Via de e-mail en reacties krijgen we bijna dagelijks tips. De een herkent schoenen, de ander weet wat toe te voegen over de hoed en weer een ander heeft wat nieuws te melden over de juwelen van koningin Máxima. Hartstikke fijn, want ook aan onze kant glipt er wel eens een foutje door. Zo meldden wij onlangs dat Máxima oorbellen droeg van Suzanne Friis Bjørner, maar niets minder blijkt waar. Máxima's hippe swing-oorbellen zijn namelijk van JAR. Maridje, bedankt voor de correctie! 

Máxima met de oorbellen:


Foto: Arno Tax

 

 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van nettyroyal

nettyroyal

vrijdag 18 mrt 2016 - 09:16

Fan is het Engelse woord voor waaier :-) Is dus geen onderdeel van de naam van de designer. Je vindt hem onder JAR of JAR Paris.

afbeelding van orchidee

orchidee

donderdag 17 mrt 2016 - 14:19

Dat is hetzelfde plaatje als hier bovenaan door Josine geplaatst is, maar op de foto waar ik Eftichia op wijs kun je precies zien hoe deze oorstekers in elkaar zitten. Zij heeft het steeds over 2 oorstekers, en ze heeft een beetje gelijk.

afbeelding van Lizette

Lizette

donderdag 17 mrt 2016 - 23:57

ik bedoelde het plaatje van de blauw/paars,als je iets verder door scrolt , daar kun je duidelijker zien hoe het in elkaar steekt.

afbeelding van Eftichia

Eftichia

donderdag 17 mrt 2016 - 18:30

orchidee@ Bedankt voor de informatie, maar ik schreef ook "dus niet" erbij in mijn reactie, ik had zelf al via Google gekeken. Mooie sieraden heeft deze JAR!

afbeelding van Eftichia

Eftichia

donderdag 17 mrt 2016 - 11:07

Wat leuk om deze aparte oorbellen in een close-up te zien, ik heb altijd gedacht dat Máxima 2 oorbellen in had dus niet.

afbeelding van orchidee

orchidee

donderdag 17 mrt 2016 - 13:45

Wanneer je even googelt op JarFan afbeeldingen, kom je op een gegeven moment een blauw rode tegen, waarbij je kunt zien dat de oorbel uit twee delen bestaat.
Aan de voorste waaier zit de steker, aan de achterste waaier het klemmetje. Zo lijkt het inderdaad of het er twee zijn, maar is het er toch maar een.
Een erg leuke vondst, zowel van Maridje, alsook van de ontwerper/maker. Dat is echte kunst.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?