De meeste hoeden uit haar garderobe heeft koningin Máxima wel meerdere keren gedragen, maar er zitten een paar mooie exemplaren bij die tot nu toe slechts eenmaal gebruikt zijn. Zo ook de rode hoed die Máxima droeg in april 2009, toen zij een groot baggerschip mocht dopen met de toepasselijke naam VOX-Máxima. Het opvallende ontwerp van Fabienne Delvigne combineerde de prinses met een rood/roze ensemble (van modehuis NATAN), dat tot mijn spijt ook al geruime tijd niet meer gedragen is. Wat mij betreft haalt Máxima deze hoed mét bijpassende outfit dan ook weer snel uit de kast. In combinatie met een mooie assymmetrische knot is het mijns inziens prima geschikt voor een staatsbezoek of het bezoek van het Zweedse koningspaar aan Nederland,  4 en 5 april. 

Rood is er in vele tinten, dus ik vermoed dat Máxima deze hoed speciaal in de juiste kleur heeft laten verven. Ideaal voor een prachtig totaalplaatje, maar lastig om het opnieuw te dragen in combinatie met andere ensembles. 

Hoed van Fabienne Delvigne, die wat mij betreft een van de beste modistes van dit moment is. 

Foto's met dank aan: 

www.dutchphotopress.com 
Fabienne Delvigne 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Dianne

Dianne

dinsdag 18 mrt 2014 - 19:41

echt een hele mooie hoed...
ik zou ook graag weer eens dit outfit met hoed willen zien...

maar wel op een gelegenheid dat alle aandacht voor Maxima is anders krijgt ze weer zoveel commentaar net als op het huwelijk van pieter Christiaan en Anita

afbeelding van Kaatje

Kaatje

dinsdag 18 mrt 2014 - 14:42

Nou, ik sluit me aan bij alle vorige commentaren: prachtige kleur, graag opgestoken haar bij de hoed. (en hoed is idd aan de grote kant, maar voor sommige gelegenheden vind ik dat niet storend) Nu nog een goede gelegenheid zoeken waarbij eea weer uit de kast kan.

afbeelding van Willie

Willie

dinsdag 18 mrt 2014 - 14:37

Het jasje vind ik mooi en kan ze zo weer dragen, de jurk ben ik niet weg van en de hoed vind ik echt veel te groot en inderdaad zoals al veel opgemerkt, hij staat helemaal verkeerd, allen wanneer ze hem goed opzet zie je haar gezicht niet meer en ziet zij ook weinig. Daarom mijn conclusie: hoed is om nog te dragen, te groot

afbeelding van Eyjafjallajokull

Eyjafjallajokull

dinsdag 18 mrt 2014 - 11:44

te groot

afbeelding van Emmy

Emmy

dinsdag 18 mrt 2014 - 10:21

Ben wel benieuwd hoe de hoed haar staat als ze die meer boven op haar hoofd zou dragen.
De kleurencombinatie van de kleding vind ik erg mooi.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

dinsdag 18 mrt 2014 - 10:08

Mooie outfit en mooie hoed. Wel op de juiste manier dragen en met een knot. Mag zo uit de kast wat mij betreft. Ze kan de hoed eventueel ook dragen bij neutrale kleuren en dan combineren met de juiste tint clutch en schoenen.

afbeelding van Royal Ellen

Royal Ellen

dinsdag 18 mrt 2014 - 10:00

Mooi ensemble, prachtige hoed. Graag nogmaals dragen! (maar dan met opgestoken kapsel).

afbeelding van BeccaD

BeccaD

dinsdag 18 mrt 2014 - 09:20

Holly hobby, de hoed staat zo wel heel blij maar niet "zoals het hoort" eens met alle eerdere commentaren, zeker nog eens dragen en met de roze/rood combi al was het maar omdat het mijn lievelingskleuren zijn en ze maxima prachtig staan ;-)

afbeelding van Henny

Henny

dinsdag 18 mrt 2014 - 09:18

Prachtige hoed en outfit. Persoonlijk vind ik een opgestoken kapsel bij zo'n hoed veel mooier.

afbeelding van Lisanne

Lisanne

dinsdag 18 mrt 2014 - 08:54

Het is een leuk stel! Goed gecombineerd.. Alleen de hoed.. tziet er niet uit, met dat piekerige haar eronder, en ook hoe ze 'm op haar hoofd heeft. Liever gewoon zoals met de kenningsmakingsbezoeken. Maar daar zal ze zelf ook wel achter gekomen zijn dat dat beter staat. Aan de andere kant snap ik ook wel, ze wilde toegangelijk zijn voor de mensen, zo zie je haar hele gezicht gewoon, bovendien heb je zo veel meer zicht. En als je dan wel een grote hoed op wilt zetten moet je het zo doen. Ik zie het ebst zitten het nog eens te zien maar dan de hoed anders!

afbeelding van Suzanne

Suzanne

dinsdag 18 mrt 2014 - 07:28

Maxima kwam toen zonder hoed aan. Deze is later opgezet, waarschijnlijk door de grote van de hoed. Ook bij vertrek was de hoed toen af.

afbeelding van Marije

Marije

maandag 17 mrt 2014 - 20:18

Op zich mooie hoed, maar ik vind hm wel erg groot. Zou inderdaad prima zijn bij een staatsbezoek, maar niet bij bijv. een bezoek aan een bejaardentehuis (daar is tie echt te groot voor).
Kleding mag ze nog wel een keer dragen!

afbeelding van Myrte

Myrte

maandag 17 mrt 2014 - 20:06

Prachtige outfit! Chapeau! Helemaal eens met eerdere suggesties t.a.v. kapsel en stand van de hoed. Zo zit ie misschien het meest comfortabel, maar het plaatje klopt nu net niet.

afbeelding van Sofia

Sofia

maandag 17 mrt 2014 - 19:55

Kostschoolmeisje look.De hoed is prachtig maar moet recht op het hoofd staan en dan recht boven de wenkbrauwen.En inderdaad het haar opgestoken.Het is mij een raadsel waarom niemand tegen haar zegt dat je een hoed zo niet op zet.De kleuren staan haar prachtig!

afbeelding van elise1

elise1

maandag 17 mrt 2014 - 19:54

Heel mooi, maar niet met dat piekhaar maar met een mooie, strakke knot en zonder veel andere toeters en bellen.
Delvigne maakt prachtige hoeden, vooral dit soort grote hoeden. Maar ze maakt ook van die rare haarstukjes, die vind ik vaak een stuk minder mooi. Zoals dat rare vogelnest, dat Maxima op haar hoofd had toen ze Italie bezocht. Zoiets vind ik te ver gezocht en veel te gekunsteld.

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

maandag 17 mrt 2014 - 19:53

Wat een geweldige hoed! Deze verdient het om snel uit de hoedendoos gehaald te worden: koninklijk mooi! Met een asymmetrische knot en dit leuke pakje een top outfit. Hopelijk wordt Máxima door dit blog geïnspireerd en zien we deze outfit snel weer.

afbeelding van Annelie

Annelie

maandag 17 mrt 2014 - 19:44

Ik zou het pakje inclusief hoed nog wel eens terug willen zien. De hoed wel graag in combinatie met een mooie assymetrische knot en 'normaal' op het hoofd.

afbeelding van Magda

Magda

maandag 17 mrt 2014 - 19:42

Mooie hoed, maar ze moet hem idd wel goed op haar hoofd zetten. En graag het haar mooi opgestoken. Dan is het plaatje af.

afbeelding van elisah.

elisah.

maandag 17 mrt 2014 - 18:13

Het pakje is zeker de moeite waard om nog eens uit de kast te halen, staat haar super!!!
De rand van de hoed is te groot, en ze draagt de hoed niet goed, staat te ver naar achteren.
Mij is geleerd dat bij het dragen van een hoed nooit je haren onder de voorrand uit mogen komen.!
Je schijnt ook altijd opgestoken haren te moeten dragen bij een hoed, dus geen losse pieken..................!!
Kleurencombinatie is echt heel mooi.

afbeelding van Annetje

Annetje

maandag 17 mrt 2014 - 17:57

Helemaal mee eens, Josine.
Beeldschone hoed en een prachtig pak.
Vaak herdragen zou ik zeggen?

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?