Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 29 mei 0 reacties

Koningspaar bij Holland Festival 2019

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima zijn op woensdagavond 29 mei aanwezig bij de openingsvoorstelling van het 72e Holland Festival in Theater Amsterdam.

De openingsvoorstelling van het Holland Festival is het muziektheaterstuk The Head & The Load van de Zuid-Afrikaanse kunstenaar William Kentridge. The Head & The Load vertelt het verhaal van de bijna twee miljoen Afrikanen die in de Eerste Wereldoorlog als dragers zijn gebruikt door de Britten, de Fransen en de Duitsers. De voorstelling is een combinatie van zang, muziek, dans, schaduwspel en filmprojectie. De muziek is gecomponeerd door Philip Miller en Thuthuka Sibisi. De choreografie is in handen van Gregory Vuyani Maqoma.

Het Holland Festival is een internationaal podiumkunstenfestival dat ieder jaar plaatsvindt in Amsterdam. De 72ste editie vindt plaats van 29 mei tot en met 23 juni 2019.

Mode
Outfit: asymmetrische top met gouden ring en cut-out + pantalon. De gouden ring is geinspireerd op de gouden ringen die de vrouwen van de Ndebele stam in Afrika om hun nek dragen.  
Ontwerper: Claes Iversen 
Nieuw: Ja 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments