Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 22 apr 0 reacties

Máxima sport op chique wijze

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima gaven vanmorgen het startsein voor de landelijke opening van de Koningsspelen op Brede School Poptahof. De tiende editie van de Koningsspelen staat in het teken van het thema ‘Voel je fit!’.

De dag begon met een gezamenlijk ontbijt. Ik denk dat de koning en koningin hun ontbijt al achter de kiezen hadden, maar Máxima at gezellig een paar worteltjes mee. Ook werden er volop knuffels en high fives uitgedeeld, waarna het sportieve deel van het programma van start ging. 

Op de groene strook voor de Poptahof werd er gesprongen, gerend en gelachen. In eerste instantie keek het koningspaar vooral toe, maar nadat Máxima twee meisjes had voorzien van boksadviezen, werd de sfeer alsmaar informeler. Aan het einde van het bezoek werden er meer selfies gemaakt dan dat er werd gesport. 

Lang verhaal kort: het was leuk en gezellig en ook qua mode stelde de koningin niet teleur. Onder een lang, wit gilet van Massimo Dutti droeg ze een matchende jurk met hoge split en een brede riem. Om de kleur van haar bruine flatjes terug te laten komen in de outfit, droeg ze ook nog een brede riem. 

Het lange gilet is een ontwerp van Massimo Dutti. 

Je herkent het kledingstuk misschien wel van Máxima's eerdere bezoek aan het Textiel Museum. 

De jurk komt eveneens uit de collectie van Massimo Dutti. 

De flatjes komen uit een eerdere collectie van Natan, de tas is een klassieker van Chanel. 

Met dank aan de website UFO No More en Jane Austen kan ik melden dat de riem met bloemetjes uit een eerdere collectie van Etro komt. 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments