De Koning en Koningin wonen op 5 mei in Amsterdam het 5 mei-concert bij, de afsluiting van de Nationale Viering Bevrijding.

Outfit: koningin Máxima draagt een nieuwe zijden pantalon met wijde pijpen en een top met bloemen van modehuis Natan. 

 

Ensemble van Natan:

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Henny

Henny

zondag 07 mei 2017 - 21:27

@Margriet, goed verwoord en mee eens.
Letizia is inderdaad voorspelbaar, maar toch vind ik haar juist wel leuk om te volgen. Ik vind haar kleding altijd als gegoten zitten, en dat spreekt me erg aan. :-)

afbeelding van marinde

marinde

zondag 07 mei 2017 - 23:03

Ik vind Letizia wat nep. Ze heeft veel aan zich laten sleutelen.
Ze is veel afgevallen en toch heeft ze volle borsten die recht vooruit staan.
Dat vind ik niet natuurlijk.....
Maar goed: ze ziet er altijd keurig verzorgd (en wel wat saai wat mij betreft...) uit.

afbeelding van Henny

Henny

maandag 08 mei 2017 - 18:38

Ze zal wel een heel goed passende lingerie/BH dragen :-)

afbeelding van Margriet76

Margriet76

zondag 07 mei 2017 - 19:58

@ Iris, ik was het juist wel eens met die vrouw. Ze gaf aan dat Maxima ook voor 10 mantelpakjes zou kunnen kiezen maar ze durft het aan om af te wisselen in stijlen. Dat maakt het ook zo leuk om haar te volgen. Het is nooit saai met Maxima. Soms zitten er dingen tussen waarvan ik denk : ouch. De culotte bijvoorbeeld, vreselijk. Maar daar staan dan wel weer prachtige outfits tegenover die het ruimschoots goedmaken. Maxima durft af te wisselen. Kijken we naar Letitzia dan vind ik haar vaak voorspelbaar en minder leuk om te volgen. Ik besef me echter wel dat als vrouwen over zo'n budget zou kunnen beschikken als Maxima tot haar beschikking heeft, inclusief haar en make up stylisten en haute couture iedere vrouw zou kunnen stralen. Maxima ziet er s morgens zonder make up vast ook uit als the girl next door.

afbeelding van Jens

Jens

zondag 07 mei 2017 - 22:57

Precies Margriet, juist het onvoorspelbare maakt het zo leuk om Máxima te volgen. Nooit volmaakt (gelukkig zou ik zeggen) maar altijd enthousiast, ik hou er van.
Iris, wat vind jij een hele domme fout?

afbeelding van Iris

Iris

zondag 07 mei 2017 - 22:31

Margriet, ik weet dat Maxima niet saai is, dat heb ik ook niet gezegd. Het ging mij hierom het feit dat de stylist Maxima zo roemde om haar goede keuzes met betrekking tot haar optredens en styling, nou ik denk dat ze dan een verkeerde bril op heeft gehad want daar klopt helemaal niets van wat mij betreft. Maxima maakt hele domme mode fouten en dat vind ik onbegrijpelijk.

afbeelding van Iris

Iris

zondag 07 mei 2017 - 15:58

Gisteren nog even naar Blauw Bloed gekeken en in het programma was dan weer zo'n zogenaamde styliste die eens even precies vertelde hoe perfect gestyled en passend voor de gelegenheid Maxima altijd gekleed is, er was zo goed over haar kleding nagedacht. Nou, sorry wat een onzin kraamde die vrouw uit zeg. Ik vind dat Max dus heel vaak niet perfect gestyled is en juist vaak de plank mis slaat als het gaat om passende kleding naar de gelegenheid. Hebben jullie het programma gezien en wat vonden jullie van dit item?

afbeelding van Magda

Magda

zondag 07 mei 2017 - 21:40

Ik ben het met je eens, Iris. Ik erger mij ook aan dat soort commentaren van die stylisten. Het is allemaal zo overdreven.

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 06 mei 2017 - 21:04

Is die clutch trouwens nieuw Josine?

afbeelding van Moderator Petra

Moderator Petra

zaterdag 06 mei 2017 - 21:03

Wat een prachtige foto op de homepage Josine! Compliment aan de fotograaf!

afbeelding van Krielie

Krielie

zaterdag 06 mei 2017 - 19:16

Ik reageer niet zo vaak maar nu is écht wel het moment. Heel erg lelijk! Zoals Beatrix altijd ingewikkelde mouwinzet en fladdermouwen had, heeft Maxima stijve stof als handelsmerk gekozen. Soms pakt het goed uit maar deze broek is té lelijk voor woorden. Echt niet langer naar kijken of energie insteken.

afbeelding van Anne-Roos

Anne-Roos

zaterdag 06 mei 2017 - 18:54

De top vind ik mooi en Maxima's kapsel echt super! Heel verzorgd.
De broek is niet mijn smaak, maar wijde broeken geven wel een glamoureus effect, dus in die zin snap ik wel dat ze deze combinatie draagt.
Maar een volgende keer mag ze van mij de top met een mooie kokerrok dragen

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

zaterdag 06 mei 2017 - 15:16

Ook bij nader inzien vind ik de broek verschrikkelijk. Ten eerste is een combinatie van een wijde top met een wijde broek al niet mooi. Zonder de plooi is de broek ook al veel minder mooi dan bij het model op de foto. Hij zit echt vreselijk slecht bij het kruis (sorry...), vooral van de achterkant. Lelijk zoals de zoom ook te zien is. Nee echt niet geslaagd....

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 06 mei 2017 - 16:43

Waar zien jullie de achterkant?

afbeelding van jeanine68

jeanine68

zaterdag 06 mei 2017 - 11:25

Van mij mag ze die broek terugbrengen bij Natan. Niet meer dragen, is mijn advies.
Ok, de top kunnen we nog een keer bekijken op een mooie kokerrok.

afbeelding van Siobhan

Siobhan

zaterdag 06 mei 2017 - 09:31

Op t eerste gezicht lijkt t een jurk doordat er geen vouw in de broek is ingestreken. Dat is mooi. Dat zalmroze is weer eens wat anders. Staat haar goed. Haar zit goed.
Ik hoop dat ze thermisch ondergoed er onder had.

afbeelding van Margriet76

Margriet76

zaterdag 06 mei 2017 - 09:28

Maxima heeft de pot van Natan weer goed gespekt;-) Ik vind het wel een leuk geheel helemaal op foto's dat ze loopt. Heel elegant. Kleur vind ik haar ook erg mooi staan. Wat een bofkont is Maxima toch om zich te kunnen omringen met zoveel pracht en praal. Ze mogen mijn haar en make up ook wel eens komen doen:-)

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 06 mei 2017 - 08:51

De broek is niet mijn smaak. Een wijde trendy broek is best mooi, maar dan van een soepel vallende stof. De top vind ik wel mooi, maar dan i.c.m. een aansluitende broek of rok. De kleur maakt haar wat flets.
In z'n algemeenheid. Ik heb het idee dat de kleding van NATAN bij het model veelal mooier valt dan bij Maxima. Dat geldt ook voor deze broek. Met een scherpe vouw zou de broek beter tot z'n recht komen :-)
Verder mooi verzorgd.

afbeelding van Sjanine

Sjanine

zaterdag 06 mei 2017 - 08:37

Wat een misser!! Kleur te flets. Top icm de broek veel te wijd en vice versa.
Ik hou heus wel van apart, maar dan in materiaal keuze. En niet in het vormeloze..
Wel een pluspunt: Een compliment voor de hairstylist!!

afbeelding van Fina

Fina

vrijdag 05 mei 2017 - 23:07

Snap vele commentaren niet. Wijde pijpen zijn in de mode en na mijn weten is Maxima toch ook een modekoningen.
Hoe dan ook Maxima houdt van anders en daar hou ik weer van.
Je kan altijd voor safe gaan zie Letizia of Kate maar dat is ook vaak saai en dat hebben we bij onze Queen niet.
Door haar lengte vind ik dat zij de broek met wijde pijpen prima kan dragen en de top is inderdaad wijd maar door de bloemen stoort het mij niet.
Al met al wederom een geslaagde outfit.

afbeelding van elise1

elise1

zondag 07 mei 2017 - 11:32

Iets wat in de mode is hoeft niet perse mooi te zijn. Dat geldt in dit geval zeker. De stof is veel te stug voor zo'n model broek (Zie commentaar Henny). Heb de foto's van Robin gezien. De broek staat nog lelijker dan ik had gedacht. Jammer, want ze zag er verder verzorgd uit.

afbeelding van MrsDuck

MrsDuck

zaterdag 06 mei 2017 - 16:27

Smaken verschillen... ik vind de combinatie en met name de broek lelijk. Modekoningin of niet, je hoeft niet alle trends in een outfit te stoppen of aan trends mee te doen die je niet staan. De wijde top op de wijde broek maken haar onnodig vormloos en breed. Door de min of meer zelfde kleur wordt dat nog versterkt. De broek zit qua kruis echt niet charmant. Een strakkere broek was ook goed geweest en echt niet safe bij een gelegenheid als deze. Door haar expressie, haar en accessoires is ze sowieso niet saai of vlak.

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 06 mei 2017 - 09:05

Leuk dat smaken zo kunnen verschillen. Ik vind een wijde trendy broek ook mooi, maar dan in een andere stof, een stof dat soepel valt. Ik hou sowieso van trendy, maar het moet wel bij m'n leeftijd, figuur passen en het moet mijn stijl zijn.
Ook al is het mode dan wil het nog niet zeggen dat het je smaak is of de stijl bij je past. :-)
Een (heel) wijde broek moet ook nog eens bij je figuur passen. (Dit geldt natuurlijk voor alle kledingstukkeen en dessins). Maxima kan dit hebben, omdat ze lang en slank is.
Ik vind de kleur mooi, maar het maakt haar wat flets, vind jij dit ook? :-)

afbeelding van Fina

Fina

zaterdag 06 mei 2017 - 10:57

Doordat ze vrij zwaar opgemaakt is (sowieso hou ik van sprekende kleuren op de lippen) vind ik het haar niet echt flets maken.
Bijna alle armbanden die ze heeft had ze om en dat fleurt het geheel ook op :-).
Bij een getinte vrouw of donkerharige staat deze kleur vaak beter vind ik maar Maxima heeft na mijn idee gedaan wat hoort bij deze kleur.
Het blijft inderdaad interessant om de verschillende meningen te lezen.
Maar ik vind veel wat Maxima draagt leuk........

afbeelding van Jannie

Jannie

vrijdag 05 mei 2017 - 22:44

Ik vind het idee best mooi, maar zou het mooier vinden met een broek van soepeler stof en misschien net iets meer contrast qua kleur.

afbeelding van karpathos

karpathos

vrijdag 05 mei 2017 - 22:17

Willem-Alexander ziet er geweldig uit, maar de creatie van Máxima is te lelijk voor woorden. Natan heeft de vormloze top een beetje proberen op te vrolijken met wat bloemen. De broek is veel te wijd! Het kapsel zit prima.

afbeelding van Helena

Helena

vrijdag 05 mei 2017 - 22:15

Vind ik ook Suus, inderdaad Jens, mij kan die broek ook niet schelen.
Wat moet je ook nog aantrekken, als je origineel wilt blijven.

afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 05 mei 2017 - 22:17

Zo is het Helena. Ik heb weer genoten van de uitzending.

afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 05 mei 2017 - 22:14

Een heel mooi en toegankelijk concert dit jaar. Alleen de jazzy versie van We'll meet again vond ik minder geslaagd. En ik mis Koningin Beatrix nog steeds bij het ererondje :-(

afbeelding van Marga

Marga

vrijdag 05 mei 2017 - 22:14

Hele mooie top. Kleur wat te bleek voor Maxima. Wel erg leuk dat Maxima ook wel eens een sjaal omdoet als het fris is. Gisteren ook al een zwarte en vanavond ook weer. De broek lijkt nogal fors, maar tijdens het lopen zwiert die toch aardig. Niet mijn favoriet, maar wel mooi.

afbeelding van Suus

Suus

vrijdag 05 mei 2017 - 22:07

Wat zijn ze weer enthousiast en ontwapenend. Word er zelf blij van! Prachtig.

afbeelding van Marga

Marga

vrijdag 05 mei 2017 - 22:14

Ben ik helemaal met je eens, Suus!!

afbeelding van Suzanne

Suzanne

vrijdag 05 mei 2017 - 21:56

Ze heeft het koud. Deken over zich heen getrokken

afbeelding van elise1

elise1

vrijdag 05 mei 2017 - 21:49

Ze heeft er werk van gemaakt. Mooi haar, feestelijke top, fijne uitstraling. Helaas een draak van een broek met een lelijk kruis erin.

afbeelding van MeRoyalty

MeRoyalty

vrijdag 05 mei 2017 - 21:40

Wat een lelijke broek! Jammer dat ze de laatste weken zoveel nieuws draagt, ze heeeft zoveel eenmalige gedragen kleding in de kast hangen. ..

afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 05 mei 2017 - 21:39

Wat zijn ze enthousiast! Kan mij die broek ook eigenlijk schelen...

afbeelding van Wilhelmina57

Wilhelmina57

vrijdag 05 mei 2017 - 21:37

De top is mooi, maar de kleur is te bleek voor onze koningin.
De pantalon vind ik echt niet mooi, zo wijd, wie maak je hier blij mee?

afbeelding van Merel123

Merel123

vrijdag 05 mei 2017 - 21:12

Ik durf het bijna niet te zeggen, maar ik vind het mooi ;-)
Alleen zit de broek erg strak bij de billen.

afbeelding van marinde

marinde

vrijdag 05 mei 2017 - 21:06

Mooie top maar wat een afgrijselijke broek. Natan op zijn slechtst wat mij betreft.

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 05 mei 2017 - 21:04

De broek is hetzelfde model als de rode broekrok alleen nu dus lang. In het kruis zitten ze hetzelfde.

afbeelding van orchidee

orchidee

vrijdag 05 mei 2017 - 22:39

Inderdaad, vooral de achterkant was vreselijk.

afbeelding van zita

zita

vrijdag 05 mei 2017 - 20:57

Wat vreemd dat Máxima's broek geen ingestreken vouw heeft en die van het model wel. Daar zou de broek erg van opknappen, denk ik. Op basis van deze foto's vind ik het echt een afschuwelijke combinatie: wijde top en wijde broek, een vormloze berg zijde.

afbeelding van MrQQQU

MrQQQU

vrijdag 05 mei 2017 - 21:01

En wijd kapsel ;-)

afbeelding van Mary

Mary

vrijdag 05 mei 2017 - 20:51

Volgens mij is het best mooi. Zo even op bewegend beeld beoordelen. Hoop vooral dat ze het niet te koud heeft als ze daar boven de Amstel zitten.

afbeelding van Iris

Iris

vrijdag 05 mei 2017 - 20:38

Ik zie ze netop npo1, lijkt anders als op de foto, op de foto lijkt de broek kolossaal omdat de foto een beetje van onder af is genomen.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

vrijdag 05 mei 2017 - 20:31

Leuk hoor, dat ze weer eens wat nieuws probeert, maar dit vind ik op het eerste gezicht niet mooi. Wellicht verander ik nog van mening als ik andere/betere foto's zie?

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 06 mei 2017 - 09:23

WAUW wat ben je weer snel met je blòg en foto's!

Wat een prachtige top! De broek is mooi maar van te stugge stof gemaakt, waardoor deze niet heel mooi valt. Om heel eerlijk te zijn vind ik de outfit na wat betere foto's gezien te hebben steeds leuker worden, zeker als ze beweegt is het een topper.
Ik zie nu dat ze sandaaltjes draagt. Wat een held met dit weer en buiten stil zitten.

afbeelding van Jens

Jens

vrijdag 05 mei 2017 - 20:26

Ik snap het wel. Die broek. Skibroek eronder, klaar.

afbeelding van Magda

Magda

vrijdag 05 mei 2017 - 21:46

Haha, goed idee.
Vreselijke broek.
Maar de top is heel mooi, wel graag met kokerrok.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?