Avatar foto Door Josine Droogendijk
Máxima 30 okt 0 reacties

Koningin Máxima aanwezig bij de lancering Nederlandse Schuldhulproute

Koningin Máxima is woensdag 30 oktober 2019 aanwezig bij de lancering van de Nederlandse Schuldhulproute in de Verkadefabriek in 's-Hertogenbosch. De Schuldhulproute is een publiek-private samenwerking tussen SchuldenlabNL, Geldfit.nl, fiKks, Moedige Dialoog en de Nederlandse Vereniging van Banken.

Nederland telt zo'n 1,4 miljoen huishoudens met risicovolle of problematische schulden. Dergelijke schulden brengen hoge maatschappelijke kosten met zich mee en veroorzaken veel persoonlijk leed. De Nederlandse Schuldhulproute moet bijdragen aan het voorkomen van problematische schulden. De route is een landelijke infrastructuur waarin bedrijfsleven, overheid en schuldhulporganisaties samenwerken om mensen schuldenzorgvrij te maken door hen grip te laten krijgen op hun financiële en persoonlijke situatie.

Ook de gemeente 's-Hertogenbosch doet mee met deze route en start het Schuldenlab073. Wethouder Huib van Olden spreekt tijdens de bijeenkomst over de lokale aanpak in de gemeente: de Eerste Hulp Bij Geldzaken (EHBG). Na afloop van de lancering spreekt Koningin Máxima met enkele partners en ervaringsdeskundigen.

Mode
Outfit: donkerblauw deux-pièces met pantalon. 
Eerder gedragen: Nee 
Ontwerper: Natan
Accessoires: waaier-oorbellen van JAR

De top hangt ook in het wit in haar kast: 

Oorbellen van Jar Fan:

Afbeeldingsresultaat voor jar fan site:modekoninginmaxima.nl

Volgen
Laat het mij weten wanneer er
0 Commentaren
Inline Feedbacks
View all comments