Sexy met veren

Sexy met veren

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (35 stemmen, gemiddeld: 3,00 van de 5)

Op 15 april 2015 viert koningin Margrethe van Denemarken haar 75e verjaardag met een diner. Het wordt een avondje chic tafelen met de dresscode white tie. Máxima weet hier wel raad mee en verschijnt in een extravagante zwarte avondjurk van modehuis Valentino. Een echte eyecatcher, mede dankzij de struisvogelveertjes op het rokgedeelte. Bij de kleinste beweging zwieren ze uitbundig mee.

Wie goed kijkt, ziet tussen de struisvogelveertjes ook horizontale stroken tule, die op sensuele wijze een glimp van Máxima’s benen laten zien. Op de foto’s komt de kracht van het rokgedeelte helaas niet helemaal tot zijn recht, maar gelukkig biedt het scherpe beeldmateriaal wel de mogelijkheid om het borduurwerk eens rustig te bekijken met Monique van Munster van borduuratelier Moniquenwerk Broderie d’Art. Monique: “Wat mij meteen opvalt bij het bekijken van de foto’s, is de schikking van de pailletten. Normaal gesproken liggen die dakpansgewijs over elkaar heen, maar hier zijn alle pailletten los naast elkaar vastgezet. Paillet, losse steek, paillet, losse steek. Deze techniek heet pose à l’anglaise. Een mooie techniek, die is gebruikt voor de broderie d’art op de halslijn, de manchetten en de stroken tule van de rok.”

Gebruikte tags
Modekoningin Máxima
Modekoningin Máxima
Altijd de laatste trends
Leukste fashion items
Leukste fashion items
In Máxima's style
Kijkje in de kledingkast
Kijkje in de kledingkast
Van Máxima
Vertrouwde partners
Vertrouwde partners
Zorgvuldig geselecteerd

Wat vinden jullie?

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (35 stemmen, gemiddeld: 3,00 van de 5)
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
3 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Een heerlijke latina-jurk.
Hoop dat ze ook nog een dansje hebben kunnen doen na het diner. Hoe heerlijk om dat te doen in een jurk met meegolvende veertjes en subtiele glinstering.

Mooie feestelijke jurk. Mooi gestyled.
is de broche om het ordelint op z’n plek te houden??
lijkt me niet fijn als je zit.

Vindt er niks aan en dan altijd die joekel van een broche op hasr buik! Een dikke neen!