De premier van India, Narendra Modi, brengt dinsdag 27 juni een werkbezoek aan Nederland. Het werkbezoek staat in het teken van de verdere versterking van de bilaterale relatie tussen Nederland en India. Specifieke gebieden zijn landbouw, watermanagement, technologische en duurzame ontwikkeling van Indiase steden en financiële dienstverlening.

Premier Modi wordt dinsdagmiddag door minister-president Rutte op het Catshuis ontvangen voor een werklunch. Hierbij zijn ook minister Koenders van Buitenlandse Zaken, minister Ploumen voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, minister Schultz van Haegen van Infrastructuur en Milieu en staatssecretaris Van Dam van Economische Zaken aanwezig. Aansluitend aan de lunch worden er in aanwezigheid van beide minister-presidenten MoU's getekend op het gebied van water en cultuur. De ontmoeting op het Catshuis wordt afgesloten met een overleg waar verschillende Nederlandse CEO's aan deelnemen.

Na de ontvangst op het Catshuis ontvangt Zijne Majesteit de Koning premier Modi in audiëntie op de Eikenhorst in Wassenaar. Hare Majesteit Koningin Máxima heeft in haar hoedanigheid van speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling (UNSGSA) aansluitend een ontmoeting met de premier.

Outfit: koningin Máxima draagt tijdens de ontmoeting een bekende blouse en maxi-rok met paisleyprint van het Italiaanse modehuis Etro. 

 

Máxima met de outfit in Indonesie: 

Kleding van Etro:

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Maxi

Maxi

donderdag 29 jun 2017 - 01:12

Ik vind deze kleren haar bleek maken. Vormeloos geheel..

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 28 jun 2017 - 11:51

Passend bij de gelegenheid, maar ik ben er niet zo weg van. Een effen top zou mooier uitkomen, denk ik. De roze schoenen snap ik niet.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

woensdag 28 jun 2017 - 11:50

De print is toepasselijk. Echter ik vind de print buiten in een warm land beter tot zijn recht komen dan in een klassiek ingerichte Europese kamer. Daarnaast, print op print is te veel. Het trekt de aandacht weg van het gezicht, met name door die rode vlakken op haar heupen. Of de rok of de top effen in wit of een kleur uit de top zou beter zijn.

Melania, blijkbaar vinden we haar ondanks of dankzij Trump toch interessant, ziet er prima uit. Al had een maatje groter misschien beter geweest. Ik moet altijd aan Charlene van Monaco denken als ik haar zie. Beide zijn prachtig, maar lijken ongelukkig met hun rol en echtgenoot.

afbeelding van Paula

Paula

woensdag 28 jun 2017 - 10:15

De rok vind ik erg mooi, ook heel passend bij India door het motief. Maar ik zou ook kiezen voor een rustige blouse erboven. Ik ben nooit fan van een riem, vind het maar zelden iets toevoegen. Ook nu weer. Volgens mij was dat mode in de 80er jaren, maar kun je die dingen nu beter weglaten. Die roze schoenen die snap ik werkelijk niet. Veel te grof voor onder zo'n fijn motief en het lijken wel houten zolen. Maar roze?!??

afbeelding van Merel

Merel

woensdag 28 jun 2017 - 09:00

Ik vind dit wel heerlijk hoor, maar goed, ik houd van maxi en wijd en prints en zijde, dus dat is niet zo raar. Ik snap alleen niet waarom ze de blouse niet in de rok draagt (dan is het net een jurk), dit maakt het rommelig en verbreed de heupen. De riem met de grove gesp vind ik echt niet mooi, en de schoenen te roze en opvallend. Bij zo'n print hoef je echt geen accentkleur... Maar met zandkleurige schoenen, blouse in rok en eventueel een smal onopvallend riempje: een winner. Idem met een witte blouse.

afbeelding van Jannie

Jannie

dinsdag 27 jun 2017 - 22:58

Helemaal niet mijn smaak. Ik zou het liever dragen met een andere, rustige top, of andersom de top dragen en dan een mooie wijdvallende broek erbij.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

dinsdag 27 jun 2017 - 22:38

Mijn smaak: nee, te druk.
Passend voor gelegenheid: ja, evt andere top op de rok is denk ik ook mooi.

afbeelding van Sjanine

Sjanine

dinsdag 27 jun 2017 - 22:31

Heel gepast en het is een toon van gastvrijheid om kleding aan te doen wat in India gebruikelijk is. Lang en gekleurd.
Alleen de samenstelling ben ik niet weg van. Waarom geen mooie wit top op de rok zoals het model of een andere kleur. Zelfs de verkleurde rode riem zit er weer. Is nu niet bepaald creatief.

afbeelding van marinde

marinde

dinsdag 27 jun 2017 - 22:15

@Zara, ik ben het wel met je eens. Vooral de foto's waarop Melania op de bank zit, vind ik wat vreemd. Het lijkt alsof ze er niet bijhoort, alsof ze niet deelneemt aan het gesprek. Maar ook niet deel kán nemen door de zitpositie t.o.v. de beide mannen.
@Sandy: ik ben absoluut niet anti-Amerikaans.Ik vind het ook wat kort door de bocht om op grond van 'kritiek' op een outfit van Melania de conclusie te trekken dat iemand anti-Amerikaans is. En oh ja, ik ben wél anti-Trump en ik zou het geen genoegen vinden om de vrouw van hem te zijn. Melania zag er op, andere foto's dan op de bank, mooi uit wat mij betreft. De outfit van Máxima vond ik heel geschikt voor een werkbezoek van de premier van India.

afbeelding van zara

zara

dinsdag 27 jun 2017 - 20:16

Ik zie wel veel verschil tussen de outfit en houding van Máxima en Melania: de een warm, hartelijk, in een 'gezellige' outfit voor de 'thuiswedstrijd', de ander té sexy met ingesnoerd middel, ongemakkelijk zittend in een gezelschap van uitsluitend mannen (hoe verzínnen ze het daar in het Witte Huis!).

afbeelding van Liz

Liz

woensdag 28 jun 2017 - 01:30

Ik snap niet helemaal waarom er zo fel gereageerd wordt op Zara's commentaar.
Als zij Melania te sexy gekleed vindt mag dat toch?

Daarnaast: ik ben het helemaal eens met haar commentaar over alleen maar mannen op de foto.
Ik heb echt niets tegen de VS (sterker nog, ik woon er) maar ik vind het ook al een tijd zeer storend hoeveel mannen er in alle foto's te zien zijn rondom Trump. Buiten familieleden van de leiders lijkt er geen vrouw aanwezig.
Er zijn leuke websites te vinden die je laten zien dat als je naar de foto's rond Trump kijkt het lijkt alsof de VS op dit moment voor 80% uit blanke mannen lijkt te bestaan.
Hoort dat op een modeblog? Misschien niet..... maar ik vind dat niet hetzelfde als vooringenomen.
En mocht iemand het gemist hebben: op dit moment is een grote meerderheid van de Amerikanen ook ontevreden over hoe Trump in zijn Witte huis te werk gaat, dus Zara lijkt het eens te zijn met die meerderheid en dus kunnen we haar eerder van anti-Trump dan anti-Amerikaans "beschuldigen".

Over de mode tot slot: ik ben geen fan van Maxima's top en vind het een beetje een flodderig geheel. Volgende keer even een mooie lichte top op de rok.
Over Melania: prachtige jurk, hoewel ik de riem (en misschien ook wel de jurk) iets losser had laten zitten. Mogelijk had een iets ruimer model haar ook makkelijker op de bank laten zitten. Geef haar echter nog wel even de tijd voor we over haar houding oordelen, ze heeft geen provincien tour mogen doen zoals Maxima en volgens mij was er ook geen stoomcursus first lady.... ik kan me herinneren dat voorgaande first ladies ook even moesten opwarmen.

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 28 jun 2017 - 10:47

Liz, amen :-)

afbeelding van Iris

Iris

dinsdag 27 jun 2017 - 23:37

Eerlijk gezegd vond ik de strandjurk die Maxima aanhad tijdens het staatsbezoek aan Italie (ontmoeting met Nl'ers) veel sexyer in negatieve zin omdat het daar duidelijk bij was dat ze geen bh aan had en dat vind ik echt niet kunnen voor een koningin tijdens een staatsbezoek. En dan hier ineens zo zedig, tjsa als je met alle winden mee waait....

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 28 jun 2017 - 07:57

Strapless bh?

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 28 jun 2017 - 15:15

Denk je dat ze een strapless bh aan had? Ik twijfel.

afbeelding van marinde

marinde

woensdag 28 jun 2017 - 23:48

Met alle winden meewaaien? Daar zeg je nogal wat, Iris. Ik was niet zo gecharmeerd van de jurk in Italië hoewel de woorden zedig/onzedig niet in mij opkwamen. Maar het lijkt me logisch dat je nadenkt over wat in de ene situatie wel en in de andere situatie niet kan. Dat je daar rekening mee houdt is echt iets anders dan met alle winden meewaaien....
En dan ga ik nu nog eens even kijken of ze wel/geen bh aan had:-).

afbeelding van zara

zara

woensdag 28 jun 2017 - 11:19

Duidelijk!

afbeelding van Iris

Iris

woensdag 28 jun 2017 - 15:15

Bedoel je mijn reactie Zara?

afbeelding van Kaat Mossel

Kaat Mossel

dinsdag 27 jun 2017 - 23:23

Zara, je reactie is een geval van ernstige vooringenomenheid.

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 28 jun 2017 - 07:56

Snap deze reactie niet

afbeelding van zara

zara

woensdag 28 jun 2017 - 11:17

Ik ook niet...

afbeelding van sandy

sandy

dinsdag 27 jun 2017 - 20:42

Daar hebben we het weer, dat anti-Amerikaanse houding waar Nederlanders zo goed in zijn. Met een Amerikaans echtgenoot hoor je het maar al te vaak.. Ik vind Melania er prachtig uitzien, mooier dan Maxima vandaag.

afbeelding van zara

zara

woensdag 28 jun 2017 - 11:16

Nou nee, Anti-Amerikaans ben ik zeker niet, Sandy. Ik heb, onder andere, veel bewondering voor de manier waarop kinderen in het Amerikaanse onderwijs wordt aangeleerd een mening te formuleren en hierover te debatteren. FLOTUS Melania komt op mij echter over als een trophy wife die vooral 'mooi en sexy moet opzitten' en moet 'zwijgen' in een vooralsnog vrouw-onvriendelijke omgeving. Hoewel ik haar kleding op zich soms zeker wel waardeer, doet haar non-verbale uitdrukking en houding dat weer helemaal teniet, en vind ik haar daardoor ook enorm on-inspirerend.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

dinsdag 27 jun 2017 - 22:41

Ik vind Melanias jurk ook mooi. Ben benieuwd hoe die bij Maxima zou staan. Mijns inziens is deze jurk niet (te) sexy, maar ligt dat gevoel meer aan Melanias hoofd (excuses voor de uitdrukking).

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 27 jun 2017 - 20:03

Wel aardig.
De schoenen op foto 1 lijken net soort pantoffeltjes., het naakt de outfit een beetje een huispak zeker in combinatie met t losse haar

afbeelding van elise1

elise1

dinsdag 27 jun 2017 - 19:55

Mooie rok, maar too much met de blouse erbij. Alleen met een witte top (zoals het model) was mooier geweest.

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

dinsdag 27 jun 2017 - 19:34

T past bij India, maar wat een afschuwelijk outfit!!

afbeelding van DEP

DEP

dinsdag 27 jun 2017 - 19:32

Heel stijlvol geheel. Vrouwelijk en voor mijn gevoel zo afgestemd op het land van de gast. Mooie keuze. De schoenen van Indonesië vond ik er eleganter bij staan.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 27 jun 2017 - 19:06

Prachtige rok en mooie blouse, maar bij elkaar vind ik deze combinatie to much. Zou leuker geweest als ze deze rok met een mooie witte top zou dragen. De schoenen vind ik er qua kleur niet mooi bij. Waarom heeft ze niet voor de leuke Jimmy Choo sandalen van afgelopen vrijdag gekozen?
Volgens mij heeft prinses Mary van Denemarken deze rok ook. Vond de combinatie die zij droeg mooier.

afbeelding van Johannetta

Johannetta

dinsdag 27 jun 2017 - 18:54

Ik ben een beetje verwonderd over het feit dat zowel Melanie Trump als Maxima in lange rokken gehuld gaan als zij de premier van India in eigen land ontvangen, terwijl je toch ook vaak foto's ziet van bezoek aan India waarbij er strakke, korte jurken gedragen worden, staat mij zo bij. Protocol? Respect? Of gewoon zin in?

afbeelding van orchidee

orchidee

dinsdag 27 jun 2017 - 22:15

Mode misschien?

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 27 jun 2017 - 18:37

In Aziatische stijl. Compleet anders dan gisteren.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 27 jun 2017 - 19:05

..

afbeelding van Molly

Molly

dinsdag 27 jun 2017 - 17:58

Op het twitteraccount van het koninklijkhuis is een foto te zien van de outfit van Maxima. Volgens mij is het een nieuwe outfit. Ik heb hem zelf nog nooit gezien.

afbeelding van Nelleke

Nelleke

dinsdag 27 jun 2017 - 18:14

Volgens mij is dat vestje een ontwerp van Missoni?

afbeelding van Emma

Emma

dinsdag 27 jun 2017 - 18:28

Als je helemaal naar beneden gaat in het log zie je wat ik bedoel :)

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 27 jun 2017 - 18:36

Ja dat is ie!

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 28 jun 2017 - 10:44

Prachtige jurk! bedankt voor de link :-)

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

dinsdag 27 jun 2017 - 13:08

Wat leuk dat we Máxima zo vaak zien deze weken. Ik ben heel benieuwd naar de outfit!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?