Terwijl koningin Máxima verjaardagstaart zat te eten en prinses Amalia haar eerste examen maakte, vond er achter de schermen van deze website een geboorte plaats. Een geboorte van een nieuwe website, welteverstaan. Uiterlijk 1 juli komt ModekoninginMáxima 4.0 online! 

Net zoals de modewereld nooit stil staat en trends elkaar in sneltreinvaart afwisselen, zo blijft ook de wereld van webdesign en websites altijd in beweging. Na achttien heel tevreden jaren is het daarom tijd voor een nieuwe versie van ModekoninginMáxima. De vierde sinds 2003. Op het vertrouwde adres, met de vertrouwde ingrediënten, maar dan wel met wat leuke extra's. Zo komt er een fotoalbum met (bijna) al Máxima's outfits, een uitgebreid reactieformulier met likes en emoticons, een speciaal gedeelte voor de drie prinsessen, en ga zo maar door. 

Bij de update nemen we afscheid van Adriaan Smith, die van het begin tot 30 april 2021 verantwoordelijk was voor het technische gedeelte van ModekoninginMáxima.nl. Petra heeft zijn plek inmiddels ingenomen, en is achter de schermen al volop bezig met de nieuwe website. Hartstikke tof allemaal, maar we missen eigenlijk wel wat. En dat is de input van de trouwe bezoekers. Dus heb je nog een fantastisch idee, een ergerpuntje, of iets in die trant: laat het ons weten. Via een reactie onder deze blog of via het mailformulier ([email protected] doet het ook). En wat we ook nog zoeken zijn leden voor het testpanel. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de testwebsite een paar keer bezoeken en laten weten wat goed is en wat beter kan. Aanmelden kan via het mailformulier of een mailtje. Alvast hartelijk bedankt. Op naar een nieuw avontuur! 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van sanne010

sanne010

vrijdag 21 mei 2021 - 15:37

Nog meer reclame?

afbeelding van Hennie64

Hennie64

donderdag 20 mei 2021 - 00:00

Wat leuk Josine . Altijd goed om over veranderingen, vernieuwing en/of verbetering van een bestaande site na te denken. Ik denk ook zeker met het oog dat Amalia wellicht een eigen hoekje op de nieuwe site krijgt In december?
Veel succes met het opzetten.

afbeelding van Luna

Luna

woensdag 19 mei 2021 - 18:34

Wat leuk, ben heel benieuwd hoe de website er straks uit gaat zien. Ik vind het altijd wel heel fijn dat de site zo rustig en overzichtelijk er uit ziet. Leest prettig!

Geen idee of ik het hier mag delen, maar morgen bij de tweede halve finale van het EVS draagt Chantal Janzen een jurk van Claes Iversen. Ik zag die jurk en dacht gelijk oeh Maxima vibes! En dat zonder dat ik wist wie de ontwerper was. Komt omdat ik hier vaak kijk denk ik, haha. In elk geval hele gave jurk. De jurk van de eerste halve finale was van Edwin Oudshoorn. Ook erg vet. Heeft Maxima daar wel eens iets van gedragen? https://www.andc.tv/item/people-entertainment-gossip-sterren-chantal-ont...

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 19 mei 2021 - 18:40

Leuk Luna!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

woensdag 19 mei 2021 - 17:45

Wat leuk. Dat gaat vast nog veel mooier worden dan het nu al is!
Natuurlijk wil ik testen.

afbeelding van Marjanneke

Marjanneke

woensdag 19 mei 2021 - 17:39

Wat fijn dat je doorgaat met deze website, al is het in een ander jasje. Goed om na zoveel jaren te vernieuwen.
Wat ik altijd erg leuk vond dat je ook een tijdje naar betaalbare alternatieven en verkoopadressen zocht en die naast de kleding van de koningin zette. De laatste tijd zie ik die niet zoveel meer. Maar daar zat wel heel veel werk in denk ik.

afbeelding van Marjanneke

Marjanneke

woensdag 19 mei 2021 - 18:52

Oh ja, ik wil ook graag meedoen met testen, dus laat maar weten hoe of wat?

afbeelding van oranjefan

oranjefan

woensdag 19 mei 2021 - 18:32

Dat lijkt mij ook leuk!

afbeelding van Maxfan

Maxfan

woensdag 19 mei 2021 - 16:54

Ik wil gerust de website testen, fijn dat je ons steeds van zulke leuke nieuwtjes en overzichten voorziet.

afbeelding van Maxfan

Maxfan

woensdag 19 mei 2021 - 16:54

Ik wil gerust de website testen, fijn dat je ons steeds van zulke leuke nieuwtjes en overzichten voorziet.

afbeelding van MarjaE

MarjaE

woensdag 19 mei 2021 - 15:48

Ik wil wel meedoen mer het testpanel. Vervelend nu is inderdaad de pop-up van advertenties

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

woensdag 19 mei 2021 - 15:33

Wat een leuk nieuws! Ik draag ook heel graag bij aan het testpanel. Met een nieuwe website (en hopelijk ook een post-Corona tijdperk met meer bezoeken en dus mode!) ga ik misschien ook weer wat meer gemotiveerd worden om wat vaker te reageren :)

Een technisch dingetje wat ikzelf vervelend vind, zijn de pop-up advertenties als je een commentaar wilt lezen (klikkend op het commentaar vanaf de homepage). Als je die advertentie dan uiteindelijk wegklikt, is ook meteen het tekentje weg op de commentaar-pagina zodat je gemakkelijk kunt zien welke commentaren je nog niet gelezen hebt. Ik weet niet of ik dat handig uitleg...

afbeelding van manzes

manzes

woensdag 19 mei 2021 - 15:06

Ik zou zo graag alle kronen van Máxima willen zien.
Het liefst met de kleding die ze daar aan had.

afbeelding van Magda

Magda

woensdag 19 mei 2021 - 14:27

Je bent er maar druk mee, Josine. Leuk om te lezen dat er een nieuwe versie komt die uitgebreid wordt. Ik ben heel benieuwd. In ieder geval alvast succes ermee. . Leuk dat er een apart hoofdstuk komt voor de prinsessen.
Misschien ook een idee om bij keuzes van de maand/jaar een scheiding aan te brengen in dag en avond kleding. ( Dit is al vaker voorgesteld).

afbeelding van Suus

Suus

woensdag 19 mei 2021 - 13:39

Gefeliciteerd! Kijk er naar uit. Wil ook best testen hoor. Komt er ook een app/mobiele site?
Groetjes Suus

afbeelding van oranjefan

oranjefan

woensdag 19 mei 2021 - 13:07

Geweldig! Gefeliciteerd Josine!
Ik zag dat ik al meer dan 6 jaar een account heb, ik heb voor het eerst een reactie geplaatst op koningsdag 2015. Maar jij doet dit al zo lang, super!
Ook leuk dat er een gedeelte komt voor de drie A-tjes.
Er gaat voor Maxima ook heel wat veranderen, straks hebben ze alleen Ariane nog elke dag thuis.

afbeelding van Jens

Jens

woensdag 19 mei 2021 - 13:06

Goed bezig Josine, ik meld me graag aan voor het testpanel.
Misschien is een top en flop van de maand nog leuk, of een maandelijkse terugblik op een bepaald jaar of een persoon binnen het Koninklijk huis (aangevraagd door bezoekers).

© 2021 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?