Avatar foto Door Josine Droogendijk
Accessoires 21 okt 0 reacties

Linda analyseert: een nieuwe tas voor hertogin Catherine

Afgelopen dinsdag verscheen hertogin Catherine aan de zijde van haar man William, toen zij samen Waterloo Station bezochten. Hier werden digitale foto’s gepresenteerd die tijdens de lockdown in Engeland waren gemaakt voor Hold Still, een project dat was bedacht door de hertogin. Engelsen werden opgeroepen om een foto in te sturen om te laten zien hoe zij de lockdown beleefden. Meer dan 31.000 mensen gaven hier gehoor aan en stuurden een foto in. Dinsdag werd een selectie digitaal geëxposeerd onder het toeziend oog van het koninklijke koppel.

De Duchess droeg een rode mantel van Alexander McQueen en daarbij zwart, suède pumps en een handtas van het merk Grace Han. Dit nieuwe tassenmerk is in februari 2019 opgericht door de half Britse en half Taiwanese Grace Han. De ontwerpster wil met haar label vakmanschap, kwaliteit en functionaliteit samenbrengen. Door haar multiculturele achtergrond, in zowel kunst als kalligrafie, hebben de tassen Oosterse én Westerse elementen in zich.

De ontwerpster wil, wanneer ze besluit een tassenlabel te beginnen, zelf ook het ambacht onder de knie krijgen. Om deze reden loopt ze twee jaar rond in een tassenfabriek in Taipei. Vervolgens is Grace zeven jaar lang bezig om haar designs te perfectioneren. Een flinke tijd, maar het resultaat mag er zijn. In minder dan twee jaar na de lancering wordt zelfs de Duchess met een tas van haar hand gesignaleerd! Ze draagt het model met de romantische naam ‘Love Letter’ in de kleur zwart. Wat vind jij van de tas?

 

Shop the look

Jukebox van Furla 

Crossbody tas van Coach 

Handtas met crocostructuur, By Far. 

Handtas met afneembare schouderriem. Mango, €15,00. 

Over de auteur: Linda van Deventer is tekstschrijver en maakt als hobby schoenen en tassen. Schrijven over modeaccessoires is haar dan ook op het lijf geschreven. Op ModekoninginMáxima vertelt ze graag over modemerken en geeft ze tips over pasvorm en maakwijzes.

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments