Interessant lijnenspel
Foto: PPE

Interessant lijnenspel

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (65 stemmen, gemiddeld: 4,34 van de 5)

Op 11 maart 2016  begint Máxima het staatsbezoek aan Frankrijk met een oudroze robe manteau van Claes Iversen. De creatie is bezet met delicaat kant, satijnen biezen, kleine kraaltjes en accenten van wollen crêpe. Zonder al te veel aandacht te trekken, vormen ze een interessant lijnenspel. Bij de mantel draagt de koningin een voor haar zo kenmerkende relevé van bruine parasisal en cognackleurige handschoenen van het Italiaanse familiebedrijf Madova.

Gebruikte tags
Modekoningin Máxima
Modekoningin Máxima
Altijd de laatste trends
Leukste fashion items
Leukste fashion items
In Máxima's style
Kijkje in de kledingkast
Kijkje in de kledingkast
Van Máxima
Vertrouwde partners
Vertrouwde partners
Zorgvuldig geselecteerd

Wat vinden jullie?

1 ster2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren (65 stemmen, gemiddeld: 4,34 van de 5)
Volgen
Laat het mij weten wanneer er
7 Commentaren
Nieuwste
Oudste
Inline Feedbacks
View all comments

Dit vind ik één van Máxima’s mooiste outfits ooit. De pasvorm is geweldig, de kleur is super, de belijning, het materiaal, echt zó verschrikkelijk mooi!
De enige twijfel heb ik over de grote zakken. Ik vind ze net iets te stoer bij de verder zo verfijnde outfit. Maar misschien brengt het juist balans.

Schitterende mantel!

Mee eens, Elisah, te mooi om maar één keer te dragen. Een prachtig ontwerp; waard om tot in de kleinste details bekeken en bewonderd te worden. Door het uiterst geraffineerde lijnenspel is deze robe als een beeldhouw werk. Hier kan ik lyrisch van worden. En hoe wonderlijk dat al die bijzondere details, stofverwerking, kralen enz. toch zo’n harmonieus totaal beeld te zien geven. Dit is echt couture van de hoogste klasse.

Ik had het niet mooier kunnen omschrijven Estetica. Inderdaad hoogste klasse couture.

…en ik word lyrisch… van jouw prachtige beschrijving, Estetica ! Gefeliciteerd ermee, en wat heb je gelijk : een allerschitterendste, bijzonder luxueuze, oogstrelend chique ‘robe manteau’ van een favoriete ontwerper ! Voeg daarbij de mooie schoenen en de fraaie handschoenen…. : wat een genot hiernaar te mogen kijken – lang en in detail !!

Onbegrijpelijk toch dat zoiets moois maar één keer is gedragen ?
Dit is een ontwerp wat je met recht vorstelijk mag noemen.

Zeker Elisah, prachtig complet