Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 18 nov 0 reacties

Koningin Máxima bezoekt zieke vader in Buenos Aires

De reden dat het even rustig was rond Koningin Máxima, komt omdat ze het afgelopen weekend in Argentinie is geweest, bij haar zieke vader. Máxima's vader heeft leukemie, en het schijnt niet zo goed met hem te gaan. De Koningin zocht haar vader op in het ziekenhuis in Buenos Aires. voor foto's klik hier. Fijn dat ze haar zieke vader kon bezoeken, en hopelijk kan ze hem nog vaker ontmoeten. 

Ondanks het feit dat het een prive bezoek was, droeg Máxima kleding die ze ook in het openbare leven draagt. Daar is overigens niets mis mee. De Koningin draagt de onderstaande top van NATAN, uit de collectie 2013/2014, die we al vaker gezien hebben.

Haar oranje clutch is ook een bekende. Ze droeg deze bij het Symposium Wijzer in Geldzaken in 2013. De clutch is van het merk Banana Republic, en kostte destijds 89,90 dollar. Zie het artikel dat destijds door Josine is geschreven.

Op onderstaande screenshots van het Symposium Wijzer in Geldzaken is de oranje clutch en de oranje broek te zien die de Koningin beide ook in Buenos Aires draagt.

screenshots video Wijzer in Geldzaken

Overige afbeeldingen  ©NATAN, ©Banana Republic

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments