Juli was rustig en qua mode werd er ook niet echt meer uitgepakt, maar toch plaats ik een poll voor deze maand. Na een paar dagen hoop ik dat er een duidelijke winnaar is, want dan kunnen we de topoutfits van januari tot juli op een rijtje zetten. 

1. VN-reis Filipijnen, 1 juli. 
2. WK Beachvolleybal, 5 juli. 
3. Koningin Máxima opent verpleegtehuis 't Hamrik, 7 juli. 
4. Koningin Máxima opent Leontienhuis, 9 juli. 
5. Fotosessie, 10 juli. 

De poll:

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van zara

zara

zaterdag 18 jul 2015 - 11:11

Ik stem op nr. 3. Leuk en fris appel-groen overslagjurkje. De combinatie met de lichtbruine accessoires stoort me niet. De keuze voor de sandaalachtige pumps kan ik ook wel waarderen. Outfit nr. 4 vind ik trouwens ook heel mooi, maar meer damesachtig. De combinatie van het rood met lila vind ik leuk en origineel.

afbeelding van Lisanne

Lisanne

donderdag 16 jul 2015 - 16:52

Zeker te weten nummer 3! Lekker fleurig, ondanks de combi van het hoedje met jurk (vind ik niet geweldig) en niet te stijf..

afbeelding van Doro

Doro

donderdag 16 jul 2015 - 12:31

ben het met je eens hoor Agnes, zie mijn post hierboven

ja Carmen vind ik ook, michael kors, overal zie je ook neppers.
verbaas me soms dat Maxima nooit Mulberry draagt

afbeelding van Agnes

Agnes

donderdag 16 jul 2015 - 10:31

Ik ben volgens mij 1 van de weinigen, maar ik vind nummer 4 echt leuk. Het jurkje met de rode accessoires gecombineerd, komt mooi uit. Ik vind het wel leuk dat het rood er uit knalt. Alleen dat gat in de hoed vind ik minder...maar op deze foto zie je dat niet :-). Ik ga nu stemmen!

afbeelding van sandy

sandy

donderdag 16 jul 2015 - 01:22

Dit heeft niets met de poll te maken, maar ik moet even iets kwijt. Ik heb gisteren in een "consignment store" (tweedehands winkel) een hele mooie Michael Kors jurk gekocht. Ik ben nu een aantal maanden in Amerika. De winkel is erg mooi, het is vaak niet te merken dat iets niet nieuw is. Ik vind het wel grappig dat ik een label heb die ook Maxima draagt!

afbeelding van Carmen

Carmen

donderdag 16 jul 2015 - 10:47

Zelf heb ik ook meerdere spullen van Michael Kors en ik heb de mazzel dat mijn neef store manager was bij Michael Kors in Amsterdam en nu in Den Haag, dus vaak 50-60% korting. Het zijn ook echt fijne spullen, maar eerlijk gezegd ben ik er een beetje op uitgekeken en dan doel ik op de tassen/portemonnees, omdat ik het gevoel heb dat iedereen tegenwoordig wel met zo'n tas loopt. Herkent iemand dit? De exclusiviteit is er behoorlijk vanaf. Dat geldt overigens niet voor de kleding, die draag ik met veel plezier, omdat je er ook meestal niet meteen aan ziet dat het MK is en het prima kwaliteit is.

afbeelding van Iris

Iris

donderdag 16 jul 2015 - 11:43

Helemaal mee eens Carmen. Op mijn werk heeft bijna iedereen een Michael Kors tas, zelfs de mensen waar je het niet bij vind passen (en dan zeg ik het nog netjes). In het begin van de jaren 2000 was MK nog exclusief nu dus echt niet meer.

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

donderdag 16 jul 2015 - 10:16

Wat heerlijk!

afbeelding van sandy

sandy

donderdag 16 jul 2015 - 17:17

Bedankt voor de tip, LG. Ik heb er maar 34 dollar voor betaald. Dat is rond 31 euro!

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

woensdag 15 jul 2015 - 21:20

Ook ik stem maar eens niet deze maand. Vind het allemaal niet heel bijzonder. Jammer.

afbeelding van elise1

elise1

woensdag 15 jul 2015 - 18:55

Niet echt onder de indruk. Ik laat deze stemming maar even aan mij voorbijgaan. Hoop dat ze voor nieuwe modeseizoen flink gaat uitpakken met Nederlandse ontwerpen. Ben erg Natanmoe.......

afbeelding van Paula

Paula

woensdag 15 jul 2015 - 18:31

Van nummer 1 weet ik niet meer hoe deze er uit zag. Maar de kleur is prima. Nummer twee is leuk, meer eigenlijk niet. Nummer 3 is best pittig maar de kleur groen is nogal hard en het is weer polletje piekhaar. Nummer vier: jurk is echt best aardig alleen te veel knal-accessoires. Nummer 5 wordt 'm echt niet: ik hou niet van zwart. Ik heb toch maar op nummer 3 (de groene jurk) gestemd.

afbeelding van Fina

Fina

woensdag 15 jul 2015 - 18:04

Ik ga voor 5 een vlotte casual outifit. Leuk ook die driekwart broek!!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 15 jul 2015 - 17:51

Een korte maand dus niet heel veel outfits. Het Mauve jurkje met de rode hoed blijft leuk, maar ik kie deze keer voor de mooie top van Tory Burch. Stijlvol en zomers, die wil ik nig wel eens terugzien op een reis naar de Antillen of VN veldbezoek op een zwarte kokerrok of wijde broek.

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 15 jul 2015 - 16:54

Meestal laat ik het haar sowieso buiten beschouwing, en dat moet ik nu ook maar met de accessoires doen, wat daar gaat het naar mijn smaak nogal mis bij nr. 3 (een OK jurkje, maar bruine suede schoenen en handschoenen. Bij neon groen? In juli? En een beige gastendoekje op het warrige heufd...) en nr. 4 (mooi jurkje maar te veel rood, echt, te veel. En een hoed met een gat. En lakschoenen met een plateau, en met een strik. Had ik al gezegd dat ze rood zijn?). Bij nr. 2 stoort de gouden hondenband me, en zou om die reden al afvallen (maar de band telt dus niet mee heb ik net bedacht). Maak niet uit. Ik vind de combinatie van lang vest en wijde 7/8 broek sowieso niet mooi. Nr. 1 is het flapje jurkje (wel mooie stof). En vier de pocahontas top met bbq/yoga/mayonaise-broekje. Tja. Ze was deze maand vast aan vakantie toe (al is dat aan de stralende lach bepaald niet te zien), want het moet toch keuzestress geven zo'n garderobe. Komt dat even mooi uit! Fijne vakantie Maxima; ik wens je lekker 4 (?) weken lang bikini's en zomerjurkjes en papparazzi's die zich aan de mediacode houden.

OK, iene mine mutte: groen jurkje of taupe jurkje, tadadadada...... Taupe. Zo. Altijd stemmen, zegt mijn moeder altijd ;))

afbeelding van LG

LG

woensdag 15 jul 2015 - 16:40

Ik heb de laatse maanden niet veel geschreven over wat ik wel of niet mooi vind maar vooruit laat ik een een schepje in het Wassenaarse strand doen.
Nummer 1 vind ik lijken op een onafgemaakte jurk zonder die rechte mouw.
Van nummer 2 vind ik de kleur niet mooi. Mijn buurvrouw is een boeddhistische monnik en die kleur doet mij aan haar denken (niets mis met boeddhistische monniken hoor).
Nummer 3 vind ik best aardig en omdat het iets losser zit vind ik het zelfs beter staan maar het haar, de "hoed" en de andere accesoires doen afbreuk aan het geheel.
Nummer 4 vind ik ook niet onaardig maar van top met die "oversized visor" tot (overhangende) teen(en) met die ...........(vul zelf in) schoenen, veel te veel rood.
Nummer 5, daarvan vind ik de top wel leuk maar de schoenen passen er niet bij. De foto waarop zij met blote voeten in het water staat ziet er erg leuk uit.
Ik zag laatst een foto van Maxima zonder make-up en ik moet zeggen dat ik haar niet herkende. Ik sta er altijd versteld van hoe make-up iemand zo kan veranderen. Misschien moet ik behalve lippenstift ook maar eens make-up op doen maar wie weet denken ze bij mij thuis dan dat de schoonmaakster er zo mooi uit ziet en dan blijkt het Ma te zijn die loopt te poetsen:-)))

afbeelding van elisah.

elisah.

woensdag 15 jul 2015 - 16:15

Voor het eerst stem ik niet, er is niets bij wat ik leuk vind ...............!!
Maar wie weet wat we na de vakantie weer voor moois gaan zien!
Ik houd trouwens toch meer van herfst/winterkleding,dus dat zal zeker goed komen!!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 15 jul 2015 - 15:37

Ik heb altijd voorkeur iets nieuws te kiezen. Dan toch maar nr 3 hoewel 4 wat eleganter is

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 15 jul 2015 - 15:22

Ik ga voor outfit 1. Staat haar heel goed, heb ik niets op aan te merken. Nummer 2 vond ik echt niks, nummer 3 op zich wel leuk maar niet goed gecombineerd met schoenen en hoed, nummer 3 vind ik wel een leuk jurkje maar met de hoed en die ordinaire schoenen erbij sprak het me totaal niet aan, dit jurkje had ze gewoon voor zakelijke gelegenheden moeten houden. Nummer 5 kan ik ook niet enthousiast van worden.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

woensdag 15 jul 2015 - 14:49

Outfit 3: prachtige kleur, leuk model (mogelijk iets te wijd, dat wel, maar wel mooi)!

afbeelding van karpathos

karpathos

woensdag 15 jul 2015 - 14:39

Mijn stem is naar nummer 5 gegaan. De tuniek vind ik schitterend!

afbeelding van Manon74

Manon74

woensdag 15 jul 2015 - 12:24

Vorige maand zoveel om uit te kiezen en ook veel avondjaponnen en dan deze maand niet heel veel bijzonders.

Op zich herdragen kleding prima, maar deze outfits zijn ok en prima verzorgd maar er zit geen topper bij. Komt ook door hoe het gecombineerd is met hoeden en schoenen, daar zitten wat mij betreft wel mindere keuzes tussen.

Outfit 1 is nog het meest geslaagd.

afbeelding van Janna

Janna

woensdag 15 jul 2015 - 12:19

Ik stem deze keer niet. Wat mij betreft zit er niets bijzonders of mooi passend bij.

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 15 jul 2015 - 15:26

Misschien handig voor Josine om ook een optie voor een blanco stem toe te voegen in de poll. Het kan inderdaad soms zijn dat je gewoon niets mooi vindt.

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 15 jul 2015 - 12:55

mmmm...ik denk dan maar nummer 4. het jurkje vind ik nu mooi passen. We hebben het al vaker gezien maar was altijd iets te strak, nu staat het mooi. de open hoed en de open schoenen vind ik echt niet mooi maar goed.
de groene jurk vind ik wel aardig maar is echt veel te groot nu. jet flapje bij de hals vind ik ook te veel lijken op die jurkjes met die kapschoudertjes aan een kant. de oranje outfit voor de wedstrijd, natuurlijk leuk ontspannen maar vind het wel heel lelijk met die 7/8e wijde broek, erg 80-er jaren met dat lange gilet, beetje zo van wat heb ik nog allemaal voor oranjes in de kast hangen. 'Ach het is super-oud en gedateerd maar voor een oranje-suporter is dat geen probleem': geen succes die gedachte.
de eerste jurk vind ik de stof echt te veel als raffia overkomen en valt daardoor af.

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?