Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 23 jan 27 reacties

Máxima draagt in Venlo outfit uit 2012

Koningin Máxima is vanmiddag in Venlo voor een werkbezoek aan het programma Zorgevaluatie & Gepast Gebruik (ZE&GG). Haar outfit met kekke dierenprint is alles behalve nieuw.

ZE&GG wil dat iedere patiënt in Nederland de bewezen beste zorg krijgt. Het bezoekt vindt plaats in het VieCuri Medisch Centrum in Venlo waar de aanbevelingen uit ZE&GG in de praktijk worden toegepast. 

Door vergrijzing, personeelstekorten en de toegenomen mogelijkheden tot behandeling staat de betaalbaarheid en de toegankelijkheid van de zorg in toenemende mate onder druk. Zorgprofessionals, zorgaanbieders, zorgverzekeraars, patiëntenorganisaties en de overheid hebben zich verbonden aan ZE&GG. Samen agenderen de partijen van welke zorg nog onvoldoende kennis is over de effectiviteit en waar onderzoek naar gedaan moet worden. Wanneer bekend is welke zorg bewezen effectief is, wordt deze geïmplementeerd op de werkvloer en gemonitord in de ziekenhuizen en klinieken. Door de continue cyclus van agenderen, evalueren, implementeren en monitoren kan zorg gerichter worden toegepast. Zo draagt ZE&GG bij aan het toegankelijk en betaalbaar houden van de zorg.  

Mode
Máxima’s outfit bestaat uit een grijze kokerrok van scheerwol, die hoog in de taille eindigt. De top is gemaakt van zijde en valt op door de glanzende dierenprint. Label: Natan.

PPE/Van Emst
PPE/Van Emst
PPE/Katwijk
PPE/Vann Emst

Rond 2012 verkocht het Belgische modehuis veel grijze kokerrokken met een hoge taille + bijpassende top. Uit dit jaar komt de set van vandaag ook. Op 7 december 2012 droeg ze hem tijdens de doop van een millieuvriendelijke gastanker.

07-12-2012 (c) PPE/Nieboer

Zoals je op bovenstaande foto goed kunt zien, heeft de top bij de halslijn middenvoor plooien. Direct rechts daarvan ontstaat een draperie, die doorloopt tot over de schouder.

Máxima bij Lang Leve de Club, 25 april 2015.

25-04-2015 © PPE/Nieboer

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
27 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Kort of lang, de rok is chic, de rok is prachtig, in vorm en kleur !

Goed om te herdragen en de “juliana” hoed weg te laten.
Cape kan er bij gedragen worden maar valt wat lang uit tov de verlengde rok.

Ook weer iets verlengt of zie ik dat verkeerd?

Mooie kokerrok met de hoge taille en het smalle riempje. Ik vind hem niet te strak zitten en die paar kreukels storen niet. Goed gecombineerd met accessoires en dierenprint blouse.

Jaaaa hier ‘worden we’ blij van! 👍🏼
Mooie combi van stoffen en kleuren, Máxima kan deze strakke kokerrok goed hebben, de top is mooi speels en de print is fijn, ik hou hiervan.
De cape is mooi maar geeft m.i. geen mooi silhouet, een pashmina in een donkere grijstint had vlotter gestaan.

Mee eens PK20.

Leuke combinatie! Het herdragen van kleding blijft doorgaan 👍🏻

Niet het mooiste. Maar gelukkig heeft ze dat vreemde hoedje thuis gelaten…

Ik vind het er altijd erg ongemakkelijk uit zien met zo’n loeistrakke rok, maar ze lijkt het goed naar de zin te hebben.

Een stralende, betrokken koningin!
Dat is uiteraard het belangrijkste van dit bezoek.
Hoe leuk zou het zijn om bij het herdragen van haar kleding de setjes eens uit elkaar te trekken en nieuwe combi’s te maken.
Deze mooie blouse doet het vast ook heel goed bij donkergroen, bordeaurood, cognac, warm bruin enz.
De aparte kraag zou nóg beter tot z’n recht komen met opgestoken kapsel, en ik zou hem dan ook graag eens zien met een grote hoed!

Hou Lieske,
Ja de sets uit elkaar halen is nog een dingetje. Dat zien we niet zo vaak bij Maxima en dat is jammer, zo maak je van iets “ouds” echt weer iets nieuws.
AnnekeM heeft het hieronder ook al over een cognac bruine of beige broek combineren met deze blouse.
Het is vaak moeilijk om succesvolle setjes te scheiden, maar zorgt wel voor meer verscheidenheid en eigenheid in je garderobe (en je hebt minder kleding nodig😉).
De relevé erbij 👍.
Afwachten maar en wie weet……

Heerlijk enthousiast staat Koningin Maxima erop. Vind deze kleur schoenen er beter bij staan en ook haar haren los.

Super gave combi!! Mooi dierenprintje en goede rok, ik vind deze lengte wel beter dan de kortere versie.

Wat leuk dat ze deze outfit weer herdraagt. En ook deze rok is langer gemaakt Ik vind de top super leuk. Zou deze ook wel eens willen zien op een wijde broek in het cognac bruin of Camel. Denk dat dat ook een hele verrassende combinatie oplevert.

Ja hoor, AnnekeM topidee 👍

Oooh ja AnnekeM, ben benieuwd

Ik vind dit dus echt wen toffe outfit voor het werkbezoek. Ze heeft er zo te zien veel plezier. De rok zit prima, want dat hoort bij dit model. De zoom is zo te zien uitgelegd…prima. De bloes zou ik zelf wel willen, lekker printje. Mooi met de cape. En complimenten voor Maxima’s figuur. Jammer van coupe woei

Hmmm, niet mijn ding! Ik vind de top niet passen bij deze rok die ik iets te krap vind, maar ze straalt en dat blijft inderdaad hangen bij de mensen en daar gaat het om. Ik vind het alleen jammer dat ze niet wat meer goed zittende basis kledingstukken heeft waar je altijd mee voor de dag kunt komen en die je afmaakt met leuke accessoires.

In de app van krant De Limburger staan leuke foto’s van een stralende, hartelijke, geïnteresseerde koningin. Dat is wat bij de aanwezigen blijft hangen, na een werkbezoek. Ik vind ook wat van het kapsel, maar denk dat niemand van de aanwezigen zich heeft daaraan gestoord.

Op zich vind ik het nog best een leuke set, maar mede door het onverzorgde haar niet iets om als koningin op bezoek te gaan .
Draag het privé, ik zie haar er zo mee aan haar bureau zitten.

Prima voor dit bezoek, de rok lijkt al een zoompje langer te zijn gemaakt, Tja dat het kreukt vind ik niet zo raar, in de autogordel naar Venlo is een lange zit en dan ontkom je er niet aan. Probeer zelf ook altijd de gordel zo te draperen om min mogelijk vouwen te krijgen, maar mij lukt het ook niet. Leuke bril trouwens, staat haar sexy.

Eerste wat ik zie is dat de dame in het donkerblauw haar kapsel erg mooi is opgestoken, kijk dat zou ik nu van de koningin verwachten, maar helaas weer is het een coupe woei. Blouse is leuk gekozen echter houd ik niet van een aan gerimpelde hals, print is leuk. De rok zit echt niet mooi, te strak en hij kreukelt behoorlijk. Daarbij zie je een duidelijke zoom, niet mooi. Het rokje zou nu best wat langer mogen zijn.

Rok op t lijf afgespeld, lijkt t. Dus zal rekbaar zijn? Dan risico beetje omhoog kruipen na lopen en zitten.
Combinatie met deze blouse heel goed. Badmuts zou best nog leuk staan! Ik fan van de badmuts, echt royalty dan 😀

… heeft ze de badmuts weggedaan… Verder een keurige outfit. Mooi, met de lange cape/mantel.

Ben zelf ook absoluut geen badmuts fan, maar van mij mag ze hem opdoen. Ik vind al een tijdje dat ik liever een dopje, hoedje, whatever op haar hoofd zie. Alles beter dan een “losse coupe” bij Máxima, want dat vindt me het heel onverzorgd staan bij haar. Ze heeft er ook m.i. geen goed haar meer voor.

Prachtige blouse met die print en plooien, de rok en cape passen er prima bij. Maxima draagt niet altijd een hoed, Josine heeft daar een keer een blog aan gewijd wanneer wel een hoed en wanneer niet. De badmuts mag ze van mij ook bij het zwembad laten.

Ha kijk; Maxima blijft dus ook haar kleding herdragen 😉
Gelukkig niet met die “badmuts” erbij, hoop dat die niet meer opduikt (of gezellig met Carnaval met bijpassende kekke outfit😂).
Grote relevé erbij was nog iets gekleder geweest, maar ik vind dit prima.
Rok lijkt niet uitgelegd, maar toont een fractie langer, even andere foto’s afwachten.
Kan ook zijn dat omdat ze is afgevallen de rok minder “in de breedte” nodig heeft en daardoor net iets langer valt.
Deze blouse is nog steeds een hele mooie opvallende blouse, mag ze vaker dragen.