Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen op uitnodiging van president Ram Nath Kovind een staatsbezoek aan de Republiek India. Het bezoek vindt plaats van 14 tot en met 18 oktober. Het Koninklijk Paar bezoekt de steden New Delhi, Mumbai en de staat Kerala.

Het staatsbezoek is een bevestiging van de goede betrekkingen tussen beide landen. De samenwerking tussen India en Nederland en de Europese Unie is van strategisch belang, ook vanwege de opkomst van India als Aziatische grootmacht en India’s rol in de regio. Tijdens het staatsbezoek is er onder meer aandacht voor watertechnologie en maritieme ontwikkelingen, gezondheid, duurzame landbouw, sociale initiatieven en cultureel erfgoed. De Koning en Koningin worden bij hun bezoek vergezeld door minister Blok van Buitenlandse Zaken.

Minister Kaag voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, minister Bruins voor Medische Zorg en Sport en staatssecretaris Keijzer van Economische Zaken en Klimaat leiden gelijktijdig een brede handelsmissie naar India om het potentieel voor economische samenwerking te benutten.

Maandag 14 oktober – New Delhi Het staatsbezoek begint in New Delhi, waar president Ram Nath Kovind en zijn echtgenote Savita Kovind het Koninklijk Paar ontvangen in het presidentieel paleis (Rashtrapati Bhavan). Na de welkomstceremonie worden bloemen gestrooid bij het Raj Ghat-monument, de gedenkplek die is opgedragen aan Mahatma Gandhi.

Vervolgens heeft het Koninklijk Paar een ontmoeting met de minister van Buitenlandse Zaken van India. Aansluitend vindt een gesprek plaats met minister-president Narendra Modi.

In de middag wordt een bezoek gebracht aan de Barapullah Drain. Dit bezoek staat in het teken van de Nederlands-Indiase samenwerking op het vlak van watertechnologie en waterzuivering. Nederlandse en Indiase young professionals geven hier uitleg over hoe de grootstedelijke waterproblematiek in India kan worden aangepakt.

Na het bezoek vindt een audiëntie plaats met vice-president Venkaiah Naidu. De eerste dag van het staatsbezoek wordt afgesloten met een staatsbanket in het presidentieel paleis, waar president Kovind en Koning Willem-Alexander een toespraak houden.

Outfit dagpogramma 14 oktober 

Koningin Máxima is in het nieuw. Voor zover ik nu kan zien, draagt ze een midi-jurk van blauw kant. Ontwerper: Edouard Vermeulen van Natan. 

Outfit van Natan: 

Outfit aankomst, 13 oktober 
Tijdens de aankomst op het vliegveld van New Delhi droeg koningin Máxima een bekend, rood broekpak van Claes Iversen. 

~~~~~~advertentie~~~~~~

~~~~~ einde advertentie~~~~~~

Afbeeldingsresultaat voor iversen site:modekoninginmaxima.nl

De aankomst op het vliegveld staat niet op het officiële programma en wordt pas sinds kort vastgelegd door de media. Dat verklaart wellicht ook waarom de koningin voor het broekpak heeft gekozen dat vorige week ook op dook tijdens Global SME Finance Forum. 

De koning vloog trouwens zelf: 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van rosaflor

rosaflor

woensdag 16 okt 2019 - 08:42

Ik vind deze outfit iets nostalgisch hebben, ik denk dat lady Mountbatten het ook gedragen zou kunnen hebben!

afbeelding van Birchwood

Birchwood

maandag 14 okt 2019 - 19:20

Wat leuk dat WA zelf vliegt! Dat is wel een aankomst!
Broekpak Máxima blijft geweldig. Vaker dragen.
De midi jurk vind ik aan de bovenkant te veel, weet niet precies hoe ik het moet omschrijven. Ik denk dat ik jurk mooier zou vinden zonder de poespas. Maar de juwelen....... Smelt......

afbeelding van Anniek

Anniek

maandag 14 okt 2019 - 16:30

ik zie in de jurk toch ook wel een verwijzing naar het gastland. Bovenkant wellicht bedoelt als knipoog naar een sarong ? Maar ik ben geen Natan fan en zal dat ook nooit worden, hoewel ik deze jurk dan wel een van de betere versies vindt. Haar en make-up zijn perfect.
Het broekpak zal onze Koningin vast niet de hele reis hebben aangehad. Denk toch ook gewoon een (mooi) huispak ;)

afbeelding van Gerwi22

Gerwi22

maandag 14 okt 2019 - 16:17

Hieronder een vertaling van het commentaar in de Spaans Hola . Leek me wel een keer leuk om te laten lezen hoe ze daar over kleding van Maxima praten.
“ Haar kenmerkende Natan-jurk was gemaakt met asblauw kant van bloemvormen op een nude achtergrond. Het klassieke patroon van dit midi-ontwerp is gemoderniseerd met een innovatieve halslijn die een omhulde sjaal simuleert. Een detail dat zorgt voor een zeer flatterend schoudervolume.
maxima_holanda_india8a”

afbeelding van Leana

Leana

maandag 14 okt 2019 - 17:22

Natan slaagt er weer in Maxima als een verkleed pop uit te laten zien. Buiten dat ik de stof goedkoop vind ogen, past deze jurk totaal niet bij haar. Jammer dat ze haar zo slecht laat adviseren. Haar karakter en persoonlijkheid vraagt om andere kleding. Snap niet deze verkleedpartij. Zonde van een mooie vrouw. Lijkt wel kleding voor een toneelstuk. De Rode broekpak daarentegen staat haar prachtig en doet echt iets voor haar. Wat mij betreft mag ze wat vaker kleding van andere ontwerpers dragen.

afbeelding van zita

zita

maandag 14 okt 2019 - 15:26

Broekpak is mooi. Het jurkje is best aardig en past niet eens zo slecht. Met het hoedje erbij is het teveel aan losse flodders. En ik vind het meer een cocktailjurk dan een dagoutfit.

afbeelding van Linda_s

Linda_s

maandag 14 okt 2019 - 15:22

Tja, de vorm is wel mooi, maar vind het wel ´n beetje ´Les Miserables´ - chique zo met dat uitgeplozen jute (visnet) erdoor heen.

Denk dat als de schouder partij wat kleiner was het beter zal staan. Wel ´n mooie kleur voor de winter, bijvoorbeeld voor een nieuwjaars gelegenheid.

Het kapsel en de make-up wel heel mooi verzorgd, en ook bij de aankomst.

afbeelding van Leana

Leana

maandag 14 okt 2019 - 16:48

" Les Miserables" Chique - mooi gezegd Linda_s

afbeelding van Carolina

Carolina

maandag 14 okt 2019 - 15:45

Bij de aankomst? Bij het rode broekpak bedoel je?

afbeelding van Trixedo

Trixedo

maandag 14 okt 2019 - 14:58

De kant in de blauwe japon doet me erg denken aan de 'Inhuldigingsjurk' !

afbeelding van Maria04

Maria04

maandag 14 okt 2019 - 14:38

Of ik het grijze jurkje mooi vind, ik weet het niet. Model wel, alleen die blote schouder, het is alsof het stuk getrokken is, nee mij kan zo'n jurkje niet bekoren.

afbeelding van Jacolien

Jacolien

maandag 14 okt 2019 - 14:23

Ik ben al een poos kant-moe. Vind het zo 2015 ;)
Hoewel ik de kleur van de outfit en het kapsel mooi vind, vind ik de bovenkant te rommelig. Op het hysterische af. Jammer

afbeelding van Jens

Jens

maandag 14 okt 2019 - 14:23

Dat geweldige pak past veel beter bij haar dan de kanten jurk die met alle frutsels en fröbels aan de bovenkant inderdaad wel een hele toestand wordt. De juwelen en de stof van de japon zijn práchtig.

afbeelding van oranjefan

oranjefan

maandag 14 okt 2019 - 14:14

Ik denk dat het rode broekpak heel comfortabel zit en zo ziet Maxima er bij aankomst gelijk netjes uit.
Ik vind de kanten jurk, de hele outfit, heel elegant en de kleur prachtig bij Maxima staan.
Heel goed dat de koning zelf vliegt, hij moet toch aan zijn uren komen om het vliegbrevet te kunnen behouden?

afbeelding van Henny

Henny

maandag 14 okt 2019 - 14:14

Het rode broekpak blijft mooi. En voor aankomst op het vliegveld helemaal goed.
De blauw grijze kleur vind ik haar niet echt flatteren. Te koel voor haar huid.
Ik heb het wel gehad met kanten jurken. Halslijn oogt rommelig. Maar het totaalplaatje is verzorgd. :-)

Ik ben benieuwd wat ze vanavond draagt.

afbeelding van Marjet

Marjet

maandag 14 okt 2019 - 13:36

Het rode broekpak vind ik een mooie keus voor het vliegveld/vliegtuig. De kanten midi-jurk vind ik wat 'stoffig' worden door alle franjes en de kleur van het kant maar is wel gekleed. Prachtige aquamarijnen broche!

afbeelding van Daan01

Daan01

maandag 14 okt 2019 - 13:32

Ze heeft vanavond wat goed te maken ;) waar hopen jullie op ?

afbeelding van Jantje R

Jantje R

maandag 14 okt 2019 - 13:16

Rode broekpak vind ik op zich mooi. Maar de broek lijkt erg strak te zitten. Maar de grijze kanten jurk vind ik bovenkant vreselijk lelijk en rommelig. Hij staat Maxima wel. En bij het model vind ik hem lelijk staan omdat ze zo mager is.

afbeelding van 29novmode

29novmode

maandag 14 okt 2019 - 13:12

Het rode broekpak van Maxima is altijd goed. Ik vindt haar haar goed zitten. Het lijkt blonder dan anders. De blauwe jurk met kant is mooi , maar aan de bovenkant, bij de hals en mouwen had het wel wat minder gekund qua stof. De broche is prachtig en de schoenen zijn mooi

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

maandag 14 okt 2019 - 12:35

Het rode pak bij aankomst te gewoontjes hierbij had ze beter haar haar op kunnen steken,
Blauw grijze japon prachtig mooi geheel met het hoedje en de pumps.
Het geheel toont rustig en chique!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

maandag 14 okt 2019 - 12:13

Prachtig!

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

maandag 14 okt 2019 - 11:15

Ik vind de eerste echte outfit een beetje teleurstellend, ze lijkt wel een klein suikertaartje. Vind de draperie en het hoofddeksel echt niks doen voor onze mooie koningin. Schoenen voegen ook niks toe aan het geheel, had liever de jan taminiau schoentjes met bandje gezien. Had het geheel nog wat pit gegeven en een Nederlands tintje. De kleur en stof van het ensemble vind ik wel mooi. Rode broekpak van CI is altijd goed!

afbeelding van Meike

Meike

maandag 14 okt 2019 - 12:04

Ik denk dat de schoenen met bandje haar benen onnodig kort had doen lijken omdat het een midirok is!

afbeelding van Meike

Meike

maandag 14 okt 2019 - 10:49

Voor de gelegenheid vind ik het een prachtige jurk! Het model bij de halslijn heeft iets weg van het paarse kleed/jurk dat de mevrouw op de foto draagt, tenminste het kan een knipoogje zijn daarnaar toe mijns inziens, daarom vind ik de halslijn bij deze gelegenheid erg leuk! Het staat haar prachtig!
Ook vind ik de nudekleurige onderjurk passen, past beter bij haar gezicht. alleen die grijs/blauwe tint bij Maxima, vind ik altijd hard in haar gezicht staan, dit maakt iets zachter. Door het bijpassende hoedje maakt het 1 geheel!

afbeelding van Suus

Suus

maandag 14 okt 2019 - 10:23

Met stip het gaafst vind ik de koning als piloot: leuk toch. Rode pak blijft een topper. Jurk vind ik niet mooi. De stof oogt ouderwets en zo gedrapeerd: ik vind het oubollig. Ook qua kleur doet het weinig voor Máxima. Schokkend vind ik inderdaad het magere model. Bij wie ik de jurk overigens ook niet mooi vind staan.

afbeelding van Carolina

Carolina

maandag 14 okt 2019 - 10:01

Vreemd dat Natan nog steeds gebruikt maakt van zo'n graatmager model. Ik dacht dat dat inmiddels not done was.

afbeelding van Carlaz

Carlaz

maandag 14 okt 2019 - 12:21

Nou inderdaad. Met alle respect voor dat meisje, maar ze kunnen het net zo goed op een knaapje showen, geeft ongeveer hetzelfde effect.

Lijkt me ook gewoon niet gezond.

afbeelding van Stylingsecret

Stylingsecret

maandag 14 okt 2019 - 12:09

Ja eens. Een “ oud” model (lees: 30 ofzo haha, deze lijkt 16, ongeacht het gewicht maar iets voller is wel realistischer naar hun klanten) zou de kleren iets meer dragen in plaats van dat de kleren het model dragen ;-)

afbeelding van Anna68

Anna68

maandag 14 okt 2019 - 09:52

Aankomst in het fraaie broekpak van Claes Yversen. Maar aub Máxima laat je haar voordat je uitstapt even mooi modelleren. Het is allemaal veel na zo'n lange vlucht, maar je bent in functie en weet dat er weer hordes fotografen zijn als je aankomt. De grijze kanten jurk van Natan, in één woord: schitterend.

afbeelding van elisah.

elisah.

maandag 14 okt 2019 - 09:17

Ik vind Maxima er elegant en koninklijk uitzien, zelf hou ik niet van al die accesoires, maar voor een staatsbezoek mag je wel uitpakken .
De ontvangst was ook met groot ceremonieel.
De kleur passend, vooral omdat er altijd een kranslegging bij hoort .

afbeelding van Hennie64

Hennie64

maandag 14 okt 2019 - 09:13

Het toont wel koninklijk maar ook vrij rommelig.
Applicatie , assimetrische halslijn en vlak erboven het frommelige hoedje. En inderdaad zoals eerder opgemerkt de huidkleurige onderjurk. Ik zou iets anders hebben gekozen, maar ja ....

afbeelding van Siobhan

Siobhan

maandag 14 okt 2019 - 09:12

De bovenkant geeft iets extra's aan de standaard kantenjurk. Mooie lengte en goed kapsel met pillbox (nieuw?). Kleur ingetogen.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

maandag 14 okt 2019 - 08:56

Ik vind Maxima er wel sjiek uitzien.
Wat ik altijd zo grappig vind, op het filmpje is te zien dat terwijl ze langzaam naar de auto lopen, ze allebei in een zeer diepgaand gesprek lijken te zijn en heel onderhoudend aan het praten, en zodra ze bij de auto zijn of een sein krijgen dat ze kunnen instappen, breekt het gesprek abrupt af. En dus vraag ik me dan altijd af, was het gesprek echt interessant of hebben ze gewoon weer geprobeerd de tijd vol te praten tot ze bij de auto zijn? ;)
Je ziet dat natuurlijk ook bij andere hoogwaardigheidsbekleders, het zou ook geen gezicht zijn om zwijgend naast elkaar te lopen;)

afbeelding van Hennie64

Hennie64

maandag 14 okt 2019 - 09:09

Op het journaal filmpje was te zien dat Maxima meteen/direct op haar telefoon zat in de auto op het vliegveld. De deur was, bij wijze van spreken, nog niet eens achter haar dicht gedaan.

afbeelding van Babs74

Babs74

maandag 14 okt 2019 - 13:07

het zijn ook net echte mensen he?? :-)

afbeelding van Suus

Suus

maandag 14 okt 2019 - 10:20

Ik hou het erop dat ze na aankomst even snel een berichtje naar de meiden stuurt dat ze goed zijn aangekomen, of iets anders liefs.

afbeelding van Hennie64

Hennie64

maandag 14 okt 2019 - 16:02

Ja zoiets denk ik ook, of een goed aankomstberichtje naar Beatrix oftewel “Mammie”, zoals Maxima haar benoemde in de uitgezonden docu.

afbeelding van Anouk

Anouk

maandag 14 okt 2019 - 16:05

Ik dacht dat ze daar haar eigen moeder bedoelde.. ^^'

afbeelding van Hennie64

Hennie64

maandag 14 okt 2019 - 16:07

Ohh haha dat zou ook kunnen :-))

afbeelding van zara

zara

maandag 14 okt 2019 - 08:52

Natanjurk met bijpassend hoedje vind ik wat 'ongemakkelijk' om naar te kijken. De stof is op zich is al heel druk en rijk aan elementen, en dan doet de asymmetrische schouderpartij met aan de ene kant een enorme 'wolk' van tule en aan de andere kant een afgezakte blote schouder, en het wat vormloze hoedje wat vreemd aan. Anderzijds is het wel een bezoek met veel pracht en praal, en is het niet de bedoeling dat Máxima er als muurbloempje bij staat. In die zin vind ik de jurk wel geslaagd, zeker in combinatie met de prachtige aquamarijnen!
Broekpak van C.I. blijft prachtig! Wat mij betreft kan ze dit multifunctionele pak niet genoeg dragen!

afbeelding van Marly

Marly

maandag 14 okt 2019 - 08:10

De jurk is erg mooi van kleur maar inderdaad te veel bombarie aan de bovenkant, beetje bijzonder want de jurk zou mooier zijn als het eenvoudig wordt gehouden, maar ze ziet er prachtig had, mooi gestyled, ook een perfect kapsel, het rode pak blijft mooi, na een lange reis, staat ze er toch weer. Wij moeten dan bijkomen maar zij wordt gefotografeerd en zo te zien al snel weer aan de slag. Het verschil is wel dat ze reizen in een comfortabel vliegtuig en ook nog wat kunnen slapen!

afbeelding van gambetta

gambetta

maandag 14 okt 2019 - 10:02

Goed dat je de onderstaande zin eraan toevoegt. De reis in zo'n comfortabel vliegtuig zal heus anders zijn dan wanneer wij zo'n lange reis maken in een 'gewoon' vliegtuig, waar je de (lange) tijd doorbrengt in een stoel. De outfit kan ik nog niet zo zien; de beelden zijn nog te vaag wat mij betreft. Ik zie wel een stukje 'blote huid' wat natuurlijk huidkleurige stof is. Dat begrijp ik dan weer niet dat ze dit doet in een land als India.
Ontvangst op het vliegveld: beetje onverzorgd bij aankomst wat betreft haren en kleding bij zo'n nette ontvangst door het Indiase 'ontvangstcomité'. Waarom iet even de haren netjes en het broekpak (lelijk, maar als dat dan persé moet) netjes aan getrokken?

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 14 okt 2019 - 08:10

Wat leuk dat ze het rode pak van Iversen weer draagt bij aankomst. Zo mooi, dat kun je niet vaak genoeg zien. En leuk dat Willem Alexander zelf vloog.

De kleding van vandaag: koninkrijk chique, niets mis mee maar ik ben niet heel enthousiast. De kleur vind ik niet echt mooi, te flets en grauw voor Máxima. Dopje is grappig, met de grote steen erop doet het een beetje aan een tulband van een maharadja denken.
Ik kijk uit naar de volgende outfits.

afbeelding van Babs74

Babs74

maandag 14 okt 2019 - 08:05

Mooi kapsel, mooie stof die prima kan, ook in India vind ik. Alleen jammer van die applicatie, dat maakt het zo druk aan de bovenkant.

Kapsel prachtig.

afbeelding van Doro

Doro

maandag 14 okt 2019 - 07:51

Waarom verklaart het feit dat de aankomst sinds kort pas wordt opgenomen dat dit rode broekpak draagt Josine?

De jurk vind ik niet mooi en zeker niet voor een land als India met die huidskleur onderlaag wat toch de suggestie geeft dat het hud is en dus blotig is.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

maandag 14 okt 2019 - 08:30

Ik bedoelde meer dat ze niet heeft uitgepakt met nieuwe kleding en mooie make-up, maar gewoon iets van haar stoel heeft gegrist ;)

afbeelding van Doro

Doro

maandag 14 okt 2019 - 10:21

Ajja! Nou een perfect pak kan elke dag idd! Zooo mooi

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 14 okt 2019 - 08:37

Ik kan me voorstellen dat ze vooral kiest voor iets dat comfortabel zit bij het reizen (dat doen wij toch ook allemaal) en er ook goed uitziet bij aankomst. Ik zag ook dat ze de pomelato ringen weer droeg, dus er is vast over nagedacht en ik vind het een top keuze.

afbeelding van Molly

Molly

maandag 14 okt 2019 - 08:06

Leuke outfit van de koningin. Gaaf dat de koning zelf vloog.

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?