Avatar foto Door Josine Droogendijk
Accessoires 01 sep 0 reacties

Máxima, Mathilde en Beatrice delen een bijzondere voorkeur

Attentie, attentie, heb ik contact? Bij de antennehoeden van Máxima, Mathilde en Beatrice moet ik altijd denken aan de Wifi-problemen bij mijn ouderlijk huis. Jij?

Het was Beatrice Borromeo die in 2013 begon met een 'antenne'. Maar dan wel een hele mooie, van Philip Treacy. 

Een jaar later kwam Fabienne Delvigne op precies hetzelfde idee. In Polen werd Máxima met een zwart exemplaar uit haar atelier gespot. 

In 2015 volgde Mathilde met een bruin exemplaar. 

Hoewel ik in eerste instantie moest grinniken om Máxima's zwarte antenne, moet ik eerlijk zeggen dat ik hem nu eigenlijk wel geinig vind. Het is écht even wat anders dan alle keurige dophoeden en chique relevés. Ja, zo laat je een frisse wind waaien door je hoedenkamer. Hup Majesteit, hier wil ik wel meer van zien 😉

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments