Avatar foto Door Josine Droogendijk
Nederlandse prinsessen 04 apr 0 reacties

POLL Favoriete outfit Prinses Laurentien 1e kwartaal 2015!

Het eerste kwartaal van 2015 is al weer voorbij! Graag laat ik jullie alle kledingstukken die Laurentien droeg nog een keer zien! Stemmen jullie mee voor het mooiste kledingstuk van het 1e kwartaal 2015?

Januari 2015

1. 21 januari 2015: Prinses Laurentien leest in verband met de Nationale Voorleesdagen voor in Bibliotheek Hoorn. De prinses gaat gekleed in een kort jurkje met print van Essentiel Antwerp, gecombineerd met een blazer in dezelfde donkerrode kleur.

2. 26 januari 2015: Prinses Laurentien reikte de Taalheldenprijs uit. Hierbij droeg ze een groene broek en groen shirt met een zwarte longblazer. Verder droeg ze er een okergele sjaal met print bij.

3. 27 januari 2015: Prinses Laurentien opent de onderwijsbeurs NOT 2015, en houdt een workshop over Waterspaarders. Ze draagt een leuk zwart jurk met plissé/kanten rok. De ontwerper van het jurkje is niet bekend.

Februari 2015

4. 6 februari 2015: Prinses Laurentien was met de Raad van Kinderen aanwezig bij het hoofdkantoor van Albert Heijn. Laurentien droeg een zwarte mantel, gecombineerd met oranje accessoires. Van de rest van haar kleding is helaas niet zoveel te zien.

Maart 2015

5. 9 maart 2015: Prinses Laurentien is aanwezig bij het TopSportCommunity Diner. Helaas zijn er geen foto’s van dit evenement.

6. 18 maart 2015: Prinses Laurentien is aanwezig bij de Boomfeestdag in Almere. Ze plant een boom en houdt een Waterspaarderssessie. Laurentien draagt een rokje en top van Zara.

7a + 7b. 20 maart 2015: Prinses Laurentien is met de Raad van Kinderen bij TataSteel. Ze draagt een creme/grijskleurige broek van Blacky Dress Berlin. Ook heeft ze op deze dag een gesprek met iemand van de EU. Hier draagt ze dezelfde kleding.

8. 23 maart 2015: Laurentien had op deze dag ook een activiteit, waarvan ik een tweet met foto’s op internet heb gezien. Deze is verwijderd, maar ze droeg deze top met gele sjaal in dezelfde van Blacky Dress Berlin. Eerder gedragen in 2014!

9. 25 maart 2015: Prinses Laurentien spreekt op het Pabo-symposium op de Hogeschool Avans. Ze draagt een rok met fleurige print van Diane von Furstenberg, die ze eerder droeg in 2014. Gecombineerd met een zwarte blazer en een vrolijke rode ketting.

10. 26 maart 2015: Prinses Laurentien is met de Raad van Kinderen bij het hoofdkantoor van Interpolis. Laurentien herdraagt een mantel van Essentiel Antwerp, die ze in 2012 droeg bij de opening van de Boekenberg in Spijkenisse.

11. 30 maart 2015: Laurentien is met de Raad van Kinderen van de Klaroenschool aanwezig bij Stabilo Maarssen. Ze is gekleed in een grijs jurkje en bijpassende sjaal van onbekende ontwerper.

12. 31 maart 2015: Prinses Laurentien, Prinses Margriet, Prinses Astrid en haar schoondochter Lili zijn aanwezig bij de uitreiking van de ECF Princess Margriet Award. Laurentien draagt een wit jurkje met zwart patroon en zwarte strik van Twin-Set, gecombineerd met een zwart vestje. 

 

 

 

 

– advertentie –

 

– – – 

Foto's met toestemming ©Janiek Dam, ©Stichting Lezen & Schrijven, ©The World of Royals, ©Albert Heyn, ©TataSteel, ©Audiovisual Library Europese Commissie, ©Missing Chapter Foundation/Raad van Kinderen; overige afbeeldingen: screenshots ©uitzending BlauwBloed, ©Telegraaf tv, ©Essentiel Antwerp, ©Blacky Dress, ©Diane von Furstenberg, ©Zara, ©Twin-Set.

 

Noot van de redactie: Dit artikel is geschreven door de beheerder van The World of Royals en  The World of Royals – Kids Clothes, die op deze website vooral over de mode van prinses Laurentien schrijft, en regelmatig over de mode van andere prinsessen. Inhoudelijke vragen over het artikel kun je kwijt via een reactie en algemene vragen over de website kun je stellen via het contactformulier. Informatie en afbeeldingen mogen niet worden overgenomen zonder toestemming van de beheerster van The World of Royals – [email protected].

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments