Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 19 mei 0 reacties

Máxima draagt Dutch Design tijdens werkbezoek

Koningin Máxima bracht vanmiddag een werkbezoek aan Von Gahlen in Zevenaar. Het familiebedrijf ontwerpt en ontwikkelt laboratoriuminrichtingen voor de productie van nucleaire geneesmiddelen en is winnaar van de Koning Willem I Prijs in de categorie MKB.

Von Gahlen ontwikkelt onder andere hot cells waarin nucleaire medicijnen worden geproduceerd. De hot cell beschermt mensen tegen radioactieve straling tijdens de productie van medische isotopen voor de diagnostiek en de behandeling van diverse vormen van kanker en hart- en vaatziekten. De transportverpakkingen voor het veilig vervoeren van nucleaire geneesmiddelen worden ook door Von Gahlen gemaakt.

Het werkbezoek startte met een gesprek met de huidige directeuren, hun voorgangers en met leden van het managementteam over de geschiedenis van Von Gahlen, actuele ontwikkelingen en de uitdagingen voor de toekomst. Aansluitend kreef Koningin Máxima een rondleiding door het bedrijf waarbij het hele proces van ontwerp tot eindproduct inzichtelijk wordt gemaakt. Het bezoek werd afgesloten bij een tweede productielocatie van Von Gahlen, die in gebruik is genomen voor de bouw van een supercel van tien hot cells voor een Amerikaanse klant.

Mode 
Outfit: Bruine japon met groene, oranje en witte accenten. 
Ontwerper: Jan Taminiau
Eerder gedragen: Zomerfotosessie 2019, staatsbezoek India, werkbezoek Zwolle 

Ontwerp van Taminiau: 

Oorbellen van Begum Khan: 

Pumps van Gianvito Rossi: 

Afbeeldingsresultaat voor gianvito rossi site:modekoninginmaxima.nl

 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments