Hare Majesteit Koningin Máxima is op zaterdagavond 3 juni aanwezig bij de openingsvoorstelling van het 70e Holland Festival in de Gashouder van de Westergasfabriek in Amsterdam.

Outfit: Koningin Máxima draagt een nieuwe jumpsuit van Roksanda.

 

Foto
Foto: ©Royalduo

Tasje van Natan:

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Joanna.Gram

Joanna.Gram

maandag 05 jun 2017 - 21:33

Ik vind het een lekker eigenzinnig pak! Ik kan het wel waarderen om zo naar de opening te komen. En als bijna enige vind ik de schoenen, tas en sieraden er prima bij. Lekker eigenwijs en die flappen vind ik geweldig!

afbeelding van orchidee

orchidee

dinsdag 06 jun 2017 - 13:40

Mag ik je dan bijval geven. Ook ik vind het een leuk pak met goede accessoires.
En die burgermeester: beetje raar, aan de voorkant in de broek, aan de achterkant niet. En wel erg geplooid door teveel ruimte aan de voorkant. Ik vind het niks.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

maandag 05 jun 2017 - 21:14

Ik zou op een Holland festival voor een Nederlands ontwerp gekozen hebben. Verder vind ik het een vreemd pak dat niet mooi zit bij de taille en versierd is met grote en verschillende kleurige flappen. Neuh, mijn smaak is het niet. De burgemeester vind ik leuk maar net iets te casual. Een blazertje in de kleur van de broek er over en ze was nog steeds hip maar wel gekleder voor haar functie.

afbeelding van Helena

Helena

maandag 05 jun 2017 - 20:57

Ik lach me naAr om al die commentaren. Hoe kan het zo uiteenlopen. Van mooi tot superlelijk.
Ik vind dit pak echt te ver gaan. O veel kleding en dan weer wat nieuws, terwijl het lelijk is.
Van voren roze van achteren lichtblauwe stof. Apart, dat wel.

afbeelding van Jannie

Jannie

maandag 05 jun 2017 - 20:35

Ik vind het een geval 'net niet'. En jammer dat haar lach steeds minder natuurlijk wordt.

afbeelding van Gerdien

Gerdien

maandag 05 jun 2017 - 14:39

Mooie jumpsuit. Alleen zou ik het mooier gevonden hebben als de schoenen en het tasje een andere kleur hadden. Nu vind ik het een beetje suikerspinachtig met al dat roze.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

dinsdag 06 jun 2017 - 11:24

Ik denk dat veel online wordt besteld en dan gekeken wordt of t past. En niet naar of t perfect past.
Bij Kate en Letitia wordt naar mijn idee veel meer op t lichaam aangepast. Maar dat vergt veel doorpassen.

afbeelding van Johannetta

Johannetta

maandag 05 jun 2017 - 11:36

Wat verschrikkelijk! Die roze flap lijkt wel een slap. Waarom zou de koningin als een ridicuul wood-be kunstwerk moeten verschijnen als zij het Holland Festival komt openen? De stijl van Maxima is dat zij zich op de een of andere manier inspireert op de omgeving (daar waar ze moet verschijnen) of een tijdperk (fifties etc.). Maar is dat 'stijl'? Ik vind het zo langzamerhand poppenkast worden en kijk ernaar met plaatsvervangende schaamte. Dit is een vrouw die zoveel in zich heeft en bovendien over veel flair en durf beschikt, maar niet over een stijl waar ik respect voor heb.

afbeelding van jeannine

jeannine

maandag 05 jun 2017 - 09:41

Ik vind de jumpsuit mooi, maar die roze en blauwe flap mogen weg, ik kan er geen zicht op krijgen , ze maken het geheel lelijk .

afbeelding van elise1

elise1

zondag 04 jun 2017 - 17:50

Zo'n evenement als het Holland Festival leent zich prima voor een bijzondere, verrassende en moderne outfit. Wat dat betreft past deze jumpsuit dus heel goed. Vind hem echter niet helemaal top. Waarschijnlijk vanwege de te grote slab vooraan.
En verder vind ik de styling ook niet geweldig. Ik had de broche achterwege gelaten, gekozen voor wat modernere oorbellen en het haar eenvoudig opgestoken. Komt de rug nog mooier tot zijn recht.
En dan mijn stokpaardje: als je dan toch experimenteert met een bijzondere outfit... doe dat dan eens met iets van een Nederlandse couturier svp!!

afbeelding van Henny

Henny

zondag 04 jun 2017 - 16:57

Ik vind het heel apart, verrassend en mooi. Alleen zou ik iets anders met het haar hebben gedaan, gezien de open rug. Dan denk ik bij deze outfit aan een lage paardenstaart. Zwarte schoenen en tasje vind ik persoonlijk mooier. En de broche en armbanden zou ik achterwege hebben gelaten. Oorhangers zijn er mooi bij. De kleuraccenten van de jumpsuit zijn voldoende.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zondag 04 jun 2017 - 16:43

De loco burgemeester is erg eenvoudig gekleed voor een ontvangst van de queen.

afbeelding van Paula

Paula

maandag 05 jun 2017 - 12:07

Is dat die mevrouw met dat blonde haar, lichte bloesje en dito broek? Die vind ik er enig uitzien, knappe vrouw ook!

afbeelding van Merel

Merel

zondag 04 jun 2017 - 17:00

Oh ja? Ik vind Kajsa Ollongren hier heerlijk modern-elegant, netjes maar mijlen (míjlen!) weg van enerzijds moeder-van-de-bruid en anderzijds clownesk/trying-to-hard. Materialen en pasvorm van broek en top lijken prachtig, kleuren flatteren haar, goed-warrig haar, en pumps maken het af.

afbeelding van zara

zara

zondag 04 jun 2017 - 18:53

Op zich vind ik de kleding van Ollengren ook erg leuk, en dan vooral die kekke, poederroze pantalon. Maar ik zou zo'n outfit voor de koningin toch te 'gewoontjes' vinden. (Neemt niet weg dat ik deze jumpsuit niet heel erg mooi vind. Ik vind hem wat vormeloos.)

afbeelding van Merel

Merel

maandag 05 jun 2017 - 07:34

Ik kan me Letizia zo in Ollengren's outfit voorstellen. De ene koningin is de andere niet. ;)

afbeelding van zara

zara

maandag 05 jun 2017 - 10:39

Ja, ik moest ook meteen aan Letizia denken! Deze outfit zou perfect bij haar Hugo Boss-achtige stijl passen.

afbeelding van Mieke 47

Mieke 47

zondag 04 jun 2017 - 15:24

De antieke broche vind ik echt misplaatst op deze jumpsuit. Gelukkig wel wat minder armbanden deze keer.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

zondag 04 jun 2017 - 11:36

Ik vind het te ver gezocht. Ergens wel feestelijk en om "gezien te worden", maar toch niet... Ook niet mooi bij de taille (de niet-bestaande taille, laat ik zeggen). Roze EN lichtblauw te veel van het goede. Had het tot één van de twee beperkt...

Was de "kledingmemo" voor dames om een pantalon te dragen?

afbeelding van Paula

Paula

zondag 04 jun 2017 - 11:20

Het enige leuke/mooie aan deze jumpsuit is de roze kleur bovenin. Verder onthou ik me maar van commentaar.

afbeelding van Els

Els

zondag 04 jun 2017 - 11:09

Hele leuke jumpsuit. Maar wat heeft iedereen toch met een jumpsuit? Staat leuk, maar brengen de dames nooit een bezoek aan het toilet? Vind het zelf super-onhandig. Heb er ook één maar draag hem eigenlijk nooit vanwege het ongemak bij toiletbezoek.

afbeelding van Wilhelmina57

Wilhelmina57

zondag 04 jun 2017 - 09:58

Dat de koningin zich als een koningin mag kleden, graag zelf. Maar dat ze zich soms als een filmster of actrice kleedt, vind ik jammer. Met zoveel hulp en advies op de achtergrond blijf ik dit een raadsel vinden. Blote rug, zonder BH...ongepast voor de vrouw van onze Koning Willem Alexander. En dat zij daar ruim € 1.500 voor neertelt, teleurstellend. Zeker na haar bezoek afgelopen dagen aan een arm land als Vietnam.

afbeelding van Merel

Merel

zondag 04 jun 2017 - 13:10

Vreemde redeneringen. Als het laatst bezochte land mijn kleding budget zou bepalen zou ik alleen nog 1-euro t-shirts mogen kopen. Niet mooi, niet respectvol naar mijn omgeving, en niet duurzaam. En een bh mag je niet zien, maar je mag ook niet zien dat ie er niet is...? Die laatste regel kende ik nog niet.

afbeelding van orchidee

orchidee

zondag 04 jun 2017 - 12:12

1x op een knop gedrukt, 5 x resultaat. Dat is waar voor je geld LOL

afbeelding van orchidee

orchidee

zondag 04 jun 2017 - 12:14

de 4e keer

afbeelding van orchidee

orchidee

zondag 04 jun 2017 - 12:13

de 3de

afbeelding van orchidee

orchidee

zondag 04 jun 2017 - 12:13

de 2de

afbeelding van orchidee

orchidee

zondag 04 jun 2017 - 12:10

Hoezo ongepast?. Door die grote ruches zie je dat toch niet. En er zijn tegenwoordig prima BH's die er wel onder gedragen kunnen worden.
Ik vind dat ze er leuk en gepast voor de gelegenheid uitziet. Voor mij is deze bijzondere outfit best dat geld waard.

afbeelding van Merel123

Merel123

zondag 04 jun 2017 - 09:36

De jumpsuit is niet mijn smaak. Maar als koningin mag je opvallen en het is weer eens totaal iets anders.
Alleen de assesoires vind ik erg bij elkaar gezocht. Het roze tasje was voldoende geweest. Waarschijnlijk dacht ze dat er ook nog iets van blauw bij moest en heeft ze daarom voor deze broche en oorbellen gekozen.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

zondag 04 jun 2017 - 07:04

Ps Máxima lijkt in de loop der jaren een andere glimlach te hebben waarbij ze haar neus een beetje optrekt.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

zondag 04 jun 2017 - 07:03

Ik weet niet goed wat ik ervan vinden moet. Leuk dat ze echt iets anders probeert dat wel. Ze heeft denk ik geen BH aan , gezien haar blote rug en het lijkt of je dat op bepaalde foto's ook ziet aan de voorkant. Ik vind dat niet gekleed voor een vrouw in haar functie maar al met al: leuk geprobeerd en een keer iets anders. Het haar lijkt vettig. Een staart of opgestoken had ook erg mooi gestaan.

afbeelding van car

car

zondag 04 jun 2017 - 00:20

De achterkant vind ik zekers n keer wat anders...en staat haar mooi....zonder flappen aan de voorkant was het dan heel chique geweest! Nu vind ik het teveel van het goede!!
Zoals al opgemerkt....combineer dit met zwarte pumps en zwarte clutch. ..en klaar! Komt gewoon de volgende keer hahah en dan ook inderdaad het haar in een mooie staart :)

afbeelding van amaliaatje

amaliaatje

zondag 04 jun 2017 - 13:15

met zwarte accessoires zou het commentaar geweest zijn: wat saai, waarom niet iets fleurigs... kortom, zoveel hoofden, zoveel zinnen.........ik was er bij en ze zag er geweldig uit, vonden ook de mensen om me heen trouwens. Misschien komt het op "platte plaatjes" anders over, dat kan ik niet beoordelen door de 'live view' die ik had. ;-)

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zondag 04 jun 2017 - 00:12

Gedurfd! Leuk hoor een queen die wat anders probeert! Staat haar goed. Op sommige fotos lijkt de flap wat groot maar op andere weer niet. Geinig met de kleurtjes.
De foto die t koninklijk huis twittert is ook leuk.
Ik had m ook met zwarte assessoires gecombineerd.
Jammer dat 1 of 2 of 3 van de Atjes niet mee is....

afbeelding van Sjanine

Sjanine

zaterdag 03 jun 2017 - 23:39

Idd, het is passend bij de gelegenheid!!
Wat had ze voorgaande jaren eigenlijk voor outfits aan..
Maar ik vind Maxima net een ingepakt cadeautje met die kleurige flappen aan de bovenkant!!
Rugdecolleté vind ik wel leuk voor de verandering.. Maar de accessoires keuze kan ik niet begrijpen.. teveel verschillende stijlen worden er gebruikt!!
En warempel de helft minder aan armbanden dan tijdens het bezoek in Vietnam.

afbeelding van Merel

Merel

zaterdag 03 jun 2017 - 23:24

Clownesk. Inclusief de glimlach (op RbR). Snel vergeten.

afbeelding van Fina

Fina

zaterdag 03 jun 2017 - 22:39

Zeer Bijzonder en ik vind het wel mooi. Inderdaad op fb wordt het wel heel erg naar beneden gehaald omdat na mijn idee de foto ook niet scherp is waardoor de roze kraag niet goed eruit komt.
Roze schoenen had van mij ook niet gehoeven zwart was beter geweest zeker ook met het blauw aan de achterkant.
Ik kan de kledingkeuze zeer waarderen zeker passend bij dit festival.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 03 jun 2017 - 22:32

Hm, niet mijn smaak, deze jumpsuit. Al vind ik de outfit op zich wel passend voor deze gelegenheid.

afbeelding van Josine - Moderator

Josine - Moderator

zaterdag 03 jun 2017 - 22:25

OP Facebook vinden mensen dat Máxima een slab om heeft, hahaha.

afbeelding van Maria

Maria

zondag 04 jun 2017 - 16:40

Dat was mijn eerste associatie ook.

Nu ik ook de achterkant heb gezien: Engelse drop.

Dit mag in de kast blijven hangen.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

zondag 04 jun 2017 - 19:20

Geweldig! Ha ha :)

afbeelding van Jens

Jens

zaterdag 03 jun 2017 - 22:20

Hé bah, wat een lelijke jumpsuit. Rare flappen, raar model, lelijke roze (roze!) schoenen. Nee, gewoon lelijk. Ik vind vandaag alleen de broche mooi. En de glimlach uiteraard.

afbeelding van Liz

Liz

zaterdag 03 jun 2017 - 21:32

Leuk een jumpsuit! Ik vind de flap aan de voorkant een beetje aan de grote kant, maar vind de golven aan de zijkant wel gaaf.
Ik had mijn haar opgestoken bij zo'n drukke bovenkant.
Ik had denk ik ook geen roze acessoires gekozen, aangezien er ook blauw op de achterkant zit.
Ik twijfel nog een beetje of ik het nou kunstig of clownesk moet vinden...

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 03 jun 2017 - 21:32

Wat een bijzondere outfit en leuk dat je zo snel hebt gevonden wie de ontwerper van deze outfit is! Het staat fleurig, maar ik weet nog niets helmaal wat ik van deze outfit vind. In ieder geval mooi rug decolleté. Heel apart. Wel heel leuk te zien dat Máxima zo straalt!

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 03 jun 2017 - 20:55

Gaaf maar jammer dje roze accessoires! Als die zwart waren geweest en haar haar in een staart was het super geweest en de broche past ee totaal niet bij

afbeelding van Doro

Doro

zaterdag 03 jun 2017 - 20:55

Gaaf maar jammer dje roze accessoires! Als die zwart waren geweest en haar haar in een staart was het super geweest

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?