Hare Majesteit Koningin Máxima opent dinsdagochtend 5 november 2019 in Utrecht de negende editie van de Pensioen3daagse, een initiatief van landelijk platform Wijzer in geldzaken.

Van 5 tot en met 7 november worden in het hele land activiteiten georganiseerd om werknemers, consumenten en deelnemers te informeren over hun pensioen.

Op de openingsbijeenkomst, georganiseerd door pensioenfonds ABP en Wijzer in geldzaken, staat de vraag centraal hoe mensen geholpen kunnen worden zicht te krijgen in hun pensioen en zo nodig actie te ondernemen. Er is onder meer aandacht voor de vraag hoe de financiële redzaamheid van vrouwen kan worden vergroot.

ABP wil deelnemers meer inzicht en overzicht bieden in hun pensioensituatie met onder meer de pensioenpot. Dit is een visualisatie die mensen laat zien wat ze aan pensioen hebben opgebouwd. Daardoor kunnen zij zich meer verdiepen in hun pensioen. Volgens ABP doen vrouwen dit echter veel minder. Het pensioenfonds start daarom met het jaarprogramma Financieel Fit voor vrouwen die deelnemer zijn bij ABP. Tijdens de openingsbijeenkomst spreekt Koningin Máxima met een aantal vrouwen dat een training heeft gevolgd om inzicht te krijgen in het eigen financieel gedrag en kennis over hun pensioen te vergroten.

Koningin Máxima is sinds 2010 erevoorzitter van platform Wijzer in geldzaken. Vanuit deze functie vraagt zij aandacht voor financiële educatie en het verstandig omgaan met geld. Wijzer in geldzaken is een initiatief van het ministerie van Financiën, waarin partners uit de financiële sector, de wetenschap, de overheid en onderwijs-, voorlichtings- en consumentenorganisaties hun krachten bundelen om Nederland financieel fitter te maken.

Mode: 
Outfit: Wollen top met gedrapeerde halslijn + pantalon en mantel van gele wol 
Ontwerper: Vermeulen van Natan 
Eerder gedragen: Nee 

Driemaal is scheepsrecht: 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Jens

Jens

zaterdag 09 nov 2019 - 22:53

Love it. Helemaal Máxima. Die tweede foto is toch geweldig, wat een uitstraling.
En jongens, wat zijn jullie onaardig tegen elkaar zeg. Ik zou er verdrietig van worden.

afbeelding van JokeGram

JokeGram

woensdag 06 nov 2019 - 12:54

Vanmorgen woensdag 6 maart is Máxima in Den Haag , de Fokkerhal voor de EVPH conferentie. Ze ziet er zeer verzorgd uit in een Bordeaux rode outfit met de ongelijke rok de ze kortgeleden ook heeft aangehad.

afbeelding van antje 52

antje 52

woensdag 06 nov 2019 - 12:30

Ik ben gek op de kleur geel, dus deze combi vind ik heel mooi. Vind alleen de broek te lang, en ook onpraktisch. Binnen de kortste keren heb je rafels aan de pijpen!

afbeelding van Jrn

Jrn

woensdag 06 nov 2019 - 08:04

De oorbellen in geel (liever zilver, diamanten) vind ik too much geel. Bij de combi grijs / geel krijg ik altijd 80's flashbacks naar dekbedovertrekken in die kleurstelling. En 3x een zelfde top, why?
Verder best een mooie outfit, toffe jas en broek, dus ik geef gewoon een 8,0 als cijfer.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

dinsdag 05 nov 2019 - 23:07

Super leuk deze outfit! Ik vind de kleuren geel met grijs verrassend. Ik snap dat ze de top in meerdere kleuren heeft aangeschaft. Chique en lijkt lekker te zitten.
Model broek ben ik geen fan van, beetje slobberig. De top valt ook vrij kort, ik vind dat Maxima dan juist vrij breed daardoor oogt.

afbeelding van Fina

Fina

dinsdag 05 nov 2019 - 22:00

Leuke combi geel met grijs.
Van de drie tops vind ik deze grijze wel de minste qua kleur.

afbeelding van NikkiRianne

NikkiRianne

dinsdag 05 nov 2019 - 21:59

Wat weet ze ons toch steeds te verrassen! Geweldig!

afbeelding van Doro

Doro

dinsdag 05 nov 2019 - 21:00

Helemaal perfect!
Ze heeft geluisterd (!?) naar Merel die hier helaas niet meer op het forum zit (mis haar wel!). Die deed de suggestie dat ze niet een geel pak van Zara moest kopen maar een geel pak van mooie soepel wol! Nou en zie!! Dit is echt super en zeker niet de Zara broek.
En wat is ze super slank! Prachtig figuur. Deze broeken staan haar zo goed. De lengte is echt perfect! Zo echt net boven de grondzeil
Haar haar zit heel goed en make up ook. Prachtig werkelijk

afbeelding van PK020

PK020

woensdag 06 nov 2019 - 13:48

@Doro, er zit zeker groot kwaliteitsverschil tussen Zara en 'soepel vallende wol'; helemaal mee eens.

Vergeet aub niet, dat onze Maxima toont dat bij een zaak als Zara /e.a. zaken/ zeker mooie kleding te koop is, voor diverse budgetten!
Maxima is een koningin en mode-inspiratie voor ons allen, niet alleen voor de "goed gevulde beurzen-mevrouwen".
Dat doet ze goed, koningin voor alle Nederlanders, toch?

@Lina: Als ik geschreven had '...... kan een mode-inspiratie voor ons allen zijn....' had jij dan anders gereageerd?
We zijn hier voor ons plezier Lina, ik ervaar het volgen van MKM als ontspanning. Jij haalt natuurlijk uit MKM wat jij eruit haalt, anderen reageren misschien enthousiaster maar daar zit niets "kwaads" achter.
Wees blij met jezelf! Doe wat je doet en geniet op jouw manier van MKM!

Groet,
PK020

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 06 nov 2019 - 09:52

PK, en ik ga ook iets zeggen op wat je hier zegt ;)
Een mode inspiratie voor ons allen?
Nou écht niet voor mij, dan zou ik in te kleine strakke kleding moeten lopen waar elke huidplooi doorheen is te zien en mijn borsten platgedrukt worden of juist veel te ruim zittende kleding zonder enig model er in, blote armen in de winter, lange mouwen als het heet is, “O” schoenen met dikke plateauzolen en 12 centimeter hak waar mijn tenen over de rand vallen en je denkt dat ik geen geld heb om schoenen in de juiste maat te kopen of dat ik op weg ben naar mijn “werk” haha ;)

Dus mode inspiratie?? Nou nee, ik denk dat ik (en vele anderen) het zelf beter doe met mijn kleine kledingbudget :p

afbeelding van Babs74

Babs74

woensdag 06 nov 2019 - 10:43

@Lina: nu benader je het vooral vanuit het negatieve. Heb je niets wat jou wel inspireert op een positieve manier? Josine had het gisteren over deze kleurencombinatie en dat dit haar inspireert. Heb jij niet ook zoiets?

Mij inspireert geel op zich niet, maar de top die ze draagt qua model vind ik dan wel weer mooi. Ik ga zeker op zoek naar een goedkoper exemplaar.

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 06 nov 2019 - 12:25

Babs, nee eigenlijk benader ik het niet vanuit het negatieve maar gewoon vanuit de feiten zoals ik het zie.
Eigenlijk, als ik er nog beter over nadenk, nee er is echt niets wat Maxima draagt wat mij ergens toe inspireert. Wat kleuren betreft, ik weet inmiddels (ben geen 18 meer ;) ) precies welke kleuren mij goed staan en welke niet en dat zijn dan ook de kleuren die ik voornamelijk koop.
Als klein voorbeeldje, ik weet bijvoorbeeld dat ik geen zwart moet dragen, (is ook door anderen bevestigd dus is niet alleen mijn idee) dan wordt ik heel bleek en zie ik er heel moe uit en met de kleuren die wel bij mijn huidtone passen dan krijgt mijn gezicht kleur en ga ik er sprankelend uitzien.

De modellen die Maxima tegenwoordig draagt inspireren me al helemaal niet meer. Ik weet nog wel dat ik haar als prinses veel leuker gekleed vond gaan maar ook toen werd ik niet ergens door geïnspireerd omdat ik gewoon mijn eigen stijl van modellen en kleuren draag.
Je laten inspireren, vooral qua kleur, door iemand die een andere haarkleur heeft dan jij, andere huidtonen, is gewoon niet slim. Een ieder moet daarvoor bij zichzelf kijken wat wel of niet staat.

afbeelding van elisah.

elisah.

vrijdag 08 nov 2019 - 13:39

Ik heb eens na zitten denken over je reactie, ik herken er veel in, ik kijk veel en graag op deze site, vind het super leuk om Maxima te volgen, maar ook ik raak er niet door geinspireerd,!
Misschien omdat ik zelf wel wat stijlvast ben .
Je kiest en draagt toch meest datgene waar je jezelf prettig bij voelt.
Maar daarom is het wel leuk dat we van deze site kunnen genieten . Toch ?

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 08 nov 2019 - 16:44

Jaaa, zo zie ik het ook. Ik vind het heel leuk om zien wat Máxima en andere royals dragen, maar ik raak er weinig door geïnspireerd. (Trouwens ik vind niet alles mooi wat ze dragen). Gewoon omdat ik weet welke stijl en kleuren bij mij passen. (door een kleurenanalyse en kledingstijl. Hoewel je vaak al op de goede weg zit. Maar dit is dan meer een bevestiging). En ook waarin ik me prettig voel.
Naarmate je ouder wordt weet je onderhand welke stijl het beste bij je past. En daar hou ik me zoveel mogelijk aan, want stijl gaat n.l. niet uit de mode. Om zomaar iets te kopen, gewoon om het feit dat het in de mode is doe ik allang niet meer. Als oranje bijv. In de mode is, zal ik dit nooit kopen. Dit is een kleur die mij niet flatteert. Hoewel ik het een heel mooie kleur vind. Ik ben een zomer/ wintertype: koele sprekende kleuren. Ik laat me ook niet meer iets aansmeren door een verkoopster. Ik weet gelukkig goed wat ik wel en niet wil dragen. Wil niet zeggen dat ik toch nog een miskoop kan begaan. Dan baal ik daarvan. Ik hou erg van kleding, maar blijf lekker bij mezelf en volg mijn eigen stijl. Ik vind het ook leuk om met kleding te spelen / leuke setjes te combineren. Als ik me er heel prettig en mooi bij voel, dan is de outfit voor mij geslaagd. Maar blijf het leuk vinden om op MKM rond te kijken. Ik vind het wel boeiend om te lezen wat andere ervan vinden en wat mee te krijgen van hun smaak. :-)

afbeelding van Lina

Lina

zaterdag 09 nov 2019 - 08:25

Ook jij dus Henny, zie je wel, ik wist wel dat “wij dames die geen 18 meer zijn” ;) niet meer zomaar overal achteraan lopen wat kleding betreft alleen maar omdat een koningin of prinses dat draagt en we over het algemeen een heel eigen stijl hebben omdat we inmiddels weten dat die bepaalde pasvormen en kleuren het beste bij ons type passen en als iets bij je past dan voel je je daar ook het beste in.

Waarom kijken we dan toch op MKM, waarom dan toch volgen wat koninginnen en prinsessen dragen? Ach, ik vermoed zo dat voor velen geldt dat we ons van binnen toch nog steeds een beetje dat meisje voelen ;) die af en toe nog in sprookjes willen geloven en zich toch nog een beetje willen vergapen aan koninginnen en prinsessen, ondanks dat je tegenwoordig weet dat dat óók niet echt een sprookjeswereld is, dát dachten we alleen toen we nog écht kleine meisjes waren ;)

Ook ik vind het trouwens grappig om hier te lezen hoe ver smaken uit elkaar kunnen liggen, soms denk ik, ohw die jurk is prachtig en moet iedereen wel mooi vinden, en tot mijn verbazing zijn er dan toch nog een aantal die het lelijk vinden.
Dat heeft me wel de ogen geopend hoé erg er anders gedacht kan worden door verschillende mensen.

afbeelding van Lina

Lina

vrijdag 08 nov 2019 - 13:57

Elisah, ben ik helemaal met je eens en je snapt me helemaal :) En ik ben blij dat ik niet de enige ben die ondanks het niet geïnspireerd worden het toch leuk vind om Maxima te volgen.

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 06 nov 2019 - 13:15

Hi Lina, wat moet het toch voor jou steeds zelfkastijding zijn om op deze site kijken en te reageren.

afbeelding van PK020

PK020

woensdag 06 nov 2019 - 18:35

;-)

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 06 nov 2019 - 13:31

Hi Doro, wat een onzinnige opmerking ;)
Ondanks dat ik geen inspiratie haal uit de kleding van de koningin vind ik het toch leuk om te kijken, mag je hier soms alleen kijken om inspiratie op te doen? ;)

afbeelding van gambetta

gambetta

woensdag 06 nov 2019 - 20:55

Je hoeft toch zeker niet alles mooi te vinden om het toch leuk te vinden op MKM alles te bekijken. Gewoon doorgaan Lina en dicht bij jezelf blijven. Dat is het allermooiste dat je jezelf geven kunt.

afbeelding van Lina

Lina

vrijdag 08 nov 2019 - 12:35

Gambetta, ik lees je berichtje nu pas, nu ik een beetje aan het teruglezen was, dank daarvoor :D

afbeelding van gambetta

gambetta

vrijdag 08 nov 2019 - 15:45

We hoeven toch niet alles mooi te vinden wat Máxima draagt. Soms vind ik het mooi; soms ook niet. Maar dat geeft toch niet.
Saaie boel wordt het dan zeg. En daarom ben ik het met je eens Lina; gewoon jezelf blijven, en dragen wat je zelf fijn vindt. Ik word ook niet geïnspireerd door M; houd van mijn eigen keuzes. Net als jij, en daar is echt helemaal niets mis mee.

afbeelding van PK020

PK020

woensdag 06 nov 2019 - 20:59

Hoi Gambetta, ik ben benieuwd of Lina jou nu ook bestookt met "door jou bedoelde opvoedkundige adviezen" , door Lina als ongewenst verklaard, aan mij althans. Gelijke monniken gelijke kappen? Of.... ????

afbeelding van PK020

PK020

woensdag 06 nov 2019 - 13:47

@Lina: Als ik geschreven had '...... kan een mode-inspiratie voor ons allen zijn....' had jij dan anders gereageerd?
We zijn hier voor ons plezier Lina, ik ervaar het volgen van MKM als ontspanning. Jij haalt natuurlijk uit MKM wat jij eruit haalt, anderen reageren misschien enthousiaster maar daar zit niets "kwaads" achter.
Wees blij met jezelf! Doe wat je doet en geniet op jouw manier van MKM!

Groet,
PK020

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 06 nov 2019 - 14:00

PK, misschien wel misschien niet.
Maar Uhm, ben je psycholoog ofzo? Je bent alle reacties aan het uitpluizen en dan eindigen met dingen zoals hier, wees blij met jezelf.....beetje vermoeiend vind ik.
Maar je kan gerust zijn, ja ik ben blij met mezelf, zeker gezien mijn leeftijd ;)

afbeelding van PK020

PK020

woensdag 06 nov 2019 - 16:35

Fijn Lina = Top!
Tip = Mijn reacties niet meer volgen :-)

Groet!

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 06 nov 2019 - 19:00

PK, hele goeie tip, vooral als dat dan ook betekent dat ik dan voortaan verstookt blijf van jouw opvoedende opmerkingen op mijn reacties.
Je zou ook je eigen “tip” eens ter harte moeten nemen, zoals je direkt al binnen kwam en in je eerste reacties tegen mensen die hier al jaren schrijven vertelde dat ze “het gezellig moeten houden”.
Dan verwacht ik hetzelfde van jou.

afbeelding van PK020

PK020

woensdag 06 nov 2019 - 19:45

Grappig /nee totaal niet grappig/ Lina,
zoiets voor/voelde ik al....

"Mensen die hier al jaren schrijven"... Zijn DIE MENSEN dan "de baas" of zo? Uhhh??
Weet je dat er ook 'mensen zijn die al jaren meelezen en -leven'?
En eindelijk durven te reageren? Of eigenlijk hun ruimte durven in te nemen om, ondanks de door mij ervaren aanwezige "MKM-politie" anders te reageren dan "anders"? Zo ervaar ik jou nu, met alle respect, van de MKM-politie, sorry!

Ik heb het vaker beleefd, mee/gelezen.... en merkte het ook toen ik actief starte hierro bij de geweldige site MKM.
Waar is Merel bijvoorbeeld gebleven? Die had er genoeg van, in mijn beleving. Waarom krijg ik reacties van 'niet afhaken na dergelijke acties'.

Dit heeft niets met de site MKM en Josine te maken,
zij verkondigt het vrije woord, mits in en met respect naar elkaar en zeker naar onze koningin.

Dank voor jouw tip, ik zal niet meer op jouw reacties reageren; ik hoop dat ik dit onthoud! ;-)
Weet je Lina,
dit zegt over jou:
"... zoals je direkt al binnen kwam en in je eerste reacties tegen mensen die hier al jaren schrijven vertelde dat ze “het gezellig moeten houden”.
Waarschijnlijk bevind ik me/ongewild/ in jouw irritatie-veld, c' est ça! Zijn we hier nu klaar mee?

Ik rond het af, hartelijke groet!
PK020 alias Peter, uit Amsterdam

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 08 nov 2019 - 20:58

Beste Peter, fijn dat je zo actief reageert op MKM. Toch even een klein verzoekje namens het moderating team. Zou je je hoofdletter gebruik misschien willen beperken tot waar de hoofdletters horen? Veel hoofdletter gebruik staat, net als meerde vraagtekens ed wat schreeuwerig. Logisch dat je de MKM regels nog niet goed weet, maar 1 van de regels is het vermijden van volledige woorden in hoofdletters. (Ik heb verschillende van je reacties in deze log aangepast, maar ben daar toch maar mee gestopt). Mocht je nog vragen hebben, graag per mail aan Josine. Hartelijk dank!

afbeelding van Carolina

Carolina

donderdag 07 nov 2019 - 10:17

'Waar is Merel bijvoorbeeld gebleven? Die had er genoeg van, in mijn beleving". Merel is vertrokken omdat ze het gesprek van Maxima met Mohammed bin Salman veroordeelde en niet langer geconfronteerd wilde worden met de gigantische uitgaven van `Maxima. Niet vanwege de MKM-politie (die overigens niet bestaat, want Josine is prima in staat om het hier in de hand te houden). En geef me maar geen antwoord ajb PK020, ook ik heb last van irritaties rondom jouw betuttelende schrijfwijze. Veel plezier hier natuurlijk.

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 08 nov 2019 - 16:51

@Caroline, Klopt dat Merel is betrokken om het feit dat Maxima in gesprek ging met Mohammed bin Salman etc. Dit heeft ze heel duidelijk verwoord. :-)

afbeelding van Carolina

Carolina

vrijdag 08 nov 2019 - 17:06

Vertrokken bedoel je denk ik? ;-)

afbeelding van Henny

Henny

vrijdag 08 nov 2019 - 17:55

Hahaha, jaaa, ik bedoel VERtrokken :-)

afbeelding van Lina

Lina

woensdag 06 nov 2019 - 20:12

Peter, hahahaha ik lig dubbel hier ;)
Ik wil op 1 ding nog even reageren, door dat 020 in je naam vermoedde ik al dat je in Amsterdam woont, en door je manier van praten/schrijven kreeg ik heel sterk het vermoeden dat je een geboren Amsterdammer bent, denk dat ik met dat laatste ook gelijk heb want ik herken die manier van praten/schrijven/doen ;) Altijd een grote mond en het laatste woord willen hebben hahaha ;) In ieder geval, nu snap ik het allemaal :D
En nee, ik ben geen gebóren Amsterdammer ;)
Maar wie weet kunnen we beter met elkaar opschieten als we elkaar in het echt tegenkomen ;)

afbeelding van PK020

PK020

woensdag 06 nov 2019 - 20:17

En zoals toegezegd, ik probeer te onthouden dat ik niet meer op uw reacties reageer.

Groet,
Peter

afbeelding van PK020

PK020

woensdag 06 nov 2019 - 20:13

Ik denk dat je leuker bent dan je overkomt Lina ;-)

En neen, geen Amsterdammer; is het lastig om geen gelijk te krijgen/hebben voor jou?
Zo benieuwd wat je allemaal herkent in mijn reacties.... Ik een grote mond? Hahahhaha
Je moest eens ECHT weten....
wel zorgvuldig en vol met passie hierro!

Groeten!

afbeelding van Luisje61

Luisje61

woensdag 06 nov 2019 - 21:11

BAH , wat een gedoe hierboven @ lina @ Peter
Ga ergens anders lopen kibbelen aub

afbeelding van PK020

PK020

woensdag 06 nov 2019 - 21:17

Idd, gedoe Luisje :-(

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

vrijdag 08 nov 2019 - 21:04

MKM Regels: Graag wijzen we even op de regels die MKM hanteert. In dit verband met name wat betreft het respectvol reageren op elkaar. Waarschijnlijk is het goed als een ieder die regelmatig mee discussieert de regels (weer) even doorneemt. Hartelijk dank namens het moderatingteam van Modekoningin Maxima.
De regels kun je onder aan de site vinden, onder: Over Modekoninginmaxima. Link: https://www.modekoninginmaxima.nl/over-modekoninginmaxima

Prettig weekend gewenst voor jullie allemaal ❤

afbeelding van PK020

PK020

woensdag 06 nov 2019 - 10:58

Idd Babs, dat bedoel ik.
Kijken naar kleuren, nieuwe combinaties uitproberen qua kleuren maar ook qua materialen. Bovendien kun je ook “geïnspireerd” worden door jezelf, en bedenken dat je blij bent met hoe jij je presenteert.

afbeelding van gambetta

gambetta

dinsdag 05 nov 2019 - 23:35

Kunnen we Máxima s.v.p. gewoon Máxima, of de koningin noemen.i.p.v. 'onze Máxima'. Van wie is zij? Van niemand. Ze is van zichzelf en haar familie. Alleen als familie kun je dat zeggen: 'onze Máxima', en dan past het. Ze is niet onze familie, ook al komt ze nog zo spontaan over.. Ik lees het hier vaker, en snap wel dat mensen hun betrokkenheid en sympathie op die manier uiten, maar ik zou zeggen: houd het even daar waar het hoort en eigen jezelf niet iemand toe die dat niet van ons is. Ze is 'onze koningin', dat wel; niet 'onze Máxima'. Reacties met 'onze Máxima' sla ik dan ook direct over met lezen; kan daar niet goed meer mee uit de voeten.
Ik vind haar een prima persoon, maar ze is niet 'van mij' of 'van óns'. Dat zou ik graag zo willen houden om ook objectief te blijven. Zodra je haar gaat beschouwen 'als van ons' kun je ook niet meer objectief weergeven wat je vindt van haar kleding enz. Wordt het een subjectief verhaal, en daar is niemand mee gediend.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

woensdag 06 nov 2019 - 13:00

Ik zeg juist graag 'onze Máxima'. Voor mij heeft het bezittelijke voornaamwoord een positieve bijklank. We hebben iets wat ons verbindt, etc. Maar daar kunnen de meningen natuurlijk over verschillen. Er is in ieder geval geen onze-Máxima-verbod op MKM ;)

afbeelding van gambetta

gambetta

woensdag 06 nov 2019 - 18:24

Gelukkig maar dat er geen 'onze- Máxima-verbod' is! Stel je voor. Helemaal gelijk Josine: ieder kan hierover van mening verschillen en ieders mening mag er zijn.

afbeelding van PK020

PK020

woensdag 06 nov 2019 - 13:11

Mooi verwoord Josine, idd heeft onze koningin een verbindend element. Gelukkig geen verbod op ONZE MKM-site ;-)

afbeelding van Doro

Doro

woensdag 06 nov 2019 - 20:18

Onze Josine!

afbeelding van gambetta

gambetta

woensdag 06 nov 2019 - 21:01

Ahaa, dat is een hele goeie!

afbeelding van PK020

PK020

woensdag 06 nov 2019 - 20:25

:-) Idd, wat klinkt 'onze' toch fijn en samen, verbindend. 'Ondanks' alles :-))))

afbeelding van Carolina

Carolina

woensdag 06 nov 2019 - 11:54

Helemaal mee eens Gambetta!

afbeelding van PK020

PK020

woensdag 06 nov 2019 - 02:20

Excusez moi, Gambetta,
In de context van MKM lees ik Maxima als onze koningin, als onze koningin Maxima als ONZE Maxima.
Mij en andere lezers hoef je niet uit te leggen dat Maxima, koningin Maxima ‘niet van ons is’, stel je voor?!
Ga je zitten kissebissen over het woordje ‘ons’? Jammer! Houd je liever bij de mode van “onze” koningin.

In mijn reactie aan Doro laat ik haar weten dat “onze” koningin Maxima een koningin is voor iedereen in NL. En het siert “onze” koningin Maxima dat ze niet continue in prijzige lekker vallende wollen stoffen outfits oid dergelijke rond loopt, maar ook in outfits voor “ieders” portemonnee.
Voor de zekerheid zet ik ‘ieders’ tussen “.......”.

Lees mijn reacties nog eens, continue over wat Maxima draagt.....

Over ‘objectief’ gesproken, voor de veiligheid tussen ‘.......’

Ps: Goed idee, reacties overslaan die je niet welgevallig zijn !

afbeelding van Janneke-n

Janneke-n

dinsdag 05 nov 2019 - 20:34

De stof van de broek is heel anders die hoort bij het pak van Zara en Jas zal wel van Natan zijn!

Pagina's

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?