Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 24 okt 27 reacties

Máxima haalt haar VN-rok weer tevoorschijn in Kenia

Als pleitbezorger van de VN moet ze bruggen bouwen, geen kloven benadrukken. Qua kleding doet Máxima dan ook vaak een handreiking naar het land dat ze bezoekt. Haar maxi-rok van Etro kunnen we inmiddels wel haar VN-rok noemen.

Koningin Máxima bezoekt de Republiek Kenia als speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor inclusieve financiering voor ontwikkeling (UNSGSA). Het verbeteren van de kwaliteit van digitale financiële diensten staat centraal, in combinatie met de thema’s ‘financiële gezondheid’ en ‘inclusieve groene financiering’.

Mode
Outfit: witte blouse + maxi-rok met paisleyprint
Label: blouse van Natan, rok van Etro
Eerder gedragen: vijf keer

Rok van Etro:

Blouse van Natan, eerder gedragen met een paillettenrok.

PPE

Met de VN-rok in Indonesië:

In Marokko:

Zoals je op de foto hierboven kunt zien, heeft Máxima bij de rok een blouse van dezelfde stof. Welke combinatie vind jij mooier?

Welke combinatie vind je mooier?

Resultaten bekijken

Laden ... Laden ...

Kijktip
Van de eerste dag van de reis zijn leuke, spontane beelden verschenen. Hieronder zie je een samenvatting van The Monarchy Channel. #kijktip

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
27 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Aahh, de pasvorm met de grote stolplooi vooraan in de lange rok is echt niet goed. Jammer van die (te) grote stolplooi. Want op zich vind ik het een mooie rok.

Beste Neli23,
Kun je uitleggen wat er niet goed is aan de pasvorm, ik zou dat graag willen weten.

Super mooie rok, zou ik zo willen hebben. Enig met de witte blouse en inderdaad, een ecru strak truitje zou ook leuk zijn. De rok vind ik heel elegant en ook de plooi maakt het extra mooi, ik zag bij de Telegraaf dat gaat kapsel opgestoken is, eerst of later los?

Fantastische rok; ook erg leuk met de fris witte blouse. Een betere combinatie dan met de pailletten rok!

Dit blijft toch een TOP outfit! Met witte blouse en bijpassende blouse altijd mooi. En wat een mooie oorbellen draagt ze vandaag.

Een hele gave rok, heel mooi met deze witte blouse, maakt het net wat netter en minder casual: top!

Ik vind beide combinaties mooi. De diepe plooi aan de voorkant is het enige minpunt van de outfit.

Blijft een leuke rok! Met de witte blouse een frisse outfit.

Beide combi’s zijn leuk.. dit is gewoon een heerlijke rok denk ik..

Best even getwijfeld, maar toen ik de foto’s vergeleek met de Blauw Bloed nieuwssite toch gekozen voor de witte blouse op deze prachtige rok.
Deze combi vind ik veel pittiger ogen dan de combi van dezelfde stof.
Wel geef ik direct toe dat een blouse in ecru zachter over zou komen dan het wit.
Op al de foto’s van BB zitten de haren van Maxima in een leuke staart, wat heel verzorgd staat!
Tas, riem en oorbellen matchen er mooi bij.

Het blijft een mooie rok, moet ook heerlijk dragen. Fijn dat ze hem niet combineert met de bijbehorende blouse. Deze combinatie is veel beter.

Ik ga absoluut voor de combinatie met de witte blouse. Veel frisser. Met de top in dezelfde print vind ik het wat saai worden, en valt Máxima er ook een beetje in weg.

Verder prima rok voor de gelegenheid, maar ik blijf het jammer vinden dat ze zo vaak herdraagt naar dezelfde soort gelegenheden. Voor de PR persoon van haar VN functie moet het lastig zijn – alle foto’s zien er hetzelfde uit op een gegeven moment…

Helemaal mee eens. ze heeft nog genoeg andere dergelijke dessins in de kast hangen.
De diepe plooi in het midden vind ik mooi, geeft een zwierig stofvolume en tevens de indruk dat het mogelijk een wijde broek zou kunnen zijn?

Mooie kleuren voor de rok. De diepe plooi in het midden vind ik niet mooi. Had liever een wijde broek gezien in deze stof. Vind de combi het mooist met de blouse in dezelfde print.

Helemaal niet mooi. Vooral bovenkant ziet er verfomfaaid uit.

Hele mooie rok, misschien een keer met een mooi dun truitje wat hiervoor ook al geopperd is? En rok is ook passend voor de gelegenheid.

Mooie multifunctionele rok, kan best met wit, maar dan een soepele zachtere top (zelfs een truitje met korte mouwen), deze witte blouse van stijve katoen en ook nog eens met manchetten is naar mijn gevoel veel te massief bij deze folklore rok.

Wat is dit toch een prachtige rok, een fantastische Paisley print in mooie kleuren en een heerlijk model. Ik heb voor de set gekozen, maar nog mooier vind ik het met een crèmekleurige blouse, zoals, naar ik meen, Máxima het afgelopen zomer heeft gecombineerd. Mary heeft de rok ook en droeg hem meermaals met een ecru top, ook zeer geslaagd.

Wanneer ze voor de VN reist, word ik altijd blij van de foto’s en filmpjes. Een rol die precies bij haar past. Dan is ze voor mij ontzettend inspirerend. De kleding is geen glitter en glamour, maar Maxima. Haar haren zijn dan Maxima. Die ‘ongekamde’ look, love it. Wat een vrouw. Mooie rok vandaag, ik snap dat ze hem draagt.
Volgens mij is ze een stuk slanker geworden de afgelopen tijd.

De set heeft mijn voorkeur, prachtig hoe Etro telkens weer de schitterendste patronen in geweldige kleurcombinaties weet te ontwerpen.
Ik vind het “harde” wit teveel afsteken t.o.v. de rok.

Ik vind het als set ontzettend mooi. Heerlijke outfit. Met een witte blouse zeker ook leuk, maar ik vind de blouse geen mooie pasvorm hebben. Hoewel ik soms de kleding van Maxima wat aan de strakke kant kan vinden, is deze blouse weer veel te ruim. En dat voor een Natan (alhoewel ;).
Ik heb zelf meerdere witte blouses van een modeketen die veel mooier passen. (ik weet niet meer welke, knip de etiketten er altijd uit)

Dit is zo’n leuke outfit en zeker voor haar VN bezoeken, casual,laagdrempelig en toch hartstikke leuk. Vind beide combi’s leuk met de bijpassende blouse wordt het meer een maxi dress en met de witte blouse wat frisser. Helemaal goed.

Dank voor filmpje! Zo leuk. En haar in staartje gisteren.

Outfit van vandaag: altijd goed. Met wit wat frisser maar goed strijken is nodig.

Liever de set !

Vind dezelfde stof van blouse en rok haar ‘zachter’ staan dan de witte blouse.

De stof is prachtig, zooo mooi met dat Paisley patroon, en deze kleuren passen echt bij haar.
De stolpplooi in de rok vind ik wat pompeus, en niet gelijk van lengte, maar dat is te verhelpen.
Vind beide combinatie,s mooi, frisse witte blouse is leuk om af te wisselen,en is net wat sportiever.

De blouse bij de paillettenrok lijkt een andere mouwboord en -split te hebben dan de bloes die ze draagt in Kenia