Zijne Majesteit de Koning en Hare Majesteit Koningin Máxima bezoeken van donderdag 30 november tot en met zaterdag 2 december de eilanden Saba, Sint Maarten en Sint Eustatius in het Caribisch deel van het Koninkrijk. De Koning en Koningin worden tijdens hun reis vergezeld door de staatssecretaris van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, drs. R.W. Knops.

Op 30 november is het paar in de middag op Sint Eustatius. Vervolgens reizen ze door naar Saba voor de viering van Saba Day op 1 december. 1 december is het Koninklijk Paar op Saba voor de viering van Saba Day. Naast de viering van deze traditionele feestdag, wordt er op Saba aandacht besteed aan natuurbehoud. Tot slot bezoeken Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima op 2 december Sint Maarten. Dit bezoek staat vooral in het teken van de wederopbouw van het eiland na de verwoestingen die orkaan Irma begin september heeft aangericht.

Outfit: traditionele jurk van de Oekraïense ontwerpster Vita Kin. Het borduurwerk op de linnen japon is geïnspireerd op het nationale kostuum van Oekraïne en vervaardigd door ambachtslieden in Kiev. Op internet zijn soortgelijke jurken te koop via net-a-porter.com en matchesfashion.com. Prijzen beginnen bij 1500 euro.

Japon van Vita Kin:

Máxima met de jurk in Rio de Janeiro:

 

Nieuwe flaphoed van stro:

Ik vermoed dat Máxima een aangepaste strohoed draagt van J. Crew. De hoed wordt zonder lint aangeboden op internet en aangezien Máxima hier veel casual kleding koopt én een eigen atelier heeft waar kleding en accessoires kunnen worden aangepast, vermoed ik dat het hier gaat om een een ontwerp van J. Crew. (Het is slechts een vermoeden, dus hierbij ook gelijk de oproep aan de collega's die mijn website gebruiken als bron: neem dit aub niet over als feit. Dank u.)

Denim slippers van zijde en suede van Gianvito Rossi. Prijs: 499 euro. 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Merel

Merel

maandag 04 dec 2017 - 19:58

Net terug uit ongerept, WiFi-vrij, ontroerend mooi Patagonië, weet ik meteen weer waarom ik deze website (te) veel bezoek: LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLLOLOOLOLOLOLOL

Was dit voor of na het duiken? Fijne vakantie Maxima, oh nee...

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

zaterdag 02 dec 2017 - 20:36

Ik denk dat Maxima's hoed gewoon van FD is eerlijk gezegd. Ik zag ergens een logootje, maar kon niet zien of het van FD was.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

zaterdag 02 dec 2017 - 21:53

Ia een ander logo, zie de fb van MKM.

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

zaterdag 02 dec 2017 - 22:04

Ah ok, dank je! Ik zag alleen iets glimmends, maar was in een filmpje, dus verder niet te zien. Bedankt!

afbeelding van 29novmode

29novmode

vrijdag 01 dec 2017 - 20:14

Ik vindt de slippers op zich mooi, alleen niet passend bij de gelegenheid. Er wordt wel overdreven veel ophef en kritiek over de slippers gemaakt vindt ik.

afbeelding van Gerdien

Gerdien

vrijdag 01 dec 2017 - 19:28

Een prachtige outfit, daar niet van. De stijl vind ik ook leuk, een keer wat anders dan anders. Maar voor deze gelegenheid? ? Nee! Ik lag dubbel toen ik het zag!

afbeelding van Margriet76

Margriet76

vrijdag 01 dec 2017 - 15:18

Als StrandKoningin zou ze zeker in de nominaties vallen maar ai ai... je straalt hiermee uit van: oke laten we het officiële gedeelte maar snel afhandelen want ik wil Door naar het strand!

afbeelding van JoJo

JoJo

vrijdag 01 dec 2017 - 14:55

Is de hoed niet van Eudia?
Zie op de website een witte hoed in zelfde model, met een rode rand eromheen. Zonder de witte rand lijkt het heel veel op deze hoed. Alleen het bloemetje is dan niet te verklaren...
Is het ook geen Berry Rutjes?

afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 01 dec 2017 - 14:39

Maar vandaag maakt ze alles weer goed! Stralend in het geel, mét hak. Gelukkig maar...

afbeelding van Evita

Evita

vrijdag 01 dec 2017 - 14:10

Sjonge, heeft de koningin geen adviseurs? Op deze eilanden kleden de mensen zich al netjes aan als ze naar de supermarket gaan (woon er zelf) en zij doet een soort strandoutfit aan? Vind het bijna respectloos... hoop dat het bij vandaag blijft deze flater!

afbeelding van Helena

Helena

vrijdag 01 dec 2017 - 12:49

Zoveel geld voor slippers? Dan smijt je toch wel met geld. Wow!

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 01 dec 2017 - 22:14

Dat kan ze ook. Het koningshuis hoeft namelijk geen belasting te betalen. Geen erfbelasting, geen schenkingsbelasting etc. Alleen hondenbelasting geloof ik, haha....Nou, dan kun je best wel een paar slippertjes van 500 euro betalen.

afbeelding van Carolina

Carolina

vrijdag 01 dec 2017 - 12:27

Een officieel bezoek starten met slippers van 500€....je moet het maar durven....

afbeelding van Fee

Fee

vrijdag 01 dec 2017 - 12:04

De gastheren en gastvrouwen op het eiland staan in hun beste kleding te wachten totdat hun koning en koningin aankomen. Maar wie zien zij uit het vliegtuig komen? Het lijkt wel een pop-duo. Hij in een flodderig pak en zij op rafelige slippers. Zij geeft de gastheer een hand en houdt daarbij haar zonnebril op. Heeft het koningspaar een sap-dag, een variant op de sas-dag, maar dan s. aan protocol? Respectloos tegenover onze medelanders. Had (schoon)moeder ook vast wel eens een ontstoken teen, maar zij verscheen dan bij een officieel (en ook minder officieel) bezoek echt niet op slippers.

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 01 dec 2017 - 13:54

Dus die zonnebril ophouden was jou toch ook op gevallen. Ik vind het zeer onfatsoenlijk en mateloos irritant dat ze dat doet.

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

vrijdag 01 dec 2017 - 19:49

Ik dacht dat ik de enige was die zich daaraan stoorde (de zonnebril) ... maar gelukkig jullie dus ook!

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

vrijdag 01 dec 2017 - 11:57

Ik denk dat de foto zorgt voor een vertekend beeld, maar hij is idd wel iets aangepast. Zie ook het decolleté.

afbeelding van Maaike

Maaike

vrijdag 01 dec 2017 - 11:49

Het lijkt wel of ze in Rio de jasvariant draagt. DIe valt een beetje open van voren en ziet er ook volumineuzer uit dan de jurk die ze nu draagt.

afbeelding van Els

Els

vrijdag 01 dec 2017 - 11:43

Nee, sorry, dit is te casual. Al is het een werkbezoek of een officieel bezoek, mensen doen hun best er netjes uit te zien voor een Koningin en de Koningin zelf maakt er niets van. Ze heeft een outfit of ze op vakantie is, zelfs als vertegenwoordiger van de UN in bijv Nigeria maakt ze er meer van. Zeer teleurstellend.

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 01 dec 2017 - 10:40

Heel leuke outfit om over de boulevard te flaneren of om op een zonnig terras neer te strijken. Naar ik hier begrijp gaat het om een officieel bezoek?

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

vrijdag 01 dec 2017 - 11:03

Haha, briljant. Wat ik me afvraag, hadden mensen dit schoeisel wel vinden kunnen als het bijv goud of zilver was geweest en met een bandje aan de achterzijde. Of als ze een blauwe ballerina aan had gehad ? Ik vind het grappig dat er ophef is over het feit dat ze platte schoenen draagt, dus ik ben benieuwd of het komt doordat ze ook nog een jeanslook hebben en rafels of dat men platte schoenen überhaupt niet zo vindt..

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

vrijdag 01 dec 2017 - 12:42

Plat of platter mag best. Dat is het niet. Een ballerina kijkt toch verzorgder. Een wedge met jeanslook, hartstikke leuk. Een net sandaaltje kan ook nog. Maar Flipflops en dit soort badslippers zijn wel heel erg casual. Sorry, wat is het volgende, Crocs?

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

vrijdag 01 dec 2017 - 11:36

Ik ben sowieso niet zo'n liefhebber van platte schoenen, maar ik had heel wat gegeven voor een simpele blauwe ballerina als alternatief hier! Ik vind het "slipper" aspect er van het ergste...

afbeelding van Fee

Fee

vrijdag 01 dec 2017 - 12:19

Voor bijna 500 euro kun je heel mooie schoenen met een laag hakje kopen. Dat ziet er prima uit!

afbeelding van jeanine68

jeanine68

vrijdag 01 dec 2017 - 11:03

Haha leuk Josine!
Inderdaad! Laten we lekker aan de speculaas gaan, mmmm!

afbeelding van JoJo

JoJo

vrijdag 01 dec 2017 - 10:50

Dan is (zijn) deze slipper(tjes) toch ergens goed voor :)

Koekjes? Gevulde speculaas! ;-)

Leuk weer Josine!

afbeelding van JoJo

JoJo

vrijdag 01 dec 2017 - 10:13

Leuke slippers! Maar niet echt voor dit bezoek..
Ik lees op Twitter reacties dat haar benen dik zijn. Misschien is de warmte in haar benen geslagen en kan ze geen schoenen aan? Heb ik ook regelmatig met warmte..

afbeelding van car

car

vrijdag 01 dec 2017 - 10:08

Tjaaaa!! Beter zeg ik niks over slippers die überhaupt 500 Euro kosten! Gewoon schandalig. De look vind ik opzich aardig, maar ik hoop op beter! Wel denk ik dat de toon is gezet en dat we weinig hakken gaan zien.. het zal allicht wel iets lekkerder lopen op slippers, maar er waren zeker genoeg andere alternatieven

afbeelding van LindaVanDeventer

LindaVanDeventer

vrijdag 01 dec 2017 - 09:50

Ik vind de slippers echt super leuk, maar inderdaad niet voor deze gelegenheid:(

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

vrijdag 01 dec 2017 - 09:39

Echt. Niet. Te. Filmen. En dan ook nog eens 500 euro voor die slippers??? Ongelooflijk.

Hebben jullie dat filmpje gezien? Hoe ze met die slippers uit het vliegtuigje stapt? En dan met haar flaphoed, zonnebril, strandjurk en slippertjes naar een official staat te luisteren? Kan echt niet. Ze heeft heel veel goed te maken vandaag.

afbeelding van zara

zara

vrijdag 01 dec 2017 - 09:35

Hilarisch! Zo'n vormloze linnen hobbezak met slippers eronder is leuk als vakantie kloffie, als je zeker weet dat je in dat ene afgelegen artistieke bergdorpje geen bekenden tegen zult komen. Maar als outfit voor een officieel bezoek vind ik het allemaal wat naargeestig afsteken tegen de mooie kleding van de locale bewoners, want wat zien die er allemaal fantastisch uit (vooral die dame in rode jurk, en de meisjes met wijde lange rokken op de trap bij de ingang van het kantoor)! Blauwe hoed, clutch en zonnebril halen het gelukkig allemaal wat óp.

afbeelding van Marjanneke

Marjanneke

vrijdag 01 dec 2017 - 09:32

Weinig toe te voegen meer aan al het commentaar.
En dat die slippertjes dan ook nog € 500 zouden kosten vind ik te erg voor woorden.
Gauw vergeten maar en kijken naar de volgende outfits.
Ook de pantalon van de koning is echt te lang.....

afbeelding van jeannine

jeannine

vrijdag 01 dec 2017 - 09:30

als ik haar zo zie dan denk ik ze heeft zich aan tenen of voet laten behandelen en moet nu dus even wachten om een schoen aan te trekken , maar ze staat en brengt geen ziekteverlof briefje .Het zal er wel erg warm zijn dat die jurk fris is en de hoed houd de zon uit haar ogen .Kritisch ik nee ,de mantel der liefde zoals Willem Alexander

afbeelding van Merel123

Merel123

vrijdag 01 dec 2017 - 08:13

Zou Maxima het niet begrepen hebben en denken dat ze een lang weekend op vakantie ging.

Ik vraag me wel eens af wat prinses Beatrix vindt van de kleding van haar schoondochter.
Zou ze nu met kromme tenen zitten, of denken “meid ga lekker je gang”.

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

vrijdag 01 dec 2017 - 12:04

Ik denk het eerste Merel, hele kromme tenen!

afbeelding van Lisanne Slotman

Lisanne Slotman

vrijdag 01 dec 2017 - 00:47

Oeps. Moet eerlijk zeggen, in vergelijking met de outfit van maandag en mn reactie erop, dan is dit pas ECHT een flater. Ik snap werkelijk niet wat ze hiermee wil uitstralen, naar mijn idee slaat ze de plank totaal mis. Ik bewonder haar lef, artistieke stijl en haar hoofd boven het maaiveld uitsteken, maar niet op deze manier.. Ook zo jammer inderdaad met die goed uitgedoste prinses, of wie het ook is, die hen verwelkomt

afbeelding van The World of Royals

The World of Royals

vrijdag 01 dec 2017 - 00:05

Ik herinner me van een vorig bezoek een mooi geel Natan jurkje en leuke gestreepte Natan jurkjes. Tien keer beter dan dit totaalplaatje. Dat paste tenminste allemaal bij elkaar en was ook nog eens heerlijk fleurig.

afbeelding van Lisanne Slotman

Lisanne Slotman

vrijdag 01 dec 2017 - 00:48

Ik ben het helemaal met jou eens TWoR! En toen droeg ze ook hakken ;-)

afbeelding van Marga

Marga

vrijdag 01 dec 2017 - 00:02

Hoed super gaaf, clutch ook, maar de rest ..... Ik hou het er maar op dat het mijn smaak niet is.

afbeelding van Maxi

Maxi

donderdag 30 nov 2017 - 23:51

En Willem-Alexander in een beige pak? Maakt hem bleek!

afbeelding van Maxi

Maxi

donderdag 30 nov 2017 - 23:49

Werkelijk alles is mis met deze outfit. Terwijl ze werd opgewacht door een tiptop geklede plaatselijke prinses!

afbeelding van Jens

Jens

donderdag 30 nov 2017 - 23:02

Hahahaha die hoed met de slippers. En dan dat beige pak er naast. Het lijkt Lucky tv wel, ik kom niet meer bij...

afbeelding van Frederike

Frederike

donderdag 30 nov 2017 - 22:58

Dit is een Oekraïense folklorejurk. Het linnen zal vast lekker dragen, maar dan wel enkel en alleen als vrijetijdstenue, zeker met die sandalen eronder. Het is geen combi, ik kan mij niets voorstellen bij wat zij hiermee wil zeggen op deze officiële reis. Qua smaak staat het ver van mij af, te voloptueus, te grotesk, ik ken geen werkplek in mijn omgeving waar ik dit passend zou vinden. De volgende keer lekker meenemen naar Griekenland, ook de sandaaltjes en daar ook maar laten.
Wel weer even enthousiast als altijd, heel leuk, door wie zou ze hier begroet worden?

afbeelding van karpathos

karpathos

vrijdag 01 dec 2017 - 09:49

De pijpen van de broek zijn een "tikkeltje" te lang.

afbeelding van Suzanne

Suzanne

donderdag 30 nov 2017 - 22:37

Een mode “slippertje” van onze Koningin

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?