Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 11 jun 0 reacties

Koningin Máxima bezoekt vrijwilligersorganisatie House of Hope

Koningin Máxima heeft donderdagmiddag 11 juni een werkbezoek gebracht aan vrijwilligersorganisatie House of Hope in Rotterdam. De organisatie helpt kwetsbare bewoners van Rotterdam-Zuid bij maatschappelijke, financiële en praktische problemen. House of Hope is één van de deelnemers van het programma ‘Meedoen, samen uit de armoede’ van het Oranje Fonds.

Koningin Máxima ontmoette de oprichters en bestuursleden van House of Hope en sprak met hen over het ontstaan van de organisatie, de aanpak van het verbinden van wijkbewoners en de plannen voor de komende jaren. Ook zijn de gevolgen van de coronamaatregelen voor het werk in de wijk, voor de ondersteuning van mensen met hulpvragen en voor het contact met zowel wijkbewoners als vrijwilligers gedeeld. Koningin Máxima ging vervolgens met medewerkers en vrijwilligers van House of Hope in gesprek over de activiteiten die zij organiseren, over het verbinden en versterken van mensen en over het inzetten van de talenten van de bewoners voor de wijk. Aansluitend sprak Koningin Máxima met een aantal deelnemers over wat de gesprekken, spreekuren en andere activiteiten van House of Hope voor hen betekenen en over hoe hun persoonlijke situatie is verbeterd .

Het vierjarige programma ‘Meedoen, samen uit de armoede’ van het Oranje Fonds ondersteunt sociale projecten die mensen stap voor stap uit de armoede helpen. Door trainingen, workshops en coaching kunnen de deelnemende initiatieven ervaringen delen, zich verder ontwikkelen en meer mensen bereiken. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn beschermpaar van het Oranje Fonds.

Mode 
Qua kleding blijft Máxima op de Spaanse confectietour, want ook vandaag droeg ze weer nieuwe items van Massimo Dutti. 

Bij aankomst had de koningin een fossielketting om. Bij vertrek niet meer omdat het sieraad brak tijdens het bezoek.

Leren blouse uit de limited collection van Massimo Dutti: 

Geribde trui met asymmetrische mouw van Massimo Dutti: 

De culotte kwam eerder deze maand ook al in beeld, en komt van Zara. 

Clutch van Kayu: 

Het is de vierde keer in korte tijd dat Máxima kiest voor een lichte ton sur ton-look met pantalon. 

Shoppen à la Mäxima 
Asymmetrische top, gelijk aan die van Máxima. €59,95 
Leren blouse, gelijk aan die van Máxima. €199,00
Clutch met steensluiting van Bulaggi. €44,95
Oorstekers van Fossil. €34,40 
Culotte van Someday. €99,90
Beige pumps van L.K.Bennett. €176,- 
 

 

 

 

 

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments