Avatar foto Door Josine Droogendijk
Overige royals 18 okt 37 reacties

Madeleine draagt elegante avondjurk in New York

Met haar blonde haar, blauwe ogen en slanke postuur zou Madeleine van Zweden zo een barbieprinses kunnen zijn. Gisteren liet ze zich ook weer van haar mooiste kant zien in New York.

Tijdens het World Childhood Foundation Gala droeg de prinses een donkerblauwe, off the shoulder avondjurk. Het betreft een ontwerp van Chiara Boni, dat bij het rokgedeelte voorzien is van een overslag en brede volant. Bij de borstpartij is eveneens een subtiele overslag zichtbaar.

PPE

De avondrok en top van de Zweedse koningin herken je misschien nog wel. Tijdens de contraprestatie van koning Willem-Alexander en koningin Máxima (november 2021) droeg Silvia de lange rok met een effen, groene top in hetzelfde model. Een maand later mocht de paillettentop alleen op stap, gecombineerd met een zwarte pantalon.

BSR

Welke combinatie vind jij het mooist?

Resultaten bekijken

Laden ... Laden ...

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
37 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

In Zweden is Madeleine al altijd de ‘koningin (!) van het strapless‘ geweest : dit stond én staat haar steeds uitstekend !

Eenvoud siert de mens. Deze jurk staat Madeleine fantastisch.

Moest inderdaad ook een paar keer kijken, is dit echt Madeleine? Het zal best grotendeels aan de make-up liggen, want de onderkant van haar ogen zijn erg hard aangezet en daar krijg je toch een vreemde blik van. Jammer, ze had altijd zo’n mooie naturelle uitstraling. Oogt nu wat hard.

Sinds haar verbroken verloving met Jonas en haar relatie met Chris werd ze mijns inziens juist natuurlijker. Daarvoor had ze ook heel geblondeerd haar en was ze erg bruin. Later had ze meer donkerblond haar, net als nu, en een wat lichtere teint. Vond ik veel mooier dat dat blonde haar en zo’n bruine huid. De laatste tijd veranderd ze weer een beetje. Beetje minder oogschaduw/oogpotlood zal zeker ook wonderen doen.

Last edited 7 maanden geleden by Moderator Petra

Als je op PPE kijkt, zie je ook foto’s waarop Madeleines ogen minder ‘vreemd’ ogen. Je ziet het ook bij Silvia, haar gezicht/ogen staan hier ook vrij apart. Ik denk dat het ook een beetje aan de foto ligt. Op Madeleines instagram staat een foto waar ze een toespraak houdt, en daar staan haar ogen heel normaal. Ik denk dus dat de verandering van haar gezicht (als dat al zo is) gelukkig nog wel meevalt.
Mijns inziens is ze wel heel slank geworden, daar veranderd je gezicht natuurlijk ook echt wel van.

Moeder en dochter lijken wel de verschillende stadia van botox, fillers en plastische chirurgie uit te beelden. Het ziet er vreemd uit, niet lelijk of mooi maar gewoon vreemd.

Ja, eens!

‘Glam glamour’, maar ze zien er wel heel mooi uit, de volledige glitter combi vind ik bij Sylvia de beste uitstraling hebben. De jurk van de nu zo super slanke Madeleine staat haar pittig. Het is een publiek geheim dat ze regelmatig even bij dr. prik prik langs gaan, zoals bijna alle royals. Ook daar is de ‘peer pressure’ groot en is het ‘kijken en vergelijken’.

Madeleine is altijd al een heel mooie vrouw geweest, maar ze lijkt een beetje “veramerikaanst” (misschien door haar man, misschien door daar gewoond te hebben).
Dus veel “glits and glam” en dus ook veel “herstelwerkzaamheden” aan het uiterlijk. Jammer, maar ze blijft mooi.
Mams ziet er ook nog heel goed uit.
Ik vind de effen top met de glitterrok de mooiste combi, omdat de kleur van de top haar heel mooi staat, beter dan de donkere glittertop.

🛠💉 Jammer maar helaas meer dan zichtbaar, idd Roos. Mams kent ook goed de weg naar en van 🛠💉, maar wat betreft kledij overtreft zij m.i. al lange tijd de outfits – en kleuren! – van haar dochter de “barbie prinses”.

Wat ik me verder oprecht afvraag, hoe worden posts genoemd waarin het slanke postuur ( in relatie tot Barbie) van iemand steeds benadrukt wordt?
Geen kritiek maar ik ben wel onderzoekend benieuwd zeker in relatie tot onze volslanke kroonprinses.

Hoi PK020,
Tja dat is een discussie 🫣
Ikzelf ben klein en dik (vind dat ik dat over mijzelf mag zeggen), maar ik zal dat nooit over een ander zeggen, kwestie van gezond verstand en weten dat niet iedereen al in hetzelfde stadium van zelfacceptatie zit.
Je kunt er nu eenmaal niet omheen welke maat iemand heeft, net zo min of iemand blond of donker haar heeft, of lang of kort is.
Wel vind ik het niet nodig om dat constant te benadrukken (zoals bij Catherine vaak gebeurd), laat het gewoon een gegeven zijn waar we niet constant de nadruk op moeten (willen) leggen.
Wij mensen willen iedereen in hokjes duwen, want dat is lekker overzichtelijk. Maar velen van ons wensen niet in een hokje geduwd te worden en willen niet voldoen aan “wat iedereen doet of vind”.
M.i. zegt dat constant benadrukken van zo’n gegeven (lengte, gewicht, haar enz.), meer over de diegene die dat zegt of schrijft dan over wie het gaat.

Beide dames mooi en zeer verzorgd.
Hetzij make-up hetzij fillers, zo moeder zo dochter denk ik dan maar.

Madeleine is onherkenbaar, zij wordt er zo niet mooier op. De outfits van beiden ben ik niet kapot van. Jammer van het gezicht van Madeleine.

Inderdaad dat viel mij ook op. Ik herken Madeleine haast niet meer. Ze wordt er niet knapper op. De kleding van koningin Silvia vindt ik mooi.

Ik denk dat zowel moeder als dochter wel wat filler of botox gebruiken. Het ensemble van Silvia vind ik heel mooi, maar Madeleine vind ik een tikkeltje ordinair. Dit is geen rode loper in Hollywood.

2 mooie dames met allebei een prachtige jurk aan.

Wat jammer Madelaine, je maakt je zelf er niet mooier op. Je had zo’n prachtige lieve uitstraling.

Zeg dat wel. Ik schrok ervan!

Naar mijn idee ook kwestie van afgevallen en veel make-up. Overigens vind ik het haar heel mooi staan. Ik denk niet aan spuitjes of fillers. De jurk vind ik geweldig. Ze kan het absoluut hebben met zulke prachtige schouders en buste. En gelukkig heeft ze de sieraden zeer bescheiden gehouden. Less is zeker more in dit geval.

Wat ziet Madeleine er sprookjesachtig uit, maar het lijkt wel of ze iets aan haar gezicht heeft laten doen want ze heeft een wat andere uitstraling waarvan ik me afvraag of he5 alleen make up is.. Mooie schoenen ook, maar ik zag het prijskaartje en moest toen we geen heel hard slikken… Ook koningin Sylvia is weer prachtig.

Ik had Madeleine niet herkend, het zal wel door de zware make up komen, maar ze heeft zo een hardere uitstraling, waar ik niet weg van ben.
Jurk beetje erg laag decolleté.
Sylvia zoals altijd goed gekleed en verzorgd, kleur staat haar heel mooi

ik heb hetzelfde, ik herken haar niet, ik vroeg me af of ze ziek is toen mijn eerste blik op de foto viel, mager en haar ogen staan raar.

Make up kan idd veel doen, positief of negatief.
Maar ik vind haar gezichtsvorm echt anders, zooo jammer, maar als het echt alleen make-up is, dan hoop ik dat ze snel een andere visagiste neemt .

ja weet ik Josine, maar in principe zien we haar altijd met (veel) make-up, dus dat kan het bijna niet zijn

Ja dat klopt. Maar een fillertje hier en daar geloof ik wel bij deze dame.

Ik vind Chris er niet zo goed uitzien de laatste tijd. Hoop dat het goed gaat met die twee samen 🙏🏻.

You read my mind Patricia, vanuit ook mij 🙏🏼

Ik heb ook het idee dat ze een stukje is afgevallen, minder vol gezicht en ook haar decolleté is wat ‘bottiger’.

Beide dames mooi gekleed.. ligt het aan mij of staat Madeleine een beetje vreemd gekiekt op de foto? Ik herkende haar eigenlijk niet…

Wat prikjes en spuitjes her en der denk ik..

Vrees ik ook…. Wel jammer.

silvia toch ook al jaren. ik denk eerder dat madeleine afgevallen is

Dat was ook wat ik dacht… en behoorlijk afgevallen ook… niet zomaar een beetje

Klopt! Net als koningin Sonja.

Prachtig….optie 1.
Chique, feestelijk en toch een rustig totaalplaatje.
Silvia…. ze heeft altijd een waardige, beheerste uitstraling.
Optie 2 vind ik trouwens ook een mooie variant.
Wat draagt ze daar een mooie broche op de effen top, en zo leuk, dat sierlijke, aparte tasje!
Madeleine naast Silvia…. op deze foto wel in flagrante tegenstelling met elkaar.
Niet mijn smaak en idee van elegantie.

Optie een, glitter op glitter, staat geweldig en maakt het geheel juist rustiger qua uitstraling. Mooi hoe goed deze dame op leeftijd zich kleedt! Madeleine ziet er fantastisch uit in deze japon, ietsje minder zware oog make-up zou beter hebben gepast bij haar mooie uitstraling.

Ik heb 3 gestemd maar vind 2 ook erg mooi. De voorlopige favoriet vind ik teveel glitter