Het zijn qua mode geen heel spannende momenten, maar ik moet zeggen dat Máxima gisteren toch wist te verrassen tijdens een videocall. 

Eerst maar even naar de digitale meeting van 12 januari. De jurk van Rixo kennen we inmiddels wel, maar qua uitspraken gebeurde er wel van alles. Zo vertelde de koningin over het gebruik van social media op Paleis Huis ten Bosch. "

Ik heb het ook met mijn kinderen geprobeerd, dat als ze een Instagram-account hebben, dat ik dan vriend van ze ben. En als ik dan zie dat ze iets posten dat niet oké is of als het commentaar niet helemaal oké is, dan probeer ik ze erop aan te spreken." Ook vertelt de koningin dat prinses Ariane naar heel andere dingen kijkt dan prinses Amalia en dat de een zich ook makkelijker laat corrigeren dan de ander. En gaat het dan een keer fout? Dan handelt de koningin zo: "Dit moeten ze zelf ook leren, je kunt als ouder twintig keer zeggen wat gedaan moet worden, maar ja, dan zijn ze allemaal met vriendinnen… En ja, het gaat toch wel mis. Dan zijn ze echt heel boos of teleurgesteld. Ik zeg dan: daar heb je ook van geleerd.”

Dan de  meeting van gisteren. Vanwege corona bracht de koningin een online bezoek aan Expertise Center Education Care (EC2) op Saba. Blijkbaar was haar hondje Mambo daar ook wel in geinteresseerd, want tijdens de livestream liet het hondje van zich horen. 

 

Dan nog even over de mode. Voor zover ik nu kan zien draagt de koningin een nieuwe blouse met poffende mouwen én een nieuwe ketting met geinige pompoms. Slimme keuze, want door het opvallende accessoire krijg je zonder al te veel moeite een leuk plaatje. Ik ga denke ik ook m'n kettingen maar eens opsnorren voor mn Teams-meetings. Ik heb trouwens zonder succes gezocht naar Máxima's nieuwe sieraad, dus als je de gouden tip hebt.....

Niets van deze website mag verveelvoudigd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, fax, overtypen, opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand of anderszins, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de beheerders.

 

Reacties


afbeelding van Birchwood

Birchwood

vrijdag 14 jan 2022 - 19:11

2e outfit lijkt mij super leuk. Ben nu al fan van de ketting!
Tsja, die ondeugd; herkenbaar, heb het ook al paar keer meegemaakt ;-)

afbeelding van AnnekeM

AnnekeM

vrijdag 14 jan 2022 - 18:13

Oh de tweede outfit is echt leuk. Mooie blouse en die ketting is helemaal Máxima.
De eerste outfit vind ik niet leuk, maar blijkbaar wel een favoriet van haar.
Het belangrijkste is dat ze zo betrokken is en leuk dat we af en toe toch een beetje een inkijkje krijgen in het privé leven.

afbeelding van oranjefan

oranjefan

vrijdag 14 jan 2022 - 10:44

Ha, ja, dank je wel Josine. De jurk van de eerste meeting kennen we, doet het goed op beeld met al die kleurtjes.
Beetje boho stijl. De tweede meeting met die groene blouse en ketting, die past goed bij deze gelegenheid, de ketting geeft een beetje Caraïban-vibes. Mambo lijkt me een ondeugend, maar schattig beestje.

afbeelding van Prinsesrita

Prinsesrita

vrijdag 14 jan 2022 - 11:58

Ik zeg altijd.. een volwassen hondje in kleine verpakking...,,(:

afbeelding van Josine Droogendijk

Josine Droogendijk

vrijdag 14 jan 2022 - 09:08

Voor jou, oranjefan! ;-)

© 2022 ModeKoninginMaxima.nl | Alle rechten voorbehouden | Sitemap | Privacy & cookie policy
Realisatie door TWS Media uit Veenendaal

Realisatie door TWS Media

TWS Media uit Veenendaal is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Meer informatie? Bezoek onze website ?