Hare Majesteit Koningin Máxima heeft woensdag 14 december in Berlijn in haar functie van speciale pleitbezorger van de VN secretaris-generaal voor inclusieve financiering voor ontwikkeling gesprekken met minister Wolfgang Schäuble van Financiën en minister Gerd Müller voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling. De Bondsrepubliek Duitsland heeft sinds 1 december het G20 voorzitterschap overgenomen van China. Koningin Máxima is erevoorzitter van het mondiale samenwerkingsverband voor inclusieve financiering 'Global Partnership for Financial Inclusion' (GPFI) van de G20.

Outfit: Koningin Máxima draagt een roze japon van modehuis Natan een oorhangers van juwelier Steltman. 


Foto: Jens Spahn 

Bekende japon:

-

Juwelen van Steltman:

Afbeeldingsresultaat voor steltman site:www.modekoninginmaxima.nl

Ps. Hebben jullie de nieuwe prijsvraag al gezien? 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

zaterdag 17 dec 2016 - 08:43

Ze is daar niet als koningin, maar aan het werk voor de VN. Dit bezoek is dus echt zakelijk en niet statelijk. Lijkt mij best lastig, want je wordt toch als koningin aangesproken en ook de pers wil een koningin zien, maar zou ze te opgedirkt zijn, dan krijgt ze dezelfde pers en dit forum over zich heen. Haar kapsels zijn zo wisselend dat je echt kunt zien, wanneer ze het professioneel laat doen en wanneer niet. Nu duidelijk niet en dat is zonde, want ze mist blijkbaar, net als ondergetekende, de vaardigheid om zelf te föhnen of te stylen. Dat doet toch afbreuk aan het geheel. Want het jurkje staat haar qua kleur goed, qua pasvorm zit het wat vreemd rond haar boezem en dat is toch typisch wat een Natannetje of een ongeschikte bh voor haar doet.

afbeelding van amybb

amybb

donderdag 15 dec 2016 - 23:08

Wat heb ik een lange tijd alleen maar alle opmerkingen gelezen (en uiteraard de kleding bekeken ;) ). Ik heb dit altijd al een mooie outfit gevonden, zeker gecombineerd met de jas. Veel commentaar over het haar vandaag weer. maar, als je betere foto's bekijkt is het haar mooi gekamd! Deze foto is nou niet het beste moment geweest om een foto te nemen:). Als jullie bijvoorbeeld op Daily Mail kijken, zitten er toch een aantal foto's tussen waarbij je ziet dat het haar netjes is gekamd.

afbeelding van Merel

Merel

donderdag 15 dec 2016 - 17:01

Ik ben alleen maar heel blij dat ze de marmot thuis heeft gelaten...

afbeelding van Kate

Kate

donderdag 15 dec 2016 - 13:12

Wel verbazend dat velen de eerste keer enthousiast waren over de jas terwijl het toen al een vormeloos geheel was ! ( echt een Natan gevalletje net als pas de gele ....)
Al vaker geschreven maar nog maar een keer ,ik begrijp werkelijk niet dat je de ene keer een volle bos gekrulde loshangende haren hebt en nu weer dit .Daarom wordt denk ik de term "nep" vaak gebruikt .....

afbeelding van Janna

Janna

donderdag 15 dec 2016 - 12:52

@Kareltje - Om een goed passend jurkje te maken moet je beginnen met een simpel basis patroon. Daarvoor heb je nodig de bovenwijdte, de taillewijdte, ruglengte en de heupwijdte. Op dat basis patroon markeer je de hoogte van de borst, de schouderbreedte en de halswijdte. Daar kan je dan mee "spelen" door b.v. de halswijdte uit te diepen en waar en hoe diep je de plooitjes wilt hebben.
Ik heb geleerd om b.v. de bovenwijdte, taillewijdte en heupwijdte plus 2 à 3 cm extra te tekenen (ligt er een beetje aan hoe dik een persoon is. Màxima heeft een normaal slank postuur en met haar budget is het helemaal niet zo moeilijk om goed op maat gemaakte kleding aan te schaffen. Kijk maar naar b.v. Kate of Charlene of The Queen, die dragen altijd goed passende kleding terwijl ze weer hele andere lichaamsvormen hebben. Maar misschien "jo-jo'd" Màxima's gewicht ook wel, zodat een jurkje dat in een slanke periode is gemaakt, minder goed past als er een paar kilo'tjes bijgekomen zijn.
En haar haar is absolutely deplorable! Zó ga je niet op bezoek, bij wie dan ook!

afbeelding van Myrte

Myrte

donderdag 15 dec 2016 - 10:31

Mooie 'zit-jurk'. Prachtige halslijn. Staand vind ik 'm iets minder flatterend.

afbeelding van Carolina

Carolina

donderdag 15 dec 2016 - 09:24

Ik zeg het eigenlijk nooit, maar ik vind het allemaal geen gezicht. De jurk zit rommelig en de kleur is flets, de jas is veel te wijd, de schoenen vind ik lelijk, zowel de kleur als het model en haar haar is dit keer werkelijk vreselijk. Ik zou nooit zo de deur uitgaan.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

donderdag 15 dec 2016 - 11:11

Ik vind het treurig zo zou niemand naar zijn werk moeten gaan en al helemaal niet iemand die de titel Koningin draagt!

afbeelding van Carolina

Carolina

donderdag 15 dec 2016 - 11:16

Ik hoop dat het in ieder geval lekker zit, dat heeft toch haar voorkeur qua kleding dacht ik. Kijk, dat kleding je niet werkelijk boeit dat kan natuurlijk, maar er dan toch vermogens aan uitgeven en er eigenlijk toch redelijk vaak slordig uitzien, daar heb ik inmiddels gewoon moeite mee, want ik vind het weggegooid geld dan en dat kan heel goed op hele andere manieren gebruikt worden in de wereld. Dat ze graag haar haren lang draagt kan natuurlijk ook prima, maar als je toch weet dat het binnen 10 minuten in een onverzorgde pluizenbol verandert, dan doe je dat toch gewoon alleen thuis? Voor de rest doe je het in een staart of steek je het op, dat toont een stuk verzorgder. Ik begin de mensen die roepen dat het onrespectvol is tegenover de mensen en instanties die ze bezoekt inmiddels een stuk beter te begrijpen. Ondanks de 'eigenheid' die door een ander deel weer als zo waardevol wordt beschouwd.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

donderdag 15 dec 2016 - 11:33

Ik begrijp je volkomen en beaam wat je geschreven hebt!

afbeelding van Helena

Helena

woensdag 14 dec 2016 - 22:51

Heeft Maxima wel een goede spiegel?

afbeelding van Margreet

Margreet

woensdag 14 dec 2016 - 20:23

Op de eerste foto lijkt de kleur meer poederachtig, op de tweede meer roze...
Het jurkje plet de borsten (weer) totaal, geen gezicht. En dan daarboven een eigenaardig randje...hemdje?
Mooi jurkje, dat zeker, maar het past niet. De oorbellen zijn prachtig!
Ik schrijf normaliter niets over haar haar maar nu moet ik toch echt zeggen dat dit ook geen gezicht is. Hallo, je weet toch dat je een flutbosje hebt? Zo zou ik de straat niet op durven gaan... Het hoeft echt niet in een ingewikkelde knot, met veel onecht haar, maar je kunt er toch gewoon een staart oid van maken?

afbeelding van Chiqui65

Chiqui65

donderdag 15 dec 2016 - 13:54

Ik heb (helaas) net zulk haar als Maxima. En ik zou niet weten waarom ik niet de straat op zou durven gaan met mijn haar.

afbeelding van elise1

elise1

donderdag 15 dec 2016 - 17:23

Haha, jij bent waarschijnlijk geen koningin en hoeft je land niet te vertegenwoordigen. Klein verschilletje.....

afbeelding van orchidee

orchidee

donderdag 15 dec 2016 - 14:33

Ook mijn haar is net zo dun en piekerig. Daar helpt geen kapper me vanaf. Alleen wanneer ik het millimeter, lijkt het nog heel wat. Maar nu in de kou is het lekker wat langer.
Daar ga ik ook zo de straat mee op en voel me er prima bij.

afbeelding van Margreet

Margreet

vrijdag 16 dec 2016 - 00:35

Okay, Chiqui en Orchidee, snap ik, maar Maxima kan haar haar toch wel in een staart doen? Dat staat haar heel goed, het is een kleine moeite en ziet er gewoon veel beter uit, vind ik. Het maakt wel uit, toch, of je als "gewoon" mens op straat loopt of dat je als "koningin" optreedt? Ik ken werkelijk geen enkele andere royal die zich dit veroorlooft. Nu was dit weliswaar geen puur koninklijk optreden maar toch....

afbeelding van Janna

Janna

donderdag 15 dec 2016 - 16:31

@Orchidee & Chiqui65 - maar jullie hebben toch wel een kam die je OOK GEBRUIKT?

afbeelding van Mijtje

Mijtje

donderdag 15 dec 2016 - 16:52

Sorry Janna, maar je slaat nu door....

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

woensdag 14 dec 2016 - 20:19

Jas een beetje vierkant en het oogt allemaal wat veel in combinatie met het losse haar . Jurkje staat haar goed maar zit niet perfect, bh randje of hemdje?? Prachtige oorhangers!

afbeelding van Margriet76

Margriet76

woensdag 14 dec 2016 - 19:21

Tricky kleur voor december. Dit roze maakt vaak wat flets. Niet echt een topper van een outfit maar prima. De jas erover vind ik geen succes met los haar. Maakt een beetje plomp. Opgestoken zou mooier zijn geweest in deze combinatie.

afbeelding van Henny

Henny

woensdag 14 dec 2016 - 18:42

Mooi jurkje.

afbeelding van jeanine68

jeanine68

woensdag 14 dec 2016 - 18:41

Prima jurkje. Maar verder ook niks aan toe te voegen...

afbeelding van nettyroyal

nettyroyal

woensdag 14 dec 2016 - 18:31

Ik kwam een foto tegen waarop ze een paar leuke nieuwe armbanden draagt volgens mij, tenminste ik had ze nog niet eerder gezien. Kan hem alleen niet posten ...

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

donderdag 15 dec 2016 - 08:32

Wat een ontzettend onelegante foto... Jammer dat ze de schoenen van de vorige keer ook niet aan deed.... Nee, ben teleurgesteld als ik dit zie...

afbeelding van Annelie

Annelie

woensdag 14 dec 2016 - 18:04

Leuk dat ze deze jurk weer draagt! Hij staat haar goed en de jas erbij is ook helemaal prima.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

woensdag 14 dec 2016 - 17:52

Goede jurk voor zo n bijeenkomst. Inderdaad een beetje raar randje van ondergoed?
Kleur staat haar goed en mooie oorbellen. Die jas van Parijs is ook mooi.
Dit kapsel is haar UN-kapsel: gewoon los.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

woensdag 14 dec 2016 - 17:38

Prima jurkje, prachtige juwelen. Jammer van het kapsel, het zit hier wel erg slordig.

afbeelding van Gerdieneke de Jong

Gerdieneke de Jong

woensdag 14 dec 2016 - 17:25

Een mooie jurk, prachtige oorbellen. Maar wat zit het haar slordig.

afbeelding van elise1

elise1

woensdag 14 dec 2016 - 17:14

Wel weer vreselijk haar weer maar een mooi simpel jurkje (al zit het van boven inderdaad wat vreemd) en echt prachtige oorbellen.

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 14 dec 2016 - 16:53

Fijn jurkje en hele mooie hangers. Door het dragen van een hemd of bh'tje zit de jurk een beetje raar.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 14 dec 2016 - 23:01

Oh leuk dat Máxima vandaag weer te zien is. Helemaal goed deze outfit! Prachtige kleur en mooi eenvoudig model. En wat leuk dat je hebt gevonden dat de prachtige oorhangers van Steltman zijn!

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?