Prinses Beatrix is beschermvrouwe van Jantje Beton en bezocht daarom een speelbuurt in Tilburg. De prinses droeg tijdens het bezoek een donkerbruin mantelpakje met een vrij lang jasje en een overslag. De top onder het jasje geeft het geheel wat meer pit, maar desondanks vind ik het een vrij somber ensemble in vergelijking met de kleurrijke kleding die de prinses normaal draagt. Neemt niet weg dat ik blij ben de prinses te zien genieten van haar werk. Soms mis ik haar stiekem wel een beetje! 

Prinses Beatrix laat veel kleding maken bij Sheila de Vries en Veronique van Groeningen, maar het zou me deze keer niet verbazen als dit (aangepaste) confectie is omdat de stijl en het stofgebruik heel anders is dan normaal. 

Bijschrift: H.K.H. Prinses Beatrix bracht 13 mei een werkbezoek aan de Jantje Beton Speelbuurt in Tilburg. Op de foto poseert de prinses met enkele medewerkers van Jantje Beton en alle nauw betrokken medewerkers van o.a. de gemeente Tilburg. Naast de prinses Rob van Gaal (linkerzijde) en Miranda Verburg (rechterzijde), respectievelijk directeur en projectleider bij Jantje Beton.

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van orchidee

orchidee

dinsdag 19 mei 2015 - 09:16

Dit vind ik een "oude dames" pakje. Echt niet mooi voor haar. Te lang, te donker, ingenomen in de taille, nee, dit vind ik echt een misser. Ik mis haar bekende profiel.
Ondanks dat vind ik haar er wel heel warm en betrokken uitzien.

afbeelding van Janna

Janna

maandag 18 mei 2015 - 17:43

Het is meer een pakje voor de herfst of winter, en lange mouwen zouden dan beter zijn. Dan durft Q. Elizabeth veel meer met vrolijke voorjaarskleuren en zij is toch minstens 10 jaar ouder dan P. Beatrix. Ook het model pakje doet niks voor haar met die deels ingesnoerde taille.

afbeelding van Margreet

Margreet

maandag 18 mei 2015 - 17:58

Ja, Elizabeth is in 1926 geboren, is dus 12 jaar ouder. En ja, je hebt gelijk, deze kleuren misstaan in de maand mei.
Enorm truttig pakje, lelijke kraag, taille niet mooi, blouse oubollig. Misser.
Maar ze ziet er goed uit, ontspannen, inderdaad.
Wat heeft ze toch een vriendelijk gezicht en nog steeds een mooie lach.

afbeelding van Kate

Kate

dinsdag 19 mei 2015 - 07:20

Mee eens Margreet,wat kleding betreft een misser .
In Engeland lijken ze dat toch beter aan te voelen, de seizoenen vwb de kleding .
Maar ja dan noemt men dat in Nederland weer voorspelbaar waarschijnlijk .......

afbeelding van Magda

Magda

maandag 18 mei 2015 - 16:12

Wat ziet ze er relaxed uit. Leuk om te zien. Het pakje op zich vind ik niet bijzonder , m.n. de kraag vind ik niet mooi. Maar wel goed opgehaald met de top er onder. Het lijkt er op dat ze schoenen met sleehakken draagt, of zie ik dat verkeerd?

afbeelding van Annetje

Annetje

maandag 18 mei 2015 - 16:26

Dat zal wel een foutje zijn die vier keer.
Maar vergis je niet over een paar jaar komt er weer een bij.
Voor je het weet is Amalia achttien en hups dan mogen we weer.

afbeelding van Maxi

Maxi

maandag 18 mei 2015 - 15:55

En dat voor slechts drie zeer riante salarissen!

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

maandag 18 mei 2015 - 14:20

Het valt me altijd op dat Prinses Beatrix wel een of twee bezoeken aflegt als Willem-Alexander en Maxima op vakante zijn. Dat hebben ze mooi onderling opgelost!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 18 mei 2015 - 14:10

Schoenen zijn van Salvatore Ferragamo :)

afbeelding van zara

zara

maandag 18 mei 2015 - 13:02

Vooral de leuke schoentjes vallen me op, en het bewijst maar weer eens dat je er ook verfijnd en elegant kunt uitzien zonder torenhoge hakken.:-)

afbeelding van dijksite

dijksite

maandag 18 mei 2015 - 14:17

Mee eens Zara, en zeker voor dames op deze leeftijd. Maar als je als vrouw "gezegend" bent met grote voeten zoals ik, is het heerlijk dat er hoge hakken zijn! Ondanks dat ik ook lang ben, draag ik alleen maar hakken, ( ja, zelfs als ik shop..) dit staat nog redelijk elegant vind ik persoonlijk. Als ik platte schoenen of een lage hak draag, beginnen mijn voeten al snel op kano's te lijken.

afbeelding van zara

zara

maandag 18 mei 2015 - 14:40

Kan ik me heel goed voorstellen, dijksite! Ondanks je grote voeten ben ik toch heel jaloers op je, ik kan zelf namelijk maar moeilijk overweg met hakken die hoger zijn dan een centimeter of 5 a 6! :-)
Op hoge hakken lopen is echt een 'kunst'!

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 18 mei 2015 - 13:00

Ik ben nog steeds druk bezig met het jurkenoverzicht. Zojuist de 53ste blauwe avondjurk gearchiveerd. Wat een prachtige garderobe heeft ze toch!

afbeelding van Magda

Magda

maandag 18 mei 2015 - 16:10

Josine, mogen wij straks ook mee genieten van het overzicht? Of is dat niet mogelijk? Of maak je er een boek van, dat kan natuurlijk ook. Of een mooie serie in Vorsten?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 18 mei 2015 - 16:28

1. Zeker! 2. Niet op de website vanwege fotorechten. 3. Zou ik heel graag willen, maar dat hangt ook van de uitgever af. 4. Zal ik binnenkort eens voorstellen aan de hoofdredacteur.

;-)

Vanwege fotorechten kan ik het helaas niet op mijn website zetten. Ik ben nog aan het nadenken wat ik er uiteindelijk mee ga doen, maar ik ben nog op zoek naar mensen die met mij mee willen kijken of er dubbelingen inzitten, of er jurken missen, etc. Ik baal zo ontzettend dat ik mijn oude Vorsten heb weggegooid. Hopelijk kom ik ze nog eens tegen op marktplaats!

afbeelding van Magda

Magda

maandag 18 mei 2015 - 17:10

Ik wil je wel helpen, maar hoe ?

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 18 mei 2015 - 22:17

Super! Ik zal je binnenkort mailen!

afbeelding van Margreet

Margreet

maandag 18 mei 2015 - 22:45

Hallo Josine,
Mijn dochter heeft vast nog veel Vorsten voor je. Zal haar zo mailen. Je hoort van me.

afbeelding van Magda

Magda

maandag 18 mei 2015 - 17:09

Oh. Ik heb een poosje gelden ook heel veel oude vorsten weggegooid. Je kunt nu eenmaal niet alles bewaren, maar het ging me wel aan mijn hart. Soms is het wel eens leuk om al die oude foto's terug te zien. Maar ik keek er nooit meer in, vandaar....in de kliko.

afbeelding van Iris

Iris

maandag 18 mei 2015 - 16:35

Heb jij je oude vorsten weggegooid??? Nou, dat had ik nou echt niet van je verwacht Josine, jij met jouw interesses! Was je in een gekke bui of zo? ;-)

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

maandag 18 mei 2015 - 16:42

Ik heb alles doorgelezen, alle interessante artikelen eruit gescheurd en in mappen bewaard en de rest weggegooid. Er moest een boekenkast uit ivm de nieuwe kamer voor Lieke, dus ik moest helaas veel wegdoen. Nu we nieuwe schotten op de zolder hebben, heb ik weer plaats en baal ik van mijn opruimbui. Nesteldrang zullen we maar zeggen ;)

afbeelding van Henny

Henny

maandag 18 mei 2015 - 12:33

Ze ziet er relaxed uit. Heerlijk dat ze in een goede gezondheid zo kan genieten van haar welverdiende pensioen. De kleur doet weinig met haar, maar op en top verzorgd, as usual.

afbeelding van elisah.

elisah.

maandag 18 mei 2015 - 11:53

Even wennen om Beatrix in deze kleur te zien, maar door deze top eronder te dragen is het wel smaakvol.
Wat ziet ze er altijd mooi en verzorgd uit, zo wil iedereen wel oud (er) worden.... .toch??

afbeelding van Sjanine

Sjanine

maandag 18 mei 2015 - 11:48

Wat ziet de prinses er toch ontspannen uit, haar gezichtsuitdrukking is vele jaren jonger!!! De sombere outfit wordt helemaal opgefleurd door haar uitstraling...

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?