Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 26 okt 0 reacties

Koningin Máxima bij eerste regionale Groeikamer

Koningin Máxima is woensdagavond 26 oktober aanwezig bij de eerste regionale Groeikamer, een evenement georganiseerd door NLgroeit en InnovationQuarter. De bijeenkomst vindt plaats bij de Kamer van Koophandel in Rotterdam. De Groeikamer is een initiatief van NLgroeit en wordt in Rotterdam georganiseerd met InnovationQuarter, de regionale ontwikkelingsmaatschappij voor Zuid-Holland.

NLgroeit is een meerjarenprogramma van het ministerie van Economische Zaken, de Kamer van Koophandel en NLevator en wordt gesteund door NL2025. Het heeft tot doel het groeivermogen in het Nederlandse midden- en kleinbedrijf te vergroten. Dat kan door ondernemers bewust te maken van groeikansen, hen te activeren om gebruik te maken van coaching en opleiding en hen te faciliteren bij het vinden van de ideale match met een coach, mentor of opleiding. Koningin Máxima heeft een ontmoeting met de Raad van Groeiambassadeurs, is aanwezig bij een deel van het plenair programma en neemt deel aan enkele rondetafelgesprekken.

Outfit: Koningin Máxima draagt een bekende japon met vlinders van modehuis Natan. 

 


Foto: royalphoto.nl

Máxima droeg de outfit eenmaal eerder tijdens een diner met de Informele Raad Economische en Financiele Zaken van de Europese Unie. 

Outfit van Natan:

Máxima's tasje komt ook van Natan en is al sinds 2002 in beeld. 

 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments