Avatar foto Door Moderator Petra
Luxemburg 24 jun 15 reacties

Luxemburgers bij viering nationale feestdag

De Luxemburgse Royals vierden gisteren de nationale feestdag. In deze blog meer over de outfits van de dames op 22 en 23 juni.

In verband met de nationale feestdag op 23 juni, bezoeken de groothertog en groothertogin de dag er voor al een plaats in Luxemburg. Dit jaar viel die eer te beurt aan de plaats Grevenmacher. Groothertogin Maria Teresa droeg een kobaltblauw broekpak van P.A.R.O.S.C.H.

Foto ©Maison du Grand Duc, Sophie Margue
Foto ©Maison du Grand Duc, Sophie Margue

De dag werd afgesloten met vuurwerk. Maria Teresa droeg hier een blauwe glitter broek en top van P.A.R.O.S.H., met een zwart jasje er over.

Foto ©Maison du Grand Duc, Sophie Margue

Erfgroothertog Guillaume en erfgroothertogin Stephanie bezochten met de kleine Charles de plaats Esch-zur-Alzette. Stephanie droeg een vrolijke groene deux pieces van Carolina Herrera.

Nationale feestdag

Gisteren waren er diverse activiteiten voor de nationale feestdag. Van de dames was alleen groothertogin Maria Teresa aanwezig bij militaire parade. Ze droeg een mouwloze jumpsuit van Elie Saab, gecombineerd met een bijpassende omslagdoek.

Foto ©Maison du Grand Duc, Sophie Margue

Tijdens het evenement in het orkestgebouw, zagen we Stephanie in een maxijurk van Scapa.

Foto ©Maison du Grand Duc, Sophie Margue
Foto ©Maison du Grand Duc, Sophie Margue

Bij het Te Deum waren naast de groothertog en groothertogin, ook erfgroothertog Guillaume en erfgroothertogin Stephanie aanwezig.

Foto ©Maison du Grand Duc, Sophie Margue

Erfgroothertogin Stephanie droeg een witte jurk van Natan, gecombineerd met een fleurige blauwe hoed. Opvallend, en zeker jammer in mijn optiek, dat alleen Stephanie een hoed droeg. Het ziet er dan toch altijd speciaal uit, zo voor het Te Deum.

Foto ©Maison du Grand Duc, Sophie Margue

Daarnaast waren ook prins Felix en prinses Claire, prins Louis en prins Sebastien aanwezig. Prinses Claire droeg een rode jurk met een zwart jasje. Beide komen van Ralph Lauren.

Foto ©Maison du Grand Duc, Sophie Margue
Foto ©Maison du Grand Duc, Sophie Margue
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
15 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

De maxi jurk van Stephanie, wat prachtig! Staat haar heel elegant en ik zou de jurk zelf direct willen hebben! Het groene pak staat haar ook goed, de witte jurk vind ik niks voor haar doen. Maria Teresa staan de beide kobaltblauwe pakken mooi, alhoewel ik denk dat de wijde broeken haar nog kleiner maken dan ze al is, wat propperig wordt ze ervan. De glitter broek is vreselijk naar mijn mening. Claire zou beter geen jasje moeten dragen, wel een mooie jurk. Wat mij opvalt aan deze familie is de liefdevolle manier hoe ze met elkaar omgaan, ook de liefde tussen MT en Henri en tussen Stephanie en Guillaume is elke keer weer goed te zien, heel mooi!

Wat mij opvalt is dat “de jeugd” zich steeds ouwelijker gaat kleden en dat Maria Teresa steeds jeugdiger en vlotter voor de dag komt.
De blauwe jumpsuit vind ik heel geslaagd, de kleur is lekker opvallend, maar niet te.
De glitterbroek met een ander bovenstuk (zelfde kleur als de broek, maar zonder glitter) zou super zijn geweest.
Mama steekt hier de jeugd letterlijk naar de kroon.

P.a.r.o.s.h een mooi merk, niet alles mooi, t glitterpak niet.
MT verder zeer goede keuzes, stylish en gedurfd.

Wat leuk die broekpakken en jumpsuits van Maria Theresa. Alleen de glitter broek met zwarte jas vind ik helaas geen succes.
De blauwe jurk staat Stephanie echt geweldig en wat leuk dat grienen pak. De witte jurk en blauwe hoe snijd ik wat minder geslaagd.
Wat is er toch met Claire? Ik vind haar de laatste tijd zo rommelig gekleed De rode jurk is een plaatje maar dan die zwarte blazer maakt het hard en te vierkant. Jammer.

Last edited 1 jaar geleden by AnnekeM

@petra: prinses Claire droeg geen rood jasje maar een zwarte. Misschien moet je dat even aanpassen. Daarna kun je mijn commentaar verwijderen:-)

Ik vind enkel de maxijurk van Stephanie leuk, de witte jurk van Natan is vormloos, en het maakt haar ouwelijk met dat hoedje erbij. Verder vind het allemaal vrij rommelig overkomen.

Het groene 2 delige pak staat Stephanie goed.
Ook haar grote lichtblauwe hoed geeft een chique uitstraling.
Iets van deze kleur blauw zou ook leuk geweest zijn op de witte jurk (ketting, broche, corsage, sjaal) voor extra effect.
Maxi-jurk ook heel leuk.
Op de mooie rode jurk van prinses Claire zou ik het jasje vervangen hebben door een dunne zwarte stola.
Wat Maria Teresa betreft vind ik de kobaltblauwe jumpsuit met bijpassende omslagdoek haar bijzonder flatteren! Een elegant geheel en van haar getoonde outfits wat mij betreft de beste keuze.

Het klinkt niet zo leuk maar qua mode loopt Luxemburg altijd een beetje achter🤔. Ik vind het een hele leuke familie, ik volg ze. Het kobaltblauwe pak van Maria Theresa vind ik mooi, net als de blauw witte jurk van Stephanie. Zou ik zelf wel willen.De witte Natan jurk vind ik vormeloos. Ook het groene pak van Stephanie vind ik leuk, en een lekker pittige kleur.het lichtblauwe (Gemma) glitterpak vind ik echt een misser en al helemaal met de zwarte blazer. De rode jurk van Claire prachtig, maar waarom dan zo’n vormeloze zwarte blazer?

Qua mode is deze familie het voor mij altijd net niet. Ik vind ze wel erg sympathiek overkomen, dus ik zie ze graag voorbijkomen in een blog. De jurk van Claire is mooi, maar ik begrijp echt niet waarom zij dat lelijke jasje erop draagt, een mooie omslagdoek was passender geweest.

Oef…wat te zeggen.. het komt allemaal wat troeperig over. Het kobalt blauwe pak en jumpsuit is het beste. De rode jurk van Claire vind ik ook wel mooi maar niet met die te grote zwarte blazer. En ze kijkt alsof ze er geen zin in heeft.Stephanie .. gaat wel.. witte jurk is en zeker de langere jurk zijn het mooist. Groene pak is leuk maar beetje vormloos maar ze straalt en dat maakt veel goed. De turquoise broek van Maria Theresa is een misser .. kan gebeuren maar ze had even een keer extra in de spiegel moeten kijken denk ik.

Ik ben het helemaal met je eens.

Ik vind alle outfits van Stephanie heel goed bij haar staan. De rode jurk van Claire is ook heel mooi, jammer dat ze die grote blazer erover heeft. Het blauwe glitterpak van Maria-Teresa vind ik foeilelijk de blazer maakt het er niet beter op, misser! Het kobaltblauwe pak en jumpsuit vind ik veel mooier.

Ik vind de jumpsuit van Elie Saab geweldig staan bij Maria Teresa. Ook de maxijurk bij Stephanie staat erg mooi, jammer dat ze een kledingwissel deed.