In de maanden september en november 2013 verscheen koningin Máxima meerdere malen met sandalen uit de zomercollectie van modehuis NATAN. Zowel overdag als in de avonduren droeg ze het hooggehakte model in de kleuren groen, bruin en roze. Hoewel ik schoenen zonder bandjes op de wreef beter bij de koningin vind staan vanwege de visuele verlenging van haar benen, begrijp ik Máxima's voorliefde voor dit model goed. De schoenen lijken me  redelijk comfortabel zitten voor een hooggehakte sandaal en ook de vrolijke kleuren zorgen ervoor dat ik nog meer zin krijg in de zomer! 

Van modehuis NATAN:

Foto's met dank aan: 

www.dutchphotopress.com 
www.natan.be 

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van riethoek

riethoek

maandag 14 apr 2014 - 07:15

Tja smaken verschillen, zowel op teennagels als vingers, hooguit blanke nagellak .

afbeelding van Christel

Christel

zondag 13 apr 2014 - 14:53

Wat mij betreft mogen ze in de vuiliscontainer. Ben geen fan van sandalen in het algemeen maar ik vind deze ook nog eens grof, niet elegant.

afbeelding van Helena

Helena

zondag 13 apr 2014 - 11:44

Gekleurde nagels niet mooi? Staat juist gezellig en vooral is het een uitkomst als je voeten er niet al te mooi meer zijn. Enig die open schoenen, als het mooi weer is.

afbeelding van Iris

Iris

zondag 13 apr 2014 - 15:21

Vroeger dacht ik er ook anders over maar nu vind ik het bijna kaal staan als de teennagels niet gelakt zijn. En inderdaad, het laat de voeten er mooier uit zien.

afbeelding van Nelleke

Nelleke

zondag 13 apr 2014 - 16:16

Ja, oogt veel verzorgder, vind ik. Ben zelf wel fan van fuchsiaroze, rood en de famous french manicure :)

afbeelding van Iris

Iris

zondag 13 apr 2014 - 17:02

Mooi, fuchsiaroze en rood! Bij komen er ook alleen maar roodachtige tinten op mijn nagels of french manicure maar dat alleen op mijn handen, maar ik kan dat zelf eigenlijk niet.... ;-)

afbeelding van Nelleke

Nelleke

zondag 13 apr 2014 - 18:21

Ik heb er op geoefend en lukt nu prima. Maar, het is wel even een werkje. Ik doe dat zowel op mijn teennagels en handnagels.

afbeelding van riethoek

riethoek

zondag 13 apr 2014 - 11:14

Leuk als je niet ver hoeft te lopen, comfortabel zie ik toch anders.
en gekleurde nagels, ik kan er niet aan wennen, vreselijk.

afbeelding van Els

Els

zondag 13 apr 2014 - 10:44

De bruine slaan een beetje dood, maar in de andere kleuren vind ik ze prachtig. Sjiek comfortabel bandjes geven net beetje extra steun. Wat een luxe als je schoenen gewoon in diverse kleuren tegelijk kunt kopen, heerlijk lijkt me dat!

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

zaterdag 12 apr 2014 - 23:01

Super gaaf deze sandalen! Die zou ik ook heel graag willen hebben. De combinatie op de eerste fito met de mooie Valentino jurk en de groene variant met het leuke Natan pakje vind ik het mooiste. Ik hoop dat we deze nog heel veel gaan zien!

afbeelding van Emmy

Emmy

zaterdag 12 apr 2014 - 22:02

Ik weet niet zo goed wat ik van deze schoenen moet vinden. Daarvoor dat ze zo hoog nog bandjes hebben zijn ze best oke. Van de voorkant zijn ze dus redelijk oke. Ik vind dat Maxima niet de passende enkels heeft voor bandjes op de enkel, maar vind mezelf ook wel een miep als ik dat zeg.
Maar van de achter- en zijkant zijn ze in mijn ogen wel weer een beetje vreemd. Die blote hiel kan mij toch niet bekoren. Maxima of niet.
Ergo: een 7.

afbeelding van Jadita

Jadita

zaterdag 12 apr 2014 - 21:04

Super leuke sandalen! alleen wat minder geslaagd bij de eerste jurk.

afbeelding van Fairline

Fairline

zaterdag 12 apr 2014 - 20:39

Especially the green version is beautiful to the green outfit! I like!!

afbeelding van Elsfiederels

Elsfiederels

zaterdag 12 apr 2014 - 20:28

Ik vind ze heel leuk, en net wat Nova zegt de bandjes breken haar grote voeten een beetje. Ze lijken ook ruim genoeg voor haar. Koesteren deze paren, zou ik zeggen.

afbeelding van zara

zara

zondag 13 apr 2014 - 09:01

@ Elsfiederels en Nova: Helemaal mee eens!

afbeelding van Henny

Henny

zondag 13 apr 2014 - 15:31

Ik sluit me hierbij aan :)

afbeelding van Nova

Nova

zaterdag 12 apr 2014 - 20:04

Ben geen fan van bandjes in de buurt van de enkel maar deze vind ik toch zo leuk! Ze staan mooi omdat ze perfect aan haar voet zitten. Als je een grotere maat hebt dan breekt zo'n model juist een beetje. Mooie kleuren ook. Ik zeg het nooit maar nu wel: deze zou ik ook graag willen hebben!

afbeelding van elise1

elise1

zaterdag 12 apr 2014 - 19:17

Beetje lomp, ben geen fan. De kleurtjes zijn wel mooi.

afbeelding van Annelie

Annelie

zaterdag 12 apr 2014 - 18:28

Ik heb dit altijd al leuke sandalen gevonden! Ik kan erg goed begrijpen dat ze ze vaak draagt. Ik zou het zelf ook doen als ik ze had. Bij de close-up vind ik haar benen wel wat massiever lijken, maar als je de foto's van wat verder af bekijkt zie je dat helemaal niet zo.

afbeelding van Henny

Henny

zaterdag 12 apr 2014 - 18:25

Ik vind de schoenen fantastisch, mits gedragen bij de juiste outfit. Ze passen bijv. niet bij een galajurk. Ze passen perfect bij outfit op foto 2, 3 en 4.

afbeelding van Esther6

Esther6

zaterdag 12 apr 2014 - 17:33

Mooi! Passen goed in haar schoenenkast.
Ik vind het mooie sandalen van Natan. Sterk ontwerp. Mijn voorkeur gaat ook naar de uitvoeringen in kleur en suede.

afbeelding van Kaat Mossel

Kaat Mossel

zaterdag 12 apr 2014 - 17:15

Ik vind ze leuk op foto's als ze er mee loopt of als ze staat zoals op de foto met de groene exemplaren. Als ze recht staat met de benen uit elkaar, vind ik het geen gezicht. Maar ik denk dat dat voor alle schoenen geldt.

afbeelding van Marianne Rietjens

Marianne Rietjens

zaterdag 12 apr 2014 - 16:35

Het zijn zeer zeker geen onaardige sandaaltjes maar niet geschikt voor iedere outfit. Ik vind deze niet passend bij de outfit op foto nr. 1 en 2. Wel leuk bij outfit 3 en bij outfit 4 heb ik mijn twijfels. Teveel groen. Denk dat schoentjes en clutch in nudekleur hier leuker was geweest.
Ze lijken me overigens wel vrij comfortabel met warm weer als je voeten wat opzwellen.

afbeelding van Carmen

Carmen

zaterdag 12 apr 2014 - 15:49

Normaal ben ik ook voor schoenen zonder bandjes, maar ik vind deze toch leuk. Ik vind ze ook niet zo ongunstig, misschien omdat ze in een punt naar beneden lopen op de enkel door de bandjes die naar elkaar toe lopen op de voet (beetje moeilijk te omschrijven) en zo toch optisch het been iets verlengen. De kleurtjes zijn natuurlijk heerlijk zomers en meer dan geschikt voor de Antillen en andere warme bestemmingen. Ze heeft mooiere sandaaltjes, maar kan me toch voorstellen waarom ze hiervoor kiest. Ze zullen inderdaad wel vrij comfortabel zijn en haar voeten krijgen toch heel wat te verduren bij zo'n reis.

afbeelding van Nelleke

Nelleke

zaterdag 12 apr 2014 - 15:44

Mooie sandalen, vooral de roze variant en volgens mij heeft ze ook een soortgelijk paar in zalmroze (kan dat?). De leren variant vind ik persoonlijk niet zo geslaagd. Bij dit type sandalen houd ik meer van suède oid ipv leer.

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?