Na een boottocht in Warmond poseert de koninklijke familie vandaag voor de (inter)nationale pers. Klik hier voor een livestream. 

Outfit Máxima: koningin Máxima draagt tijdens het poseermoment een nieuwe gestreepte top van Sonia Rykiel à €343 en een bekende pantalon van J. Crew, een favoriet casuaal-kledingmerk van de koningin. Een mooie keuze wat mij betreft, want de broek is een zogeheten 'Sailor Pants', wat perfect aansluit op het  nautische thema van de shoot.  Meer info volgt. 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

woensdag 12 jul 2017 - 10:15

Een van de leukste fotosessies in jaren qua beelden! Hoe pittoresk, met de aankomst op een boot, met de Nederlandse vlag, en met de windmolen op de achtergrond!!

De broek die Maxima draagt vond ik in Zweden ècht afschuwelijk! Ontzettend dozerig aan de bovenkant. De top die ze nu aan heeft: erg leuk! En hij zorgt er voor dat de broek ook nog goed staat, bijkomend voordeel! Goed gekozen. :) Kapsel leuk, prinsesjes leuk.

De enige die dit jaar verbetering had behoeven is de Koning naar mijn mening. Dit kan echt wel wat vlotter... Heeft hij nou echt niet betere casual kleding? Al had hij maar de blazer uit gedaan....

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

maandag 10 jul 2017 - 13:48

Ik zoek voornamelijk met Engelse woorden, maar deze twee suggesties hebben me helaas nog niet bij de kaftan gebracht. Misschien wel zelfgemaakt?

afbeelding van Helena

Helena

maandag 10 jul 2017 - 11:36

bolkwastje iets, Josine?

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

maandag 10 jul 2017 - 10:37

Ik zoek nog steeds Amalia's kaftan/tuniek. Iemand toevallig nog een suggestie voor een andere benaming van de pompoms?

afbeelding van DEP

DEP

maandag 10 jul 2017 - 13:07

Bij Plus Value verkopen ze tunieken die er op lijken en spreken ze over een bolletjesrand.

afbeelding van Gerdieneke de Jong

Gerdieneke de Jong

maandag 10 jul 2017 - 10:30

Ik begin maar bij Maxima. De haren zijn mooi verzorgd! De top is echt geweldig, maar de broek is niet mooi.
De prinsesjes zien er allemaal heel leuk uit! Wat heeft Amalia een leuk kaftan aan zeg!

afbeelding van Maxi

Maxi

maandag 10 jul 2017 - 20:07

Meen je dat, Gerdieneke? Ik ben het niet met je eens..

afbeelding van Gerdieneke de Jong

Gerdieneke de Jong

dinsdag 11 jul 2017 - 10:39

Geeft niet:) Iedereen heeft weer een andere smaak.

afbeelding van Helena

Helena

zondag 09 jul 2017 - 14:25

Kom op zeg, zo erg is het toch niet om een kwartiertje als meisje daar te staan,
ze moeten het langzamerhand gewend zijn en er rekening mee houden, dat het eraan zit te komen tegen vakantiedag.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

zondag 09 jul 2017 - 13:28

WA zei laatst in het grote interview dat we geen medelijden hoeven te hebben met hem. Hij heeft een interessant leven zei hij. Ik denk dat Máxima er ook zo over denkt.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 08 jul 2017 - 19:44

Wil je de sloep huren waarin ze voeren? Dan moet je bij Olympia Charters zijn! € 130,- voor ongeveer 5 uur in deze sloep als je zonder schipper wilt. Met schipper € 25,- extra. En je mag er zonder vaarbewijs in. Al zal de Koning ongetwijfeld een vaarbewijs hebben, denkend aan de Groene Draeck en de marine ;). Er is ook nog catering te regelen, dus als je deze zomer zin hebt in een extra leuk uitje? http://theworldofroyals.weebly.com/nederland/fotosessie-nederlands-konin...

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

zaterdag 08 jul 2017 - 19:23

Ik denk dat deze fotosessies een prima idee geweest zijn, toen de meisjes kleiner waren. Maar nu ze wat ouder zijn, kunnen ze best eens mee naar een of andere activiteit, waarbij dan foto's genomen kunnen worden. Deze gezochte en geposeerde plaatjes kunnen dan vervallen.

afbeelding van Margreet

Margreet

zaterdag 08 jul 2017 - 19:01

Op zich houd ik wel van de marinestijl, blauw-wit, dus. Maxima's broek staat prachtig bij het model maar bij haar niet, op deze manier. Je moet die knoopjes zien anders kun je net zo goed, of beter, een slanke, langere broek aandoen. En dan vooral bij deze broek je shirt er niet! overheen dragen!
Ik heb zelf ook zo'n soort 7/8ste broek maar voordat ik die de volgende keer weer aandoe, ga ik toch echt kritischer voor de spiegel staan.... Je lijkt inderdaad veel dikker.
De streepjes van het shirt vind ik leuk maar de bolle mouwen niet.
Het totaalplaatje? Ik denk/vermoed dat de gemiddelde Nederlander dit leuk vindt en daar gaat het om, toch? Wij, als MkM-lezers, zijn toch wel wat kritischer, misschien.

afbeelding van Jannie

Jannie

zondag 09 jul 2017 - 22:54

Ik heb het idee dat het ook te maken heeft met het dragen van hakken of platte schoenen. We zien Maxima bijna altijd met heel hoge hakken, dat maakt ook dat je slanker lijkt met langere benen.

afbeelding van Maxi

Maxi

zaterdag 08 jul 2017 - 18:50

"Ze staan er toch maar weer". Die bewondering deel ik niet. Ze hebben veel privileges, daar mag best iets tegenover staan. Het Belgische, Zweedse, Spaanse en Deense koningshuis doen het veel en veel beter.

afbeelding van Suus

Suus

zaterdag 08 jul 2017 - 20:26

Ik doelde daarmee vooral op de meiden. Ik vind het knap dat zij zich hier zo goed doorheen slaan. Dat ze in welvaart opgroeien is 1 ding, om alles eromheen hebben zij zelf niet gevraagd...

afbeelding van Merel

Merel

zaterdag 08 jul 2017 - 21:29

Kinderen vragen toch nooit om "lastige situaties", die krijgen ze er gewoon bij. Elk kind dat opgroeit. Een zieke ouder, geldproblemen, verhuizingen (om over heel groot leed maar te zwijgen), noem maar op. Dit idee tegenwoordig (?), dat een jeugd een soort paradijselijke ervaring moet zijn vind ik vreemd. Natuurlijk moet je kinderen beschermen, maar geen kind groeit sterk op met alleen meewind. Iets moeten dat je niet wil, niets mis mee. Dat gezegd, laat ze straks lekker in buitenland gaan studeren, ik gun iedereen wat privacy.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 08 jul 2017 - 21:22

Goed gevonden! Dat is inderdaad de top!

afbeelding van Kuifje

Kuifje

zaterdag 08 jul 2017 - 11:57

Mag ik even chauvinistisch zijn ? Ik vind de fotosessie van ons Belgisch koningshuis "spontaner" en minder statisch. Hoewel ik me afvraag of Elisabeth dit zo leuk vindt. Op geen enkele foto lacht zij. Eleonore die vindt niets leuk denk ik. Gabriel en Emmanuel lijken vooral de reddingsoefening te smaken. En ieder jaar bezoeken ze iets anders. Dit jaar het schip de Mercator in Oostende en een reddingsoefening op het strand. Volgend jaar zal dan met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid Wallonië aan de beurt zijn. Qua kledij hebben M&M zeker met elkaar gebeld ... Gisteren heeft het Koninklijk Paleis ook een filmpje online gezet waarop Filip aan het kitesurfen is en iedereen een prettige vakantie toewenst. Helaas hebben verzuurde Belgen daar ook al weer kritiek op.

afbeelding van orchidee

orchidee

zaterdag 08 jul 2017 - 13:33

Toch zie ik duidelijk dat de jongste zoon zich zelden op z'n gemak voelt.
Em Elisabeth doet altijd veel moeite om haar zusje er bij te betrekken. Ik vind deze sessies net zo "gespeeld" als die in Nederland.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 08 jul 2017 - 17:57

Ik heb ergens gelezen dat de jongste zoon van Mathilde en Philipe gedragsproblemen heeft en op een speciale school zit... Over een paar jaar kunnen ze niet anders, maar ik snap wel dat ze zoveel mogelijk uit de pers gehouden worden. Je zal maar 10-12-13-14 zijn en altijd alle ogen op je gericht hebben.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 08 jul 2017 - 19:51

Dat klopt, dat Emmanuel op speciaal onderwijs zit. Dat is overigens geen geheim, maar destijds aangekondigd. Het heeft overigens niet met gedragsproblemen te maken. Hij zit op de Eureka school in Kessel-Lo. Daar zitten kinderen op met lichte of zware leerproblemen. De lessen zijn heel intensief, en het is de bedoeling dat ze na een paar jaar weer op een gewone school terecht komen. Bij Emmanuel lijkt dat niet echt te lukken, om naar een gewone school over te kunnen gaan bedoel ik, want hij zit er overigens al heel wat jaartjes op. Fijn voor de prins dat er zulke scholen bestaan, en dat zijn ouders het nuchtere besef hebben dat het maar goed is dat deze scholen er zijn en er ook gewoon gebruik van maken, prins of niet.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 08 jul 2017 - 12:02

Het is in België haast meer een uitje dan een fotosessie lijkt het. Ik ben gewoon over beide fotosessies enthousiast, ik vind de Nederlandse dit jaar super, ze hebben echt heel erg hun best gedaan, een keer iets anders en de kleding vind ik erg leuk! Dikke complimenten wat mij betreft!

afbeelding van Kuifje

Kuifje

zaterdag 08 jul 2017 - 12:18

Op de FB pagina van Place Royale staat een foto waarop ze komen aangevaren. Dat is superprachtig. Dgl "actie" fotos spreken mij meer aan. Ik heb deze hier niet gezien maar heb er misschien over gekeken ?

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 08 jul 2017 - 19:53

Heb je het nu over de Belgische of de Nederlandse sessie? Dat is mij nl niet helemaal duidelijk. Bij de Belgische heb ik inderdaad lang niet alle foto's geplaatst, er zijn er nog veel meer. Maar het gaat hier meer om de kleding, en tijdens het varen is de kleding natuurlijk minder goed te zien. Bovendien lukt het bloggen helaas nog niet zo heel goed bij mij.

afbeelding van Kuifje

Kuifje

zondag 09 jul 2017 - 08:51

Hallo TWOR : sorry voor de onduidelijkheid. Het gaat over de NL sessie. En Maxima zit heel gracieus in profiel en haar haar waait lichtjes mee met de wind. Want het haar van Maxima is toch wel heel belangrijk heb ik al dikwijls gezien. LOL

afbeelding van Marja

Marja

zaterdag 08 jul 2017 - 11:25

Ik vind het leuk. Mooi op elkaar afgestemd, de meiden gewoon in een skinny, ok, er zitten geen scheuren in zoals bij gemiddelde tieners, maar leuk is het wel.
Gemaakt zeker, geen zin, waar heeft de gemiddelde tiener/puber wel zin in?
Waar ik nu heel benieuwd naar ben is hoe deze meiden straks als jonge vrouwen in galajaponnen gaan verschijnen. Ik hoop nog steeds dat er 1 gewoon dwars wordt en gothic. Maar dat zal wel niet getolereerd worden.

afbeelding van Merel

Merel

zaterdag 08 jul 2017 - 10:48

Elk jaar weer dezelfde opmerkingen; je houdt hiervan of niet... Ik niet, alleen al omdat het me eerlijk gezegd niets interesseert hoe de drie A-tjes eruit zien. Maar goed. Ze hebben echt hun best gedaan er iets van te maken toch? Er is een boot, een molen, en de kleding is op elkaar afgestemd. Alleen die kleding... Maxima lijkt 10 kilo zwaarder in deze broek (wijde, 3/4, stijve) met blouse (met breedte streep en pofmouw). Nu hoef je echt niet altijd slanker te lijken in kleding, maar 10 kilo zwaarder, nee.... En het jasje van WA is niet 1 maar 2 en misschien wel 3 maten te groot. Niet hun voordeligste outfits.

afbeelding van Carmen

Carmen

zaterdag 08 jul 2017 - 11:42

Precies! Iedereen zijn mening natuurlijk, maar ik vind ook dat Máxima echt flink lijkt op sommige foto's. Niet dat het erg is als je flinker of van mijn part zelfs dik bent, maar ze is ultra slank!

afbeelding van DEP

DEP

zaterdag 08 jul 2017 - 12:54

Ik vermoed dat Maxima zichzelf nu eens niet op de voorgrond heeft willen plaatsen, maar de aandacht naar haar man en vooral haar drie meisjes heeft willen laten uitgaan. Om deze meiden te laten stralen, heeft ze als moeder daar haar kleding op aangepast.

afbeelding van Carmen

Carmen

zaterdag 08 jul 2017 - 16:59

Denk je dat echt? Dat ze bij het uitkiezen van haar outfit voor deze fotosessie gedacht heeft: 'Laat ik dit maar aantrekken, daarin lijk ik dikker, dan kunnen WA en de meisjes shinen.' Geloof ik eerlijk gezegd niets van. Maar dat is speculeren natuurlijk... :)

afbeelding van Merel

Merel

zaterdag 08 jul 2017 - 21:31

Het lijkt mij sterk, en beetje vreemd ook. Ik zou me ontzettende trut voelen als ik gevoel had dat ik mezelf moet toetakelen om mijn man te laten shinen. Dan heb ik toch heel raar idee van mijn man?

afbeelding van M

M

zondag 09 jul 2017 - 11:12

Inderdaad Haha. Je zou S ochtends toch niet voor spiegel staan en dan denken 'hoe kan ik me nou eens dusdanig downdressen dat Willem er eens lekker uitspringt vandaag?'. Haha ik denk dat Willen het wel best vindt allemaal. En de concurrentie voor de aandacht met je dochters, dat je jezelf anders gaat kleden? Hmmm opvoedkundig interessant. Wees gewoon wie je bent toch

afbeelding van Maxi

Maxi

maandag 10 jul 2017 - 20:04

Ik denk opnieuw dat Maxima geen smaak heeft. Zou mijn dochters nooit op deze wijze aan de publiciteit bloot geven, met kleding die weinig voor hen doet. En mezelf ook niet.

afbeelding van Carmen

Carmen

zaterdag 08 jul 2017 - 22:08

Precies. En ook van je dochters. Alsof je zelf zo oogverblindend bent dat niemand meer naar je dochters zou kijken als je zelf mooi gekleed en gestyled voor de dag komt. Lijkt mij erg spannend allemaal.

afbeelding van Suus

Suus

zaterdag 08 jul 2017 - 09:01

Gemaakt is het zeker en aapjes kijken ook. Ik denk eerlijk gezegd dat ze het alle vijf niets vinden, maar dat de media ze geen keuze laat. Beetje kiezen uit twee kwalen denk ik. Ik gun ze na het harde werken van harte in privacy hun rust!
Mooie plaatjes, kleding niet van onder de indruk (het doet weinig voor Máxima's figuur), maar ach, ze staan er toch maar weer. Respect.

afbeelding van Suzanne

Suzanne

maandag 10 jul 2017 - 14:47

Deze media code is hun eigen keuze. En misschien bedenken ze nu, hadden we het toch maar anders gedaan

afbeelding van Suus

Suus

zaterdag 08 jul 2017 - 10:13

En oh ja, dat de media nou net weer die ene zin van de koning boven ieder artikel plaatst zegt eigenlijk wel genoeg toch?

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 08 jul 2017 - 10:56

Welke zin Suus?

afbeelding van Suus

Suus

zaterdag 08 jul 2017 - 13:40

"Ook in ons huwelijk regent het soms".

afbeelding van Doro

Doro

maandag 10 jul 2017 - 09:35

o nergens gezien maar nee zeg, lijkt me ook heel normaal he vind je ook niet?

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 08 jul 2017 - 19:56

Heerlijk toch, die media ;). Een heel nuchtere opmerking, waarvan ik het geweldig vind dat hij dat gewoon zegt. En niemand zou het toch ook geloven, als hij net doet alsof er in hun huwelijk nooit wat aan de hand zou zijn. Dat zou een ongeloofwaardig sprookje zijn. Af en toe een fikse ruzie klaart de lucht, en vaak is het daarna alleen maar mooier denk ik dan ;)

afbeelding van Suus

Suus

zaterdag 08 jul 2017 - 20:22

Dat ben ik helemaal met je eens! Ik vind het van Willem-Alexander ook een fantastisch menselijke opmerking. Om die puurheid bewonder ik hem. Vind het alleen zo'n voorspelbaar smeuïge kop voor een artikel, om nou net dat uit te vergroten :-)

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 08 jul 2017 - 21:22

Oh ja, die maken er wel meer gebruik of misbruik van. Nou ja, lekker laten gaan, denk ik dan. WA weet zelf hoe het zit, en ik hoop dat hij nuchter genoeg is om dat te bedenken en het daar lekker bij te laten, mooi naast je neer leggen WA ;)!

afbeelding van Margriet76

Margriet76

zaterdag 08 jul 2017 - 08:50

Het komt op mij over als ' aapjes kijken ' Ze mogen het afschaffen van mij. Wellicht dat ze zelf 1 mooie gezinsvakantie foto kunnen sturen? Ik vind de gedachte ook negatief: nu plaatjes schieten en daarna ons met rust laten Svp! Die meiden vinden het vast helemaal niets dus houd er maar mee op. Alexia mag wat mij betreft vaker mee naar een gelegenheid zodat we haar vaker zien zoals ze in België doen.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

maandag 10 jul 2017 - 11:00

De fotosessie is er in de eerste plaats niet voor ons, maar voor de fotografen. Hoe gek dat ook klinkt. Het is een goedmakertje voor de fotografen, die door de mediacode niet kunnen verdienen aan paparazzi-beelden.

afbeelding van elise1

elise1

zaterdag 08 jul 2017 - 19:04

Het hele koningshuis is toch eigenlijk 'aapjes kijken'?

afbeelding van Suzanne

Suzanne

zaterdag 08 jul 2017 - 07:58

Ik vind het helemaal niks. Het is gemaakt en teveel over nagedacht. Uiteindelijk staan ze allemaal weer op een rijtje. Had een picknick meegebracht. Een pak kaarten, een badminton set. De Koning kan beter af en toe zelf een foto maken thuis en die verspreiden. Of een foto vanaf het vakantie adres. Dit is veel te gemaakt. Niks an

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?