Margreet

zondag 01 mrt 2015 - 13:29

Op Wikipedia vond ik het volgende: Maxima mag, als echtgenote van het staatshoofd, de titel Prinses der Nederlanden voeren. Zij wordt verder aangeduid als koningin, hetgeen een titre de courtoisie is.

afbeelding van Margreet

Margreet

zondag 01 mrt 2015 - 12:43

Dat klopt. Ze mag aangeduid worden als prinses net zoals Maxima ook geen koningin is. Dat wil zeggen: het is niet haar functie. Zij mag, als echtgenote van de koning aangeduid worden als koningin. Volgens mij...

afbeelding van Janna

Janna

zaterdag 28 feb 2015 - 16:55

Haar haar is heel slecht geknipt. Overal grote happen uitgeknipt. Het donkere haar vlakbij de huid is ook lelijk.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 28 feb 2015 - 20:20

Misschien tijd voor een andere kapper.

afbeelding van Agnes

Agnes

vrijdag 27 feb 2015 - 11:53

Mooie jas! Het haar zit niet heel goed, het lijkt of ze er op geslapen heeft.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 27 feb 2015 - 12:22

De achterkant vooral inderdaad, de voorkant vind ik prima zitten. Misschien is gelijk nadat ze haar haar heeft gedaan in de auto gestapt, haar nog vochtig van de mousse (of wat dan ook), en is het plat geworden omdat ze er tegen aan gezeten heeft? Dan is het misschien niet handig meer in model te krijgen, of ze is vergeten er nog een keer naar te kijken voor ze uit stapte.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

donderdag 26 feb 2015 - 22:41

Zo gaaf dat Laurentien dit doet!!!
De outfit vind ik niet echt bijzonder maar OK voor een gelegenheid als dit. Haar sieraden kan ik echt niet mooi vinden helaas....
Wat is er met haar haar gebeurd??? Het zat de laatste tijd zo mooi maar nu ziet het er weer rommelig uit...

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?