Het koninklijk gezin was vandaag samen met prinses Beatrix en Mabel en haar dochters aanwezig bij Sail2015. Het wachten is nog op rechtenvrije foto's, maar via onderstaande tweet kun je alvast een glimp opvangen. Koningin Máxima droeg -heel toepasselijk- een gestreept marineblauw truitje en een strakke witte broek. Wat mij betreft een perfecte outfit voor Sail2015. Het merk achter de kleding wordt momenteel naar gezocht. Tips zijn altijd welkom ;)

Foto's met dank aan Royalduo! 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Imke

Imke

maandag 24 aug 2015 - 21:08

Ik vind Máxima er nogal cliché uitzien, eerlijk gezegd: exact de juiste jetset-kledij voor deze gelegenheid, met de juiste dure zonnebril en oorbellen. Met de broek vind ik op zich weinig mis, het model kan je minder aanspreken, maar de pasvorm is volgens mij OK. Het is gewoon een chino-achtige zomerbroek met vrij nauwe pijpen die om de heupen wat minder strak zit. De polo is niet het meest flatteuze model voor haar, haar bovenlichaam lijkt zo nogal gedrongen. De stoere schouderpartij met oversized mouwen vind ik dan wel weer sportief, ze benadrukken haar gebronsde armen.
De koning ziet er patent uit in zijn helblauwe polo. Het valt me wel op dat hij op veel foto's erg nors kijkt... alsof hij er met zijn gedachten niet echt bij is. Maar misschien heeft hij gewoon de pest in het idee dat hij en zijn familie zo uitgebreid gefotografeerd worden.

afbeelding van orchidee

orchidee

maandag 24 aug 2015 - 11:49

Geweldig, dat filmpje. Let vooral eens op hoe de bakjes popcorn uitgezocht worden. Je pakt niet de eerste, maar zoekt welke jij het beste vind. Gewoon, zoals kinderen dat doen, maar eigenlijk niet mogen :):)

afbeelding van orchidee

orchidee

maandag 24 aug 2015 - 21:16

Dat was voor haar vader en voor haar oma precies zo. Ook daar fietste bewaking mee, alleen wat minder opvallend.
De bewaking zal heus niets afluisteren en doorvertellen, ze worden echt wel gescreend op discretie.

afbeelding van orchidee

orchidee

maandag 24 aug 2015 - 10:10

Volgens mij doen ze allemaal hun best om een camera voor hun gezicht te houden, zodra ze een bekende fotograaf zien. Het lijkt alsof ze daar erg veel pret over hebben.
Ze zien erg lekker ontspannen uit, in leuke kleding. Dat de outfit van de meisjes gedeeltelijk hetzelfde is als bij de fotosessie, wat maakt het uit, het zit vast erg lekker en ze zien er leuk uit.
Zelf had ik als kind ook zo mijn favoriete kleding, daar kon je me zowat in uittekenen.

afbeelding van jeannine

jeannine

maandag 24 aug 2015 - 08:27

ik vind het truitje mooier bij Maxima op de foto's met hoed ik denk dat het komt omdat er een zwart lint om de hoed zit die een herhaling brengt van de strepen wat ik een geheel vind

afbeelding van jeannine

jeannine

maandag 24 aug 2015 - 08:27

ik vind het truitje mooier bij Maxima op de foto's met hoed ik denk dat het komt omdat er een zwart lint om de hoed zit die een herhaling brengt van de strepen wat ik een geheel vind

afbeelding van Jens

Jens

zondag 23 aug 2015 - 21:08

Kan me niet heugen dat ik onze Queen zo mooi en stralend heb gezien. Kleding qua sfeer dik in orde, in tegenstelling tot velen hier vind ik het truitje en de broek prima van snit. De juwelen zijn opvallend mooi en toch bescheiden. Zonnebril en hoedje leuk en trendy. Wat mij betreft een dikke voldoende.
Prinses Beatrix ziet er geweldig uit, prachtige haarkleur en heel relaxed. Mabel vond ik matig gekleed, in het bloesje kon ik geen model ontdekken en de print van de broek kan mij niet bekoren. Wel heel leuk dat de familie zo met elkaar genoot.
Zojuist foto's gezien van onze knapste prins Maurits met een stralende Marilene aan zijn zij op de Groene Draeck. Ze zag er picobello uit. Leuk het hele gezin in nautische sfeer.
Overigens waren wij afgelopen woensdag bij Sail, mochten meevaren op een mijnenveger, en prinses Marilene liep vlak voor ons op de kade. Prachtige vrouw, lieve uitstraling, ze liep statig op hoge hakken naar het schip waar haar man zich bevond.

afbeelding van juliette

juliette

zondag 23 aug 2015 - 17:26

Ik ben zelf bij de Sail geweest en de sfeer is daar geweldig evenals het uitzicht!
Dat ze allemaal met hun fototoestels en telefoons in de weer zijn is dan ook te begrijpen.
Dat Amalia al een Iphone 6 heeft vind ik niet meer als normaal , ze gaat nu naar de middelbare school en daar loopt iedereen met zo'n telefoon en ik denk dat Alexia de oude van een van ouders heeft gekregen!
Ik zou de meisjes wel in iets anders willen zien maar mijn meisjes hebben ook niet 1x iets aan , de schoenen vind ik echt heel erg lelijk maar ze op een boot kan het wel en ik denk dat ze lekker zitten.
Maxima ziet er heel leuk uit voor deze gelegenheid , we weten helemaal niet of alles nieuw is mischien heeft ze het al heel vaak gedragen maar dat krijgen we niet te zien ;)
Mabel en haar meisjes zien er ook goed uit !
Beatrix en WA ook , ik zag dat Willem Alexander geen schoenen aan had en dat zag er wat minder uit op de foto . Maar ik vond het sowieso al een hele ontspannen , vrije bedoeling
Erg leuk dat we dit te zien krijgen en jammer dat het maar 1 keer in de 5 jaar is !
Ik kan het iedereen aanraden om er heen te gaan want het is echt heel erg leuk

afbeelding van jeannine

jeannine

zondag 23 aug 2015 - 17:07

ik kijk ook uit naar zo'n reactie's als die van Merel dat vind ik leuk ik koop ook nogal mooie klederen en die passen ook niet bij mijn vriendinnen en schoonfamilie dus de mode is al veranderd als ik ze amper enkele maal heb kunnen dragen maar ik pas me aan en wil niet overdressed zijn pffff moeilijk he

afbeelding van Doro

Doro

zondag 23 aug 2015 - 16:37

Merel ik kijk altijd uit naar je reacties! Ja helemaal met je eens!!! Van polo tot een zomer outfit tot het verkleden en idd de jumpsuit... Goed dat je al huiverig was.. Met die wedges eronder.. Niet mijn smaak

afbeelding van Henny

Henny

zondag 23 aug 2015 - 16:18

Ik vind de outfit van Maxima qua kleur heel mooi en passend. De pasvorm van de broek vind ik gewoon niet mooi. Mag wat meer aangesloten zitten zonder dat deze te strak zit. Het truitje vind ik te ruim. Een getailleerde polo zou mooier voor haar figuur zijn. De outfit van Mabel vind ik leuker, omdat die ook beter past. Het hoedje van Maxima vind ik super mooi en trendy. Verder stralend as usual. WA ziet er goed gekleed en lekker vlot uit. De kinderen zien er ook leuk uit en ze lijken allemaal veel plezier te hebben. Beatrix ziet er goed en relaxed uit. Leuke outfit ook.

afbeelding van Iris

Iris

maandag 24 aug 2015 - 10:28

Ben het met je eens Henny wat de broek van Maxima betreft. Hij zit echt niet mooi, laat haar figuur niet mooi uitkomen, hij maakt haar ouder dan ze is.

afbeelding van Merel

Merel

zondag 23 aug 2015 - 15:07

Goed dat ze hun neus even laten zien, Beatrix heeft natuurlijk niet voor niets De Groene Draeck voor haar 18e verjaardag gekregen. Beatrix ziet er trouwens geweldig uit met haar onvermijdbare zonneklep; deze haarkleur staat haar erg mooi. Mabel no nonsense en lekker vrolijk. WA ziet er jaren jonger uit in deze passende polo, vergeleken met zijn te wijde pakken. De prinsesjes hebben blijkbaar één zomeroutfit die aan het Nederlandse volk mag worden getoond ;) Gelukkig kunnen we aan mama Maxima wel zien dat er is geshopt (Hallo, als zelfs de rijken der aarde in de vakantie niet een beetje strooien...): nieuw truitje, nieuwe broek, nieuwe hoed, nieuwe zonnebril, nieuwe schoentjes, nieuwe bijoux-parure. De hoed, zonnebril en sieraden vind ik echt geslaagd. Het nautische element in haar broek-truitje-schoentje combi is... passend. Maar waarom kan Max geen goed passende broek kopen? Het is me een raadsel. Truitje is qua model niet haar grootste vriend; een slank gesneden polo had haar figuur veel meer recht gedaan. Dit model kan ze over 30 jaar nog aan.

En over 's avonds omkleden (nog geen goede foto's gezien, maar ben wel enigszins huiverig voor de strapless jumpsuit). Ik vind dat best een dilemma. Ik kom uit een familie waar 'netjes' gekleed zijn nog al een ding is. Mijn oma kleedde zich voor het 'diner', compleet met make up en juwelen. Mijn moeder in zekere zin ook; ze zal nooit in de kleding waarin ze in de tuin werkt of zo, aan de eettafel schuiven, of verder lopen dan de brievenbus. Ik heb daar een tik van meegekregen. Vervolgens trouwde ik in een familie van zeer sportieve buitenmensen die rustig boodschappen doen, en eten én uit eten gaan in een verwassen overhemd, spijkerbroek en bergschoenen. Geweldige mensen, en ze zijn me ontzettend lief, maar wat moest ik daaraan wennen. Stond ik daar 's avonds in mijn jurkje, met mijn mooie oorbellen en op mijn hakken. Mijn schoonzusjes voelden zich opgelaten, en ik ook. Inmiddels heb ik een soort middenweg gevonden, ik kleed me wel om, maar niet te netjes, zodat iedereen (ook ik) zich op zijn/haar gemak voelt. Wat wil ik hier nu mee zeggen... Dat ik het eigenlijk normaal vind dat Maxima zich omkleedde voor de avond, en dus raar dat WA en de rest dat niet deed, maar dat ik het niet had gedaan, denk ik, als zij dat ook niet deden. Of in ieder geval geen (denk ik nu) strapless-ding en hakken had aangetrokken. Omdat nu de anderen wat slonzig bij haar afsteken, en zij een beetje glamour-achtig bij de rest.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zondag 23 aug 2015 - 13:03

Wat een gezellige foto's van dit familie uitje, iedereen in casual outfits, lekker ontspannen, een mooie afsluting van de zomervakantie!

afbeelding van amaliaatje

amaliaatje

zondag 23 aug 2015 - 12:18

Jammer, weet je nog wel waar je de foto zag?

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zondag 23 aug 2015 - 13:00

[email protected] Inderdaad met een vergrootglas kun je zien dat Maxima een strapless bovenstuk draagt. Misschien dat we later op de dag betere beelden vinden .

afbeelding van Henny

Henny

zondag 23 aug 2015 - 16:17

Ik weet niet wat het is, maar op de een of andere manier kan ik strapless bij geen een vrouw / jonge meid mooi vinden. Het zit bijna bij niemand goed. Ook het idee dat et ieder moment kan gaan afzakken. Om toch een beetje het idee van strapless te hebben zou ik eerder kiezen voor een one shoulder outfit :)

afbeelding van jeannine

jeannine

maandag 24 aug 2015 - 08:36

Hallo Henny het afzakken van strapless daar had ik ook altijd angst voor tot ik een BH gekocht heb en een kleed aan de bovenzijde zit een antislip substantie zal ik het maar noemen het is niet voor te rijzen of schuiven en is zoiets als ( lijm die je op papier met je nagels zo kunt verder rollen op briefomslagen doorzichtig als gummy ) ik weet niet of ik dat duidelijk uitleg echt die BH blijft zitten hoor ik ben er zelfs achteraf heel gerust mee gaan werken en fietsen leuk en fris blote schouders

afbeelding van Eftichia

Eftichia

maandag 24 aug 2015 - 17:45

[email protected] Ik heb veel strapless gedragen in Athene waar ik woon, alleen nooit naar mijn werk dat zou naar Griekse begrippen veel te uitdagend overgekomen zijn en daar zat ik niet op te wachten, ik kon hier prima strapless b.h.'s kopen, die wel aan de prijzige kant waren, en had totaal geen angst voor eventueel afzakken.

afbeelding van Doro

Doro

zondag 23 aug 2015 - 11:40

Helaas niet

afbeelding van Doro

Doro

zondag 23 aug 2015 - 09:18

Zag ook ergens foto van de koning en Maxima op de kade bij het concert.! Maxima in een zwart jumpsuit, strapless en de broek heeft elastieken rond de enkels en die wedges die ze wel vaker draagt. WA in hetzelfde als overdag. Ook Mabel en Amalia in dezelfde kleding als overdag. Wel grappig te zien dat haar zuid-Amerikaanse bloed niet vergeten is en dat ze zich omkleed voor den avond.

afbeelding van amaliaatje

amaliaatje

zondag 23 aug 2015 - 10:51

heb je een linkje?

afbeelding van Carolina

Carolina

zondag 23 aug 2015 - 10:29

Waar Doro?

afbeelding van hendrikje

hendrikje

zondag 23 aug 2015 - 10:04

Clutches, wedges ... waarom? En laten we de kledinggebruiken van onze oosterburen niet vergeten! Trouwens, ik zou me ook verkleed hebben en mijn enige Spaanse bloed is afkomstig uit de tijd van de Grote Opstand (ook wel de tachtigjarige Oorlog genoemd).

afbeelding van Doro

Doro

zondag 23 aug 2015 - 11:40

Wat weer een zure reactie!het seizoen is net begonnen.
Maar goed sleehakken en handtasje? Zo beter

En hartstikke leuk dat jij je ook verkleed zou hebben. Bij dit gezelschap was Maxima de enige

afbeelding van hendrikje

hendrikje

zondag 23 aug 2015 - 22:24

Vrouw en techniek, hè. Een clutch is voor mij een (keer)koppeling en een wedge een wig. Echt ik krijg daar de slappe lach van!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zondag 23 aug 2015 - 12:25

[email protected] Ik moet zo om jou lachen, zie toch de humor in van Hendrikje's reactie, die jij zuur noemt, je kunt op alle slakken wel zout gooien enne...ik zou me ook omgekleed hebben voor de avond. Als je nou weer ergens een foto tegenkomt denk er dan eens aan om de link op te slaan zodat wij allemaal kunnen meegenieten.

afbeelding van Doro

Doro

zondag 23 aug 2015 - 21:25

Het was op Facebook en zo'n link kun je niet opslaan, althans ik niet.
Sorry!!

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zondag 23 aug 2015 - 08:39

Hele leuke ongedwongen familiefoto's in casual outfits! Wat een leuk hoedje van Maxima. Is deze nieuw of uit bestaande collectie?

afbeelding van Merel123

Merel123

zondag 23 aug 2015 - 08:12

Mooie foto's van het gezin. Leuk om ze zo sportief gekleed te zien.

En wat is Maxima mooi.
Haren, zonnebril, oorbellen, shirtje, het staat haar prachtig!!

afbeelding van Doro

Doro

zondag 23 aug 2015 - 09:05

Nou he! En zo charmant! Eigenlijk vind ik haar casual vaak leuker gekleed dan in vol ornaat. De koning mag heel heel gelukkig zijn met zo'n prachtvrouw

Ik vond het zo leuk om Alexia te zien stralen! Wat een beauty! Ze lijkt tijdens de shoot vaak zo verlegen en minder uitbundig.

En wat hebben de meisjes alledrie enorm lang haar!!

afbeelding van Carmen

Carmen

zondag 23 aug 2015 - 16:00

Helemaal me eens Doro. Máxima is zo prachtig en natuurlijk op deze manier, echt stralend mooi!

afbeelding van Ange

Ange

zondag 23 aug 2015 - 07:33

Hallo josine,

Kun jij zo zien van welk merk de zonnebril van maxima is. Dit is echt een heel mooi model.

afbeelding van Janna

Janna

zaterdag 22 aug 2015 - 23:41

Misschien heeft Maxima het shirtje in Griekenland gekocht en is het merk onbekend.

afbeelding van hendrikje

hendrikje

zondag 23 aug 2015 - 09:47

En de broek ook. Shirt te ruim en de broek te krap.
Verder leuke foto's, hoewel de gezelligheid rondom schijn is, al die leuke bootjes werden niet bevolkt door uitgelaten sailgangers maar door veiligheidsmensen.

afbeelding van Lowie1984

Lowie1984

zaterdag 22 aug 2015 - 22:55

Erg leuk om te zien!!! En allemaal zo leuk sportief casual gekleed!

afbeelding van Oranjefan99

Oranjefan99

zaterdag 22 aug 2015 - 21:53

Ariane ook de fotoshootbroek.

Alexia, Ariane en Amalia hebben alledrie dezelfde geel zwarte sportschoenen aan
Máxima met sony cybershot camera (die heb ikzelf namelijk ook haha)
Op foto 78 van Robin Utrecht Mabel haar broek goed te zien en op foto 93 zie je maxima's schoenen. Volgens mij zijn het vans.
Willem-Alexander met RayBan zonnebril (139)
Amalia met iPhone 6 (154)

afbeelding van Patricia

Patricia

zondag 23 aug 2015 - 00:06

Zo, een IPhone 6 voor zo'n jong meisje is wel luxe! Ik keek net op google naar de vanaf-prijs: 700 euro! Ik herinner me een interview met Maxima waarin ze vertelde dat de kinderen een paar euro zakgeld krijgen om voor hun spulletjes te sparen ;)

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zondag 23 aug 2015 - 12:11

[email protected] Het verbaast me waar een mens zich druk over kan maken, Amalia is heus niet het enige meisje in Nederland van die leeftijd die een IPHone 6 kado heeft gekregen van haar ouders.. Dat heeft niks met sparen te maken .

afbeelding van Patricia

Patricia

zondag 23 aug 2015 - 13:33

Misschien ben ik daarin wel wat ouderwets ;)
Ik heb altijd nog het idee dat je kinderen wel veel moet verwennen met liefde, maar niet met dure spullen. Maar dat idee is waarschijnlijk allang achterhaald. Ik gun het de meisjes absoluut, hoor, daar niet van.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zondag 23 aug 2015 - 13:50

[email protected] Ik verbaas me al jaren over wat voor een dure kado's kinderen voor hun verjaardag, Sinterklaas, Kerstmis en ga zo maar door krijgen. Maar ja, tijden en wensen veranderen en als je het als ouders kunt permitteren waarom niet, je kunt kinderen prima het verschil uitleggen dat niet elke ouder hun kind dit soort kado's kan geven, verschil zal er altijd zijn.

afbeelding van Oranjefan99

Oranjefan99

zondag 23 aug 2015 - 13:08

Ik heb er ook geen probleem mee hoor.

afbeelding van Doro

Doro

zondag 23 aug 2015 - 09:02

Nou en! Heerlijk toch voor haar! Overigens geeft hun moeder niet veel uit aan kleding
Voor de dames als je zo de foto's ziet. Zelfde als bij de shoot en leent een cape van een nichtje op 'belangrijke' publieke optredens. Dit is dan toch veel leuker dan een nieuwe trui?!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

zondag 23 aug 2015 - 12:12

[email protected] Wat een vreemde opmerking over de kleding, de dametjes dragen gewoon wat hun lekker zit. En laten we nou eens ophouden met oude koeien uit de sloot te halen.

afbeelding van Oranjefan99

Oranjefan99

zondag 23 aug 2015 - 08:28

Misschien heeft ze hem wel tweedehands gekocht. En opzich heeft bijna iedereen die naar de middelbare school gaat wel een telefoon. Luana en Alexia hadden ook een iPhone in de hand

afbeelding van Paula

Paula

zaterdag 22 aug 2015 - 21:45

Geweldige foto's op die site van Robin. Het is een dolle boel daar op die Draeck :D Wat zien ze er goed en uitgerust uit allemaal. Maxima's shirt lijkt zó nieuw dat ik de opvouwkreuk er nog in zie zitten volgens mij. Heel sportief, heel leuk. Zoals ze met hoed daar op de boot zit doet me denken aan de tijd dat ze nét in Nederland was en ook op de Groene Draeck gespot werd. Fijn dat ze weer terug zijn. En: we zien een schaterlachende Mabel, dat is voor mij nieuw. Gelukkig maar weer.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 22 aug 2015 - 21:39

Wat een leuke foto's! Die selfie van Alexia is echt geweldig!
Mooie outfit en die hoed staat er goed bij. De hoed lijkt erg op een hoed die ik laatst kocht van het merk Barts. Willem Alexander ziet er goed uit in sportieve kleding!

Pagina's

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?