Avatar foto Door Josine Droogendijk
Beatrix 10 okt 0 reacties

Prinses Beatrix draagt een wel heel bijzondere hoed….

Prinses Beatrix onthulde gistermiddag in Dordrecht een standbeeld van Willem van Oranje. In deze blog kijken we naar haar kleding en zeer bijzonder hoedenkeuze. 

Het is volgens mij geen geheim dat ik een zwak heb voor onze voormalige vorstin. Haar lach, doortastende optreden en verzorgde voorkomen maken haar koninklijker dan wie dan ook, en dat werd gisteren ook weer stijlvol benadrukt met een prachtig ensemble van Véronique van Groeningen. Deze Amsterdamse couturier begint het ontwerpproces vaak met de mouw, en dat zal bij dit pak vast niet anders zijn geweest. De split, strik en bies maken van de mouw een echte eyecatcher. En kijk vooral ook even naar de prachtige stof. 

~~~~~~advertentie~~~~~~

~~~~~ einde advertentie~~~~~~

Close-up van de stof: 

En dan nu wat aandacht voor de hoed. Want lieve dames, herkennen jullie hem ook? Deze dieprode verenhoed kwam eerder in beeld op Prinsjesdag 1996! Het hoofddeksel gaat dus al meer dan 20 jaar mee, en nog steeds ziet hij er actueel en als nieuw uit. Chapeau, zullen we maar zeggen. 

En dan ook nog even een foto van een eerder draagmoment, waarbij er werd gekozen voor een andere hoed. Welke combinatie vinden jullie mooier? 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments