Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 15 feb 23 reacties

Máxima in het nieuw bij werkbezoek

Voor een werkbezoek aan FastFeetGrinded in Heerhugowaard haalde Máxima vanmorgen een nieuwe outfit uit haar kast.

Eerst maar even over het programma, want inhoud gaat voor het uiterlijk. FastFeetGrinded is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het recyclen van sportschoenen. De oprichters van FastFeetGrinded zijn al twintig jaar eigenaar van een winkel in hardloopbenodigdheden. Door een toenemende vraag naar het recyclen van sportschoenen, hebben zij na jarenlang onderzoek een machine weten te ontwikkelen die sportschoenen verpulvert. Het verkregen materiaal wordt gescheiden waardoor grondstoffen worden verkregen voor diverse toepassingen, bijvoorbeeld voor de productie van nieuwe sportschoenen, garens of ondergronden voor buitensportvelden. Het bedrijf heeft als ambitie om de internationale schoenenindustrie om te vormen tot een circulair werkende industrie. Zowel voor de techniek als de financiering wordt samengewerkt met de Heilig Group uit Noord-Holland. Deze internationale bedrijvengroep biedt technische oplossingen aan industriële markten, waaronder recycling.

Het werkbezoek begon met een rondleiding door het bedrijf en een demonstratie van de machine.

(c) PPE/Schoemaker

Vervolgens namen Koningin Máxima en Jacco Vonhof deel aan een gesprek over de kansen en uitdagingen van circulair ondernemen en de bedrijfsketen.

(c) PPE/Schoemaker

Onderwerpen waren onder meer financiering, subsidieregelingen, de arbeidsmarkt en (internationale) wetgeving. Aan tafel zaten de eigenaren van FastFeetGrinded, vertegenwoordigers van familiebedrijf Heilig Group, ketenpartners zoals de (internationale) toeleveranciers van sportschoenen en afnemers van de grondstoffen en vertegenwoordigers van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Met het Nationaal Programma Circulaire Economie 2023-2030 geeft het Nederlandse kabinet uitvoering aan zijn ambities op dit terrein.

Het werkbezoek past bij de aandacht van het Comité voor innovatie en verduurzaming, waar circulariteit deel van uitmaakt.

Mode
Ik schreef het al in de inleiding: Máxima’s outfit van vandaag is nieuw en oogt als een ontwerp van NATAN. Ik durf het echter niet met 100% zekerheid te zeggen. De clutch van ponyhaar is een oudje en komt uit het atelier van NATAN. De groen-paarse oorbellen van zijn Amrapali Jewels.

(c) PPE/Schoemaker

Toen ik de outfit van vandaag voor het eerst zag, moest ik denken aan onderstaande top. Zowel model als stof komen niet overeen, dus het is toch echt een andere.

(c) PPE/Nieboer

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
23 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Een mooie kleurencombinatie en leuke schoenen, jammer van het slordige kapsel.

Leuke outfit, goede kleuren ook, ziet er warm en comfortabel uit. Behalve de schoenen uiteraard, daar houd ik niet van. Ze zijn te ielig en tevpuntig bij de wat stoerder ogende kleding. En voor het haar lijkt het me gezond om de slierterige punten en pieken eens weg te laten knippen. Ik begrijp het echt niet, hoe de altijd zo verzorgde outfits, met alles passend erbij gekozen aan oorbellen, make-up, nagellak, tas etc. zo’n sliertig en uitgegroeid kapsel rechtvaardigen.

Mee eens hoor; wat is dat toch dat ze hier in Nederland weinig tot geen aandacht aan haar haar besteedt?

Mooie combinatie voor een werkbezoek. Na kleurige kleding op de Cariben nu in winterse kleuren. Niets mis mee wat mij betreft.

Winterse, zakelijke outfit. Op zich prima voor een dergelijk werkbezoek, maar het haar zo piekerig is wel weer erg wennen na de de heerlijke kapsels in de Caraiben.

Mooi kleurenpalet!! Ze draagt haar prachtige huwelijksarmband volgens mij… errug mooi… en heur haar…tja… laten we maar denken dat na twee weken op en top haardesign het haar even in dee ruststand mag bijkomen…🤷‍♀️

Uit respect voor de ontvangende partij?

Zou graag iets positiefs willen zeggen, helaas, wat een sjofele outfit, deze kleuren zijn bij elkaar zo saai. Grijs met geel of pastel tinten maakt het al een stuk frisser. De top is echt te strak, jammer van de aanschaf. De cape maakt het nog zwaarder, pfffff. Ja het ‘H’ woord, dit kan toch echt niet, zo loopt bijna niemand er meer bij. De oorbellen zijn heel leuk….🥴.

Mooie combi van warme winterkleuren. Mooi aangevuld met de accessoires.De top vind ik te strak bij de buste, en jammer dat ze in NL voor de losse lokken gaat na 2 weken zo verwend te zijn met mooie losse kapsels……

Mooie kleuren al verkies ik de eenkleurige combi.

Hele mooie kleurencombinatie. I love the cape😊. Mooi gestyled, zie tasje en sieraden.

Wat een mooie, warme winterse kleuren! Ik houd er van! Het heeft allemaal wel iets ‘bekends’, en doet denken aan andere kledingstukken die Maxima al in haar kast heeft hangen.

Goede kleurencombi, beetje winterse kleuren. Is ook koud voor haar na
2 weken tropische warmte.
Tja, haar haar moet bijkomen van 2 weken opsteken, nephaar, veel lak en touperen.

Een mooie, warme kleurencombinatie van grijs en donkerrood.
Maar het model en de maat van deze top vind ik niet zo goed gekozen.
En ik kijk met heimwee terug naar de keurig verzorgde kapsels van de afgelopen twee weken….
Nee, hoeft niet ingewikkeld; gewoon een staart is al prima, of half weggestoken naar achteren, zodat de zijkanten van de hals vrij zijn en haar leuke oorbellen zichtbaar!

Prima voor een werkbezoek. Wel een beetje ‘gemeen’ om er een foto van dat prachtige aubergine pak onder te plaatsen, want daar heb ik echt wel de voorkeur voor als ik tussen die twee mocht kiezen.

Leuke outfit.. tja ik geef t op qua kapsel

Mooi geheel voor een werkbezoek maar ik vind het pak op de laatste foto mooier van kleur eerlijk gezegd!

De broek en de pumps zijn mooi, de kleur, de uitlopende pijp, de pasvorm. De kleur van de top is ook goed, alleen het model niet. De cape is ook goed gekozen.

Vind de combinatie van, laat ik zeggen het vaal-rood met donker grijs wel mooi, oorbellen souvenirtje van de laatste VN reis naar India, ze was toen bij Amrapali, toch?

Tjonge, dan ga je naar een bedrijf met ambities qua duurzaamheid en circulariteit en trek je nieuwe kleding aan, die je eigenlijk ook al had. Ook nog niet eens bijzonder. Ik vind de juwelen wel erg mooi! Prachtige armbanden en ring.

Mooi model broek, boven aansluitend en met flared broekspijpen. De top oogt te krap en te kort, zoals gebruikelijk, en de kleur vind ik net niks (de andere outfit die jij toont Josine, heeft een veel sprekender kleur. Het kan aan de foto liggen).
De piekharen zou ik er nou echt eens af knippen…. zucht.

Last edited 1 jaar geleden by Juffrouw Annie

Heel mooi dat warme rood, maar het grijs doet zo niets voor Máxima. Aarde tinten en pastels staan haar zoveel beter. Dus ik zie deze top graag nog eens terug op een camel kleurige broek.