Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 30 aug 17 reacties

Love it or leave it: Máxima’s jurk met schouderpassen

In Máxima’s kast hangen meerdere outfits die slechts één keer zijn gedragen. Wij trekken de stoute schoenen aan en gaan de koningin adviseren: opnieuw dragen of toch in de zak van Max? Deze keer aan de beurt: een turquoise japon met geplooide schouderpassen.

Het kledingstuk kwam in beeld tijdens het streekbezoek aan Almelo en Twente, oktober 2016.

Foto: PPE/vd Werf
Foto: PPE/vd Werf

De mantel van mohair werd na het debuut nog regelmatig gecombineerd met een oranje broekpak van Claes Iversen. De jurk, hoe mooi hij ook is, bleef helaas buiten beeld. Alleen bij een onaangekondigd paleissymposium werd het kledingstuk naar verluidt nog eens gedragen, maar die gelegenheid tel ik niet mee vanwege het besloten karakter.

Dat de jurk niet vaker publiekelijk gedragen is vind ik echt onbegrijpelijk. De stof is mooi, het ontwerp heeft iets speciaals en koninklijks, de combinatie met cognac werkt lekker en hij flatteert haar qua model ook nog eens. Allemaal redenen dus om de jurk nog heel vaak te dragen. Waar ik voor ga kiezen -love it (houden dus) of leave it (weg ermee!)- lijkt me dus wel duidelijk. Laat je in een reactie weten waar jij voor koos?

Máxima's jurk met geplooide schouderpassen...

Resultaten bekijken

Laden ... Laden ...

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
17 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Zeker de moeite waard om deze jurk nogmaals te dragen.

Mooi deze mouwen en dragen ook heerlijk.

Schouderpassen, weer iets nieuws geleerd, wie kan mij de herkomst en de inhoud van dit woord uitleggen?

De outfit is super, zelfs de badmuts in deze combinatie van stoffen, kleuren en en structuren!
Één aandachtspunt, de Griekse armband matcht m.i.. niet en zit veeeeel te strak. Oorhangers 👌🏼

Mooi hoor, een dubbele schouderpas in je overhemd of blouse. Je verstopt daarin alle schoudernaden. Hoe je de dubbele schouderpas maakt, leer je van deze tutorial.https://youtu.be/6to_gPsECcs

Love it, ja deze outfit mag voor mij in de herhaling. Dit staat haar geweldig. Ik vind het gewoon een mooi totaalplaatje, alles klopt. De oorbellen maken het voor mij helemaal af. Dus majesteit als u dit leest? Wij zien u graag nog eens in deze mooie creatie..

Prachtige japon, tijdloos, fantastische kleur. Ook mooi rustig gehouden qua sieraden, mooie armband draagt ze trouwens, smaakvol.

Prachtig! En op deze manier vind ik de “muts” ook mooi!

Het totaalplaatje klopt gewoon. En de bloemen werken daar ook nog eens aan mee. Mag zo in de herhaling!

Iedereen positief in de reacties.
En ik ook.
Mooie kleur ook. Love it.

Mooie jurk, ik vind de mouwen prachtig en ook nog eens een mooie kleur.

Mooie kleur, mooi model en goeie lengte, dus zeker nog een keer dragen

Wat een top jurk! Super mooi model en fijne combinatie met het cognac. Zo jammer dat we deze maar 1 keer gezien hebben. Deze kan ze zo weer herdragen en ik hoop echt dat ze dit gaat doen. Maar dit is ook zo’n jurk die ze van mij nog wel in een andere kleur / stof aan mag schaffen.

Eenvoudig, maar toch ook weer niet! En ik vind de kleur zooooo mooi. Mooi ook in combinatie met cognac en die oorbellen.

Mooi, net jurkje en door de schouders toch net saai

Geweldige japon in mooie kleur die Maxima goed staat! Heerlijk die mantel, wil beide nog wel eens zien. Zelfs de ‘badmuts’ staat hier goed bij en gave oorbellen: hele plaatje klopt gewoon!!!

Hele mooie jurk, mooie kleur en goed gecombineerd, kapsel ook goed. Ik denk bewust de jas over één schouder, dan zie je de schouder van de jurk tenminste aan één kant wel goed.

Zeker voor herhaling vatbaar! Het model staat haar goed, en de kleur is perfect voor haar.