Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 14 feb 0 reacties

Poll: Máxima's hoofdzaken

Dat ik verliefd ben op Máxima's look van Garter Day is volgens mij geen geheim. De capejurk, de brede riem, de romantische hoed: tot over m'n oren ben ik verliefd. Maar door alle vlinders is het kapsel eerlijk gezegd een beetje ondergesneuveld. Hoogste tijd dus voor een goedmakertje. 

Dat onze koningin een zwak heeft voor lage chignons kan niemand zijn ontgaan. De ene keer zijn haar blonde lokken weliswaar iets meer naar links vastgezet, en de andere keer weer iets meer naar rechts, maar het idee blijft hetzelfde. Daarom werd ik ook erg blij van haar kapsel bij Garter Day. Kijk maar eens naar de beelden hieronder. In plaats van een gladgetrokken chignon, dook er dit keer een gevlochten variant op. 

Hoewel een gevlochten kapsel er doorgaans veel ingewikkelder uitziet, is het in de praktijk juist veel moeilijker om een strakke chignon af te leveren. Elke hobbel en bobbel zie je namelijk. Als ik Máxima was, zou ik voortaan dus vaker kiezen voor de makkelijkere -en zeker zo mooie- variant met vlechtwerk. 

Ter vergelijking een foto van de strakke variant: 

De variant met visgraat hebben we inmiddels ook al gezien: 

Naar welke variant gaat jouw voorkeur uit? 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments