Avatar foto Door Josine Droogendijk
Accessoires 13 okt 0 reacties

Prinses Laurentien leest voor tijdens de Dag van de Duurzaamheid

Op vrijdag 10 oktober 2014 werd de jaarlijkse Dag van de Duurzaamheid gehouden. Prinses Laurentien deed uiteraard mee met 1 van de activiteiten. De Prinses was aanwezig op de Daltonschool Neptunus in Amsterdam. Ze las hier voor uit haar eigen boek 'Mr. Finney en het raadsel in de bomen'. 

Prinses Laurentien ging ook in gesprek met de kinderen tijdens een dialoogsessie. Het onderwerp tijdens de Dag van de Duurzaamheid was dit jaar 'De waarde van de natuur'. Laurentien sprak met kinderen en volwassenen over het belang van de natuur. 

Prinses Laurentien droeg een zwarte broek met witte print. Als iemand weet van welk merk deze is hoor ik het graag! Op de broek droeg ze een zwart jasje en een groene sjaal. De sjaal droeg ze wat mij betreft prima, en weer eens op een andere manier. Wel jammer dat ze er ook nog een ketting bij draagt. Dat wordt mijns inziens weer een beetje druk.

Overigens droeg de Prinses ook de ring uit de collectie van Prinses Margarita weer! Erg leuk, en het is denk ik wel duidelijk dat de ring echt van haarzelf is (en niet geleend, zoals hier eerder gesuggereerd werd). Ik ben benieuwd of ze naast de oorbellen en de ring nog meer items van deze sierradencollectie heeft!

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals – Kids Clothes, die op deze website over de mode van prinses Laurentien schrijft. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier.

Foto's Prinses Laurentien met toestemming ©Albert Nieboer, Royal Press Europe

 

 

 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments